Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTRACY, jestli tě to trochu uklidní, tak dnes je to přesně měsíc, co jsme kvůli nemoci naší malé zavřené doma
taky bere antibiotika, čtyřicítky teploty, prostě paráda
už mám normálně absťák a připadám si jak pták v kleci v tom našem malým bytě. Ach jo
Ať už je jaro!!!!! ![]()
Mafi sluneční je
koukala jsem na tu clonu a myslím si že to bude bez stříšky na nic, jelikož by to muselo být zapřené o opěrku ( myslím teda že by to jinak nedrželo ) a když máš vysoké dítě tak nevim nevim… ![]()
No já myslela, že je ta taková ta věc, jako na okna v autě. MYslíš, že by ten prostředek byl moc nízko, jo? No škoda, že se na to nedá kouknout někde naživo ![]()
Bébko, koukala jsem zase na tu reklamu, soustředila se a koukám, jak má tu korbičku pěkně nakloněnou
Hned jsem si na tebe vzpomněla ![]()
a nebude to tím že Bébka nepije Korunní a proto má nakloněný kočárek? ![]()
Mafi mají je v Malvíku!!! http://www.malvik.cz/…/slunecniky/?… mají tam dvě, jednu tu na kterou jsi dávala odkaz a jednu co je bez těch úchytů na boku ![]()
Ta stříška vypadá zajímavě
, šla bych do ní, ale chtělo by to odzkoušet..
Ta sluneční stříška samotná nepůjde- dokonce tam píšou, že je na kočárky se stříškou. Nebo jestli půjde (jakože by se zapřela o opěradlo), ta tam pak takhle půjde každá.
pak je ovšem otázka, zda je potřeba sundavat klasickou stříšku, jelikož stejně nebude vidět ta skvělá sedačka
asi vyhraje slunečník
Mafi, mohla bych tě poprosit, vyfotila by jsi mi ten plastový úchyt ze slunečníku ( co se dává na konstrukci kočárku ) - aby to bylo hodně velké, děkuju ![]()
Mafina5 píše:
A nevíte, zda lze na kočárek Mutsy dát slunečník na kočárek Baby design viz
http://www.hrajko.sk/…n-p-113.html
AY co říkáte této sluneční stříšce? Nemáte některá? Podle mě by se tahle dala vozit bez stříšky. Co myslíte? http://obchod.vasedeti.cz/…robnosti.php?…
To je příjemný řešit tyhle letní věcičky
ahojky, tak já jsem měla něco podobnýho na hlubokáč, výborná věc. Nejdřív jsme tam měli slunečník, ale ten je fakt naprd. Pořád ho jenom šteluješ podle slunka, ale tato clona je dobrá. Měla jsem trošku jinou, jak najdu okaz, tak pošlu. A tak vy holky myslíte, že ta sluneční clona na sporťák je blbá? Já jsem se na ni tak těšila.
a jo, tak teď jsem dočetla tu diskusi do konce, tak ta sluneční stříška asi bez boudičky nepůjde. Ale tipuju, že samotnej slunečník na léto taky nebude nic moc.
A tady ještě otevřené - vzdálenost mezi těmi čelistmi je 3 cm, nebo nějaké milimetry kolem. Právě že u toho slunečníku, co jsem dávala z těch slovenských stránek, se mi zdál úchyt úplně stejný a pán mi psal, že je na maximálně třícentimetrovou trubku, takže by měl sedět. A stojí půlku toho co v Malvíku a ještě mají světle tyrkysovou barvu
Kdybych tedy origoš prodala s korbičkou, tak si možná kkoupím ten ze slovenska. Nebo vyzkouším v Malvíku tu dclonu. Podle mě, jak se na to dívám, tak by tam ta boudička být nemusela. Holt by jen chyběla ta prostědní vzpěra, kterou tam dělá kočárek (boudička). Ale ta podle mě není nutná pro naše malé dětičky a příští rok stejně už clonu nebudou potřebovat, budou furt v luftě ![]()