Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNikde na mrazu jsem ho neměla, ani stříšku často neskládám, aby mi to nepopraskalo a stejně
Byli jsme na procházce, malý chtěl ležet, byl unavený, tak jsem ho položila a že mu otevřu okénko aby viděl.. Jsou tam zatím malé dírky, mám ho ještě v záruce, tak jsem psala do babyparku a ptala se i na tu pláštěnku a oni mi psali, že to vyreklamují, tak si budeme muset udělat výlet do Prahy ![]()
Já to okýnko ani nemůžu používat, protože když to odlepuju, tak to dělá tak šílenej bordel, že má z toho chudák hysterický záchvaty
Tak snad až bude větší, teď ho rozhodí každej nestandardní zvuk ![]()
Holky, zjistila jsem, že ta moje nová vložka do sporťáku dokonale ladí se slunečníkem Team Ocean, který mám nepoužitý ke korbičce a myslerla jsem, že ho taky s korbičkou prodám. Ale teď si říkám, jestli si ho nemám nechat. Jezdíte sed sporťákem se slunečníkem? Nebo je lépe koupit si tu clonu a jezdit s boudou? Já myslela, že v takových těch horkých dnech by se dalo jezrit úplně bez boudy jen se slunečníkem. Jezdíte tak někdo? Využije se ten slunečník?
A nevíte, zda lze na kočárek Mutsy dát slunečník na kočárek Baby design viz
http://www.hrajko.sk/…n-p-113.html
AY co říkáte této sluneční stříšce? Nemáte některá? Podle mě by se tahle dala vozit bez stříšky. Co myslíte? http://obchod.vasedeti.cz/…robnosti.php?…
To je příjemný řešit tyhle letní věcičky ![]()
Mafi díky za dotaz,protože přesně o tomhle uvažuju už nějakou dobu,zda slunečník či clona.Tak jsem zvědavá co holky odpoví
v pondělí jsem zkoušela v krámě narvat slunečník na kočárek…no nebylo to nijak úchvatné ( neorigo ) ale chtěla bych jezdit bez boudičky ( ten kočár je bez ní prostě boží
), takže také nevím ![]()
tu stříšku jsem zavrhla, nejdřív jsem z toho byla nadšená, ale ty nosné tyčky mi přijdou na ![]()
a clona jde zase jen na boudu…možná koupím oboje, neorigo slunečník a clonu a budu střídat podle toho zda budu mít boudu či ne ![]()
Z té nové kolekce se mi líbí ten tyrkys a ta čokoládová ![]()
MMartina1 píše:pegalle píše:a jak se to jmenuje
ja mam tuhle barvu. To je Cargo, že? Mě se ty Cargo líbí víc než Team, ale zásadní rozdíly tam nejsou, hlavním kritériem je barva
Jo, tohle je cargo kaki
. Puvodne jsem planovala koupit team navy, ale pak jsme uvideli tuhle barvu a bylo rozhodnuto
.
Mafi protože zatím stále drandím jen po bytě
Malá je marod,zhoršil se ji kašel (zahlenění) takže včera dostala antibiotika a dokonce jsme museli na ušní píchat ouško
takže já se toho kočárkování venku snad nedočkám ![]()
Rybko a koukala jsi na tu clonu, co jsem na ni dávala odkaz nad tvou odpovědí. Mě se zdá, že ta lze dát i bez boudičky. Proto mě tak nadchla.