Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
1.3.11 17:29
MMartina1 píše: [Zase jsme jeli s plínou, protože kdo by vozil v zimě pro jistotu u kočáru letní sluneční stříšku, že :lol:

Já jí vozim :mrgreen:
Je to placka a má v průměru tak 12 cm a už jsem jí 2× využila v šílený chumelenici (než bych nandala pláštěnku, tak by dítě bylo zapadaný)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.11 17:31

hrozne se mi libi i active champagne jako korbicka, ale na tu asi nemam odvahu :nevim: a pak active black jako sportak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.11 17:34

a jeje, navic jsem si vsimla ze barvy se deli na active, team a cargo…ted uz jsem zmatena asi na veky veku…je hrozny kdyz clovek nema moznost to videt. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.3.11 17:37
mooch píše:
MMartina1 píše: [Zase jsme jeli s plínou, protože kdo by vozil v zimě pro jistotu u kočáru letní sluneční stříšku, že :lol:
Já jí vozim :mrgreen:
Je to placka a má v průměru tak 12 cm a už jsem jí 2× využila v šílený chumelenici (než bych nandala pláštěnku, tak by dítě bylo zapadaný)

no já už jsem to psala jinde, já teď trapně jezdím s polákem Maritou, protože v hluboké korbě byl už s fusakem napranej a to on nesnese. Ten je teda krytej výborně, proto tu stříšku nevozím. No a do sporťáku jsem ho nechtěla ještě dávat. Teď už bych ho tam šupla, ale zase čekám na ten veletrh v Brně, abych omrkla ty nové barvy. Asi to bude čokoláda. Doufám, že s těma potahama cargo už to bude lepší, jak psala Maf. Nu, každopádně už se nemůžu dočkat, jak s tím mým 4riderem vyrazím :lol: :lol: . Já jsem tu asi jedinná, která ho má a hájí si ho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.3.11 17:38

Ja mam teda cargo a fakt mi nic nepraska, porad se chodim koukat, co mi kde ma praskat a nic nevidim. :nevim: :mrgreen:

Mne prave ta sediva vubec neprijde smutna, jak je v kombinaci s tou tyrkysovou ;))) a na slunicko se krasne leskne ;)

tohle je hrozne individualni, co se komu libi. Nekdo ma rad cervenou, nekdo cernou, nekdo modrou ;)

• Citovat
  • Upravit
1950
1.3.11 17:52
saru píše:
pate81 píše:
Saru-s tím UR souhlasím,je bezkonkurenční
S tím sportákem je to nesmysl,nic tam dítě netlačí a v pohodě se s fusakem vejde i dvouleťák.
Tak jen směle do něj :wink:
Super, díky za odpověď…už se moooc těším na veletrh do Brna :-)..díky

ahoj, tak tohle zase budu rozporovat, Pate ty máš asi starší sedačku, že? Já co měla tu starou, tak ta doléhala parádně a žádný skok tam nebyl, teď jsem kupovala novou a v kolekci 2010 už je a vážně to není na dotek příjemné. Ale stejně bych se kvůli tomu mutsynky nezbavila, jsem moc spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
1.3.11 18:20

Maf-tak s tou korbičkou se jdu zahrabat :oops: Kočár mám dva roky a tohle by mě nenapadlo a to sem si trapně myslela,že o něm vím všechno :mrgreen:

Rybko-jo,mám starší verzi,u tý nový něco tlačí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
1.3.11 19:29

Pate já myslím, jestli to holky třeba nermají špatně zaháklý těma hákama nebo ten sucháš v protisměru, že jim to dokonale nesedí. Já kdykoli to vyndám z krabice a zkusím, tak tam žádný schod nemám a to mám kolekci 2010. Ale je pravda, že to mám vždy na chvilku vyndaný, třeba v provozu to nějak bude zlobit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
1.3.11 19:47
Mafina5 píše:
Cargo jak jsem psala v příspěvku výše byl dřív dosti problematický materiál - lámal se v místech skladu

To je ovšem Cargo materiál z roku 2009 a dřívějšího. Od roku 2010 je Cargo již z normální látky, takže nemá co praskat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
1.3.11 20:42

šla jsem to schválně vyfotit…na tom novém sporťáku je ta plastová část na zádech nějaká větší a vystouplá ( dole v kříži )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
1.3.11 20:44

ta je rozmazaná, ale snad je to vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.3.11 21:06
rybkabezvody píše:
ta je rozmazaná, ale snad je to vidět

a máš pocit, že to může prckovi nějak vadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
1.3.11 21:18

já ti zatím nevím, přes fusak to není tak hrozné, ale máme ho silný a malá ještě nesedí, takže leží hodně vysoko a je tam přikurtovaná pásy, aby nesjížděla. Při sedu to určitě ničemu nevadí, to cítit na dotek není, ale při tom úplném sklopení do lehu :nevim: už jsem pořídila molitan a chci zkusit něco s toho vystřihnout, aby se tam zaplnila ta mezera a byl přirozený přechod, ale jestli se to povede :think: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.3.11 21:19

no, já půjdu omrknout na veletrh tu novou kolekci, tak se na to zaměřím. Nicméně i když tam něco bude, patrně s tím nic neudělám, max. se můžu doptat, co s tím hodlají dělat.....asi nic, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.3.11 21:25

Ahoj holky, čtu debatu o „nerovnosti“ na nových sport. sedačkách a napadá mě, zda by to nepomohla vyřešit podložka. Já, protože mám černý kočárek, jsem si pro oživení nechávala šít na mmb podložku a teď jí používám i do fusaku, v rámci zateplení, protože náš malý nespí jinde než v kočárku---(tedy spí i doma přes den, ale zdaleka ne tak dlouho jako v kočárku :palec: )
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

A jinak vyvracím, že se do sporťáku nevejde 18-měsíční dítě s fusakem…našemu malému je 21 měsíců, cca 11kg, máme fusak Emitex a vpoho se tam vejde :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí