Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
22.2.11 21:00

Adélo na MMB už jedna maminka sháněla ty háky, opravdu se nedají koupit zvlášť, asi bych to zkusila dát do poptávky na MMB, Sbazar ap. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
22.2.11 22:20
Bébka píše:
A.j.k.a.225 píše:
Holky, před pár minutami běžela na Nově ta reklama na Korunní, v níž „hraje“ jednu z rolí Mutsík :lol: (nedávno nás na ni tady na diskusi jedna z vás upozorňovala). Tak jsem seděla jak přibitá, čučela na obrazovku (vyjímečně v době reklamy)a najednou tam po baráku jede hluboký Mutsy Urban Rider :dance: Myslím, že to byl konkrétně typ Cargo :lol: No fakt nádhera, radost pohledět, kochala jsem se jako blázen a dmula pýchou, že právě námi holkami oblíbený kočárek je v televizi :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: P.S. podle manži jsme už úchylný, ale on to tak nemyslí :hug:
…ty jo, a já to neviděla… :zed: :zed: :mrgreen:

Bebko,tak to je pro tebe :lol: :lol: :lol:
je to od cca 11 sekundy
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.2.11 22:22
Gabrle píše:
Bébka píše:
A.j.k.a.225 píše:
Holky, před pár minutami běžela na Nově ta reklama na Korunní, v níž „hraje“ jednu z rolí Mutsík :lol: (nedávno nás na ni tady na diskusi jedna z vás upozorňovala). Tak jsem seděla jak přibitá, čučela na obrazovku (vyjímečně v době reklamy)a najednou tam po baráku jede hluboký Mutsy Urban Rider :dance: Myslím, že to byl konkrétně typ Cargo :lol: No fakt nádhera, radost pohledět, kochala jsem se jako blázen a dmula pýchou, že právě námi holkami oblíbený kočárek je v televizi :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: P.S. podle manži jsme už úchylný, ale on to tak nemyslí :hug:
je to od cca 11 sekundy

diiiky, jste dobre, ja bych ho nepoznala ;)

• Citovat
  • Upravit
165
22.2.11 22:23

Tak mě napadlo jestli to náhodou nebude na youtube,a bylo :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
22.2.11 22:24
Anielkha píše:
Gabrle píše:
Bébka píše:
A.j.k.a.225 píše:
je to od cca 11 sekundy
diiiky, jste dobre, ja bych ho nepoznala ;)

Já bych to TAKY neviděla,až mi synovec řekl že,VÍŠ O TOM ŽE MÁŠ KOČÁR V TELEVIZI?? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
22.2.11 22:29
rybkabezvody píše:
Adélo na MMB už jedna maminka sháněla ty háky, opravdu se nedají koupit zvlášť, asi bych to zkusila dát do poptávky na MMB, Sbazar ap. :nevim:
A.j.k.a.225 píše:

Tak se mi zdá ,že kdysi dávno se taky probíralo o těch hácích,že se to povedlo někomu zlomit,a že není šance sehnat nové :-(
Ale je to bordel,vždyť je to kus plastu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
23.2.11 08:53
Gabrle píše:
Bébka píše:
A.j.k.a.225 píše:
je to od cca 11 sekundy

VIděla, viděla :dance: :dance: :dance:
Dík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
23.2.11 09:29

Mafino, já tu tašku budu prodávat. Mám už druhou. Ta první byla ze starší kolekce a protože měla vevnitř takový to pogumovaný, tak se mi to po čase rozpraskalo. V téhle nové to už není a je tam i napsané, že je vhodná k praní v pračce. Převčírem jsem koupila batoh a přejdu definitivně na batoh. Střídám totiž kočáry a často jedeme i bez kočáru, tak tu tašku chci prodat. Mám teď toto:
 http://www.huskycz.cz/…a-d1427.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
23.2.11 09:29

Tý Mutsyny jsem si všimla už dávno. Ještě jsem chtěla po manželovi, aby mi to vrátil a stopnul, abych se ujistila, že to je fakt Mutsyna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
23.2.11 09:35

kolozubko ten batoh je krásnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
23.2.11 18:31
rybkabezvody píše:
kolozubko ten batoh je krásnej :palec:

Díky, jsem z něj taky nadšená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.2.11 20:05

ahoj holky, často nepřispívám, ale každý den Vás čtu. Mám 4ridera. A jelikož se blíží jaro a nastal čas koupě sporťáku, tak napjatě čekám na jarní veletrh v Brně, kde by měla být nová kolekce. Prohledala jsem celý web a nikde jsem zatím nové barvy nenašla. Nemáte tipa, já už se totiž nemůžu vůbec dočkat. Jo a když si nevyberu z těch nových barev, tak pak už vůbec nevím kterou barvu pořídit. Líbí se mi i ta fialová, ale je těžko kombinovatelná s jinýma barvama, pak Limeta, ale to mám strach, že se mi okouká, pak ještě Team Brown, tož já sa z teho asi zblázním :dance: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.2.11 20:25

vkládám tip na nánožník, mě přijde šikovnější než ten originál. Jestli už to zde šlo :-) , tak se omlouvám.
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
23.2.11 21:49

martinko, ty ho máš odzkoušený v praxi? A spokojenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
23.2.11 22:40
MMartina1 píše:
ahoj holky, často nepřispívám, ale každý den Vás čtu. Mám 4ridera. A jelikož se blíží jaro a nastal čas koupě sporťáku, tak napjatě čekám na jarní veletrh v Brně, kde by měla být nová kolekce. Prohledala jsem celý web a nikde jsem zatím nové barvy nenašla. Nemáte tipa, já už se totiž nemůžu vůbec dočkat. Jo a když si nevyberu z těch nových barev, tak pak už vůbec nevím kterou barvu pořídit. Líbí se mi i ta fialová, ale je těžko kombinovatelná s jinýma barvama, pak Limeta, ale to mám strach, že se mi okouká, pak ještě Team Brown, tož já sa z teho asi zblázním :dance: :lol: :pankac:

Martino, už to tady někdo vkládal pár stran zpět, ty nové barvy jsou na FB Babyparku, ta tyrkysová je boží :dance: Já jsem před 14 dny pořídila nový kočár - právě tu fialovou a mám v tom červený fusak, člověk by řekl že je to naprosto nezkombinovatelné, ale mě to přijde dobrý :mrgreen: takže bych to s tím neviděla tak tragicky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí