Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4650
25.2.11 07:16

Nikde na mrazu jsem ho neměla, ani stříšku často neskládám, aby mi to nepopraskalo a stejně :-( Byli jsme na procházce, malý chtěl ležet, byl unavený, tak jsem ho položila a že mu otevřu okénko aby viděl.. Jsou tam zatím malé dírky, mám ho ještě v záruce, tak jsem psala do babyparku a ptala se i na tu pláštěnku a oni mi psali, že to vyreklamují, tak si budeme muset udělat výlet do Prahy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.2.11 08:31

Já to okýnko ani nemůžu používat, protože když to odlepuju, tak to dělá tak šílenej bordel, že má z toho chudák hysterický záchvaty :roll: Tak snad až bude větší, teď ho rozhodí každej nestandardní zvuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
25.2.11 08:36

Pegalle psala, že má Cargo kaki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272

Příspěvek upraven 25.02.11 v 08:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272

omlouvám se, poslala jsem to omylem třikrát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.2.11 10:41

Holky, zjistila jsem, že ta moje nová vložka do sporťáku dokonale ladí se slunečníkem Team Ocean, který mám nepoužitý ke korbičce a myslerla jsem, že ho taky s korbičkou prodám. Ale teď si říkám, jestli si ho nemám nechat. Jezdíte sed sporťákem se slunečníkem? Nebo je lépe koupit si tu clonu a jezdit s boudou? Já myslela, že v takových těch horkých dnech by se dalo jezrit úplně bez boudy jen se slunečníkem. Jezdíte tak někdo? Využije se ten slunečník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.2.11 10:48

A nevíte, zda lze na kočárek Mutsy dát slunečník na kočárek Baby design viz
http://www.hrajko.sk/…n-p-113.html
AY co říkáte této sluneční stříšce? Nemáte některá? Podle mě by se tahle dala vozit bez stříšky. Co myslíte? http://obchod.vasedeti.cz/…robnosti.php?…
To je příjemný řešit tyhle letní věcičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
25.2.11 10:50

Mafi díky za dotaz,protože přesně o tomhle uvažuju už nějakou dobu,zda slunečník či clona.Tak jsem zvědavá co holky odpoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.2.11 11:25

v pondělí jsem zkoušela v krámě narvat slunečník na kočárek…no nebylo to nijak úchvatné ( neorigo ) ale chtěla bych jezdit bez boudičky ( ten kočár je bez ní prostě boží :srdce: ), takže také nevím :think:

tu stříšku jsem zavrhla, nejdřív jsem z toho byla nadšená, ale ty nosné tyčky mi přijdou na :poblion:

a clona jde zase jen na boudu…možná koupím oboje, neorigo slunečník a clonu a budu střídat podle toho zda budu mít boudu či ne :nevim:

Z té nové kolekce se mi líbí ten tyrkys a ta čokoládová :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.2.11 11:27

No, Tracy, a jak se ti drandí? Nic nepíšeš. Jsi spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.2.11 14:05
MMartina1 píše:
pegalle píše:
ja mam tuhle barvu
a jak se to jmenuje :-) . To je Cargo, že? Mě se ty Cargo líbí víc než Team, ale zásadní rozdíly tam nejsou, hlavním kritériem je barva :lol:

Jo, tohle je cargo kaki :-D . Puvodne jsem planovala koupit team navy, ale pak jsme uvideli tuhle barvu a bylo rozhodnuto :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
25.2.11 14:18

Mafi protože zatím stále drandím jen po bytě :roll: Malá je marod,zhoršil se ji kašel (zahlenění) takže včera dostala antibiotika a dokonce jsme museli na ušní píchat ouško :cry: takže já se toho kočárkování venku snad nedočkám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.2.11 17:23

Rybko a koukala jsi na tu clonu, co jsem na ni dávala odkaz nad tvou odpovědí. Mě se zdá, že ta lze dát i bez boudičky. Proto mě tak nadchla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.2.11 17:57

Moje vyletňěná Mutsyna :-) Asi si ten slunečník nechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
25.2.11 18:35

To nemá chybu :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie