Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAdélo na MMB už jedna maminka sháněla ty háky, opravdu se nedají koupit zvlášť, asi bych to zkusila dát do poptávky na MMB, Sbazar ap. ![]()
Bébka píše:A.j.k.a.225 píše:…ty jo, a já to neviděla…
Holky, před pár minutami běžela na Nově ta reklama na Korunní, v níž „hraje“ jednu z rolí Mutsík(nedávno nás na ni tady na diskusi jedna z vás upozorňovala). Tak jsem seděla jak přibitá, čučela na obrazovku (vyjímečně v době reklamy)a najednou tam po baráku jede hluboký Mutsy Urban Rider
Myslím, že to byl konkrétně typ Cargo
No fakt nádhera, radost pohledět, kochala jsem se jako blázen a dmula pýchou, že právě námi holkami oblíbený kočárek je v televizi
![]()
![]()
P.S. podle manži jsme už úchylný, ale on to tak nemyslí
![]()
![]()
Bebko,tak to je pro tebe
![]()
je to od cca 11 sekundy
http://www.youtube.com/watch?…
Gabrle píše:Bébka píše:Bebko,tak to je pro tebeA.j.k.a.225 píše:…ty jo, a já to neviděla…
Holky, před pár minutami běžela na Nově ta reklama na Korunní, v níž „hraje“ jednu z rolí Mutsík(nedávno nás na ni tady na diskusi jedna z vás upozorňovala). Tak jsem seděla jak přibitá, čučela na obrazovku (vyjímečně v době reklamy)a najednou tam po baráku jede hluboký Mutsy Urban Rider
No fakt nádhera, radost pohledět, kochala jsem se jako blázen a dmula pýchou, že právě námi holkami oblíbený kočárek je v televizi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
je to od cca 11 sekundy
diiiky, jste dobre, ja bych ho nepoznala ![]()
Anielkha píše:Gabrle píše:diiiky, jste dobre, ja bych ho nepoznalaBébka píše:Bebko,tak to je pro tebeA.j.k.a.225 píše:…ty jo, a já to neviděla…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
je to od cca 11 sekundy
Já bych to TAKY neviděla,až mi synovec řekl že,VÍŠ O TOM ŽE MÁŠ KOČÁR V TELEVIZI??
![]()
rybkabezvody píše:
Adélo na MMB už jedna maminka sháněla ty háky, opravdu se nedají koupit zvlášť, asi bych to zkusila dát do poptávky na MMB, Sbazar ap.
A.j.k.a.225 píše:
![]()
![]()
Tak se mi zdá ,že kdysi dávno se taky probíralo o těch hácích,že se to povedlo někomu zlomit,a že není šance sehnat nové
Ale je to bordel,vždyť je to kus plastu
Gabrle píše:Bébka píše:Bebko,tak to je pro tebeA.j.k.a.225 píše:…ty jo, a já to neviděla…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
je to od cca 11 sekundy
VIděla, viděla
![]()
Dík ![]()
Mafino, já tu tašku budu prodávat. Mám už druhou. Ta první byla ze starší kolekce a protože měla vevnitř takový to pogumovaný, tak se mi to po čase rozpraskalo. V téhle nové to už není a je tam i napsané, že je vhodná k praní v pračce. Převčírem jsem koupila batoh a přejdu definitivně na batoh. Střídám totiž kočáry a často jedeme i bez kočáru, tak tu tašku chci prodat. Mám teď toto:
http://www.huskycz.cz/…a-d1427.html
Tý Mutsyny jsem si všimla už dávno. Ještě jsem chtěla po manželovi, aby mi to vrátil a stopnul, abych se ujistila, že to je fakt Mutsyna ![]()
rybkabezvody píše:
kolozubko ten batoh je krásnej
Díky, jsem z něj taky nadšená ![]()
ahoj holky, často nepřispívám, ale každý den Vás čtu. Mám 4ridera. A jelikož se blíží jaro a nastal čas koupě sporťáku, tak napjatě čekám na jarní veletrh v Brně, kde by měla být nová kolekce. Prohledala jsem celý web a nikde jsem zatím nové barvy nenašla. Nemáte tipa, já už se totiž nemůžu vůbec dočkat. Jo a když si nevyberu z těch nových barev, tak pak už vůbec nevím kterou barvu pořídit. Líbí se mi i ta fialová, ale je těžko kombinovatelná s jinýma barvama, pak Limeta, ale to mám strach, že se mi okouká, pak ještě Team Brown, tož já sa z teho asi zblázním
![]()
vkládám tip na nánožník, mě přijde šikovnější než ten originál. Jestli už to zde šlo
, tak se omlouvám.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
MMartina1 píše:
ahoj holky, často nepřispívám, ale každý den Vás čtu. Mám 4ridera. A jelikož se blíží jaro a nastal čas koupě sporťáku, tak napjatě čekám na jarní veletrh v Brně, kde by měla být nová kolekce. Prohledala jsem celý web a nikde jsem zatím nové barvy nenašla. Nemáte tipa, já už se totiž nemůžu vůbec dočkat. Jo a když si nevyberu z těch nových barev, tak pak už vůbec nevím kterou barvu pořídit. Líbí se mi i ta fialová, ale je těžko kombinovatelná s jinýma barvama, pak Limeta, ale to mám strach, že se mi okouká, pak ještě Team Brown, tož já sa z teho asi zblázním![]()
![]()
Martino, už to tady někdo vkládal pár stran zpět, ty nové barvy jsou na FB Babyparku, ta tyrkysová je boží
Já jsem před 14 dny pořídila nový kočár - právě tu fialovou a mám v tom červený fusak, člověk by řekl že je to naprosto nezkombinovatelné, ale mě to přijde dobrý
takže bych to s tím neviděla tak tragicky ![]()