Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
25.2.11 19:43

TRACY, jestli tě to trochu uklidní, tak dnes je to přesně měsíc, co jsme kvůli nemoci naší malé zavřené doma :-( taky bere antibiotika, čtyřicítky teploty, prostě paráda :-( už mám normálně absťák a připadám si jak pták v kleci v tom našem malým bytě. Ach jo :cry: Ať už je jaro!!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
25.2.11 19:44

MAF - máš to skvěle vytuněný, fakt bomba :palec: :potlesk:  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.2.11 20:21

Mafi sluneční je :palec: koukala jsem na tu clonu a myslím si že to bude bez stříšky na nic, jelikož by to muselo být zapřené o opěrku ( myslím teda že by to jinak nedrželo ) a když máš vysoké dítě tak nevim nevim… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.2.11 20:25

No já myslela, že je ta taková ta věc, jako na okna v autě. MYslíš, že by ten prostředek byl moc nízko, jo? No škoda, že se na to nedá kouknout někde naživo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.2.11 20:26

Bébko, koukala jsem zase na tu reklamu, soustředila se a koukám, jak má tu korbičku pěkně nakloněnou :-) Hned jsem si na tebe vzpomněla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.2.11 20:35

a nebude to tím že Bébka nepije Korunní a proto má nakloněný kočárek? :lol:

Mafi mají je v Malvíku!!! http://www.malvik.cz/…/slunecniky/?… mají tam dvě, jednu tu na kterou jsi dávala odkaz a jednu co je bez těch úchytů na boku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.2.11 20:44

Holky, cekam az to za mne vymyslite ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
4650
25.2.11 20:55

Ta stříška vypadá zajímavě :palec: , šla bych do ní, ale chtělo by to odzkoušet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
25.2.11 21:21

Ta sluneční stříška samotná nepůjde- dokonce tam píšou, že je na kočárky se stříškou. Nebo jestli půjde (jakože by se zapřela o opěradlo), ta tam pak takhle půjde každá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
26.2.11 14:25

pak je ovšem otázka, zda je potřeba sundavat klasickou stříšku, jelikož stejně nebude vidět ta skvělá sedačka :nevim: asi vyhraje slunečník

Mafi, mohla bych tě poprosit, vyfotila by jsi mi ten plastový úchyt ze slunečníku ( co se dává na konstrukci kočárku ) - aby to bylo hodně velké, děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
26.2.11 14:36
Mafina5 píše:
A nevíte, zda lze na kočárek Mutsy dát slunečník na kočárek Baby design viz
http://www.hrajko.sk/…n-p-113.html
AY co říkáte této sluneční stříšce? Nemáte některá? Podle mě by se tahle dala vozit bez stříšky. Co myslíte? http://obchod.vasedeti.cz/…robnosti.php?…
To je příjemný řešit tyhle letní věcičky :-)

ahojky, tak já jsem měla něco podobnýho na hlubokáč, výborná věc. Nejdřív jsme tam měli slunečník, ale ten je fakt naprd. Pořád ho jenom šteluješ podle slunka, ale tato clona je dobrá. Měla jsem trošku jinou, jak najdu okaz, tak pošlu. A tak vy holky myslíte, že ta sluneční clona na sporťák je blbá? Já jsem se na ni tak těšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
26.2.11 14:41

a jo, tak teď jsem dočetla tu diskusi do konce, tak ta sluneční stříška asi bez boudičky nepůjde. Ale tipuju, že samotnej slunečník na léto taky nebude nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
26.2.11 17:34

já teda na slunečník prdim, máme clonu nebo klobouček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
26.2.11 19:17

Rybko tady to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
26.2.11 19:28

A tady ještě otevřené - vzdálenost mezi těmi čelistmi je 3 cm, nebo nějaké milimetry kolem. Právě že u toho slunečníku, co jsem dávala z těch slovenských stránek, se mi zdál úchyt úplně stejný a pán mi psal, že je na maximálně třícentimetrovou trubku, takže by měl sedět. A stojí půlku toho co v Malvíku a ještě mají světle tyrkysovou barvu :-) Kdybych tedy origoš prodala s korbičkou, tak si možná kkoupím ten ze slovenska. Nebo vyzkouším v Malvíku tu dclonu. Podle mě, jak se na to dívám, tak by tam ta boudička být nemusela. Holt by jen chyběla ta prostědní vzpěra, kterou tam dělá kočárek (boudička). Ale ta podle mě není nutná pro naše malé dětičky a příští rok stejně už clonu nebudou potřebovat, budou furt v luftě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí