Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj holky ,děkuji za pochvalu
,
Mafino, skoro bych doporučovalaty háky , co se prodávají (predpokládám,že myslíš tohle ).Mám je u té červené tašky (tedy podobné) a fungují super …pokud je tedy máš na tašce za co zachytit.
Kokozubko, já právě taky moc nevidím rozdíl v materiálu - CArgo a Team , já myslím , že je rozdíl v provedení - u Cargo jsou na korbičce takové ty zipy po straně a na sporťáku je jinak prošitá podnožka (víc jsem to nějak nezkoumala . MAreriál mi přijde stejný. A jak se tu píše o polámaných boudičkách - to taky nemám …
pegalle píše: … nebo tohle (slunecni clona)…
Já ji mám a uplně ji miluji super změna kočárku
kukni ke mě na fotky mám ji tam vyfocenou.JInak mám barvičku TEAM dark kaki(zelená) a koupila jsem tu clonu čarvenou,a červené doplňky jsem si ušila a fakt jsem měla uspěch,fungovala super
![]()
Ráďa69 píše:
Ahoj holky ,děkuji za pochvalu,
Mafino, skoro bych doporučovalaty háky , co se prodávají (predpokládám,že myslíš tohle ).Mám je u té červené tašky (tedy podobné) a fungují super …pokud je tedy máš na tašce za co zachytit.
Kokozubko, já právě taky moc nevidím rozdíl v materiálu - CArgo a Team , já myslím , že je rozdíl v provedení - u Cargo jsou na korbičce takové ty zipy po straně a na sporťáku je jinak prošitá podnožka (víc jsem to nějak nezkoumala . MAreriál mi přijde stejný. A jak se tu píše o polámaných boudičkách - to taky nemám …
původní Cargo ( ne to 2010 ) mělo jiný materiál - hladký a lesklý, nelámal se, ale v přehybech byl takový zmačkaný jako když máš kožené boty.
Ty úchyty jsou super, já mám na sucháč a ty také dobře drží.
Pro pegalle
A to je moje letní verze.Clona jde naklánět podle toho jak chceme
Ráďo, máš tedy ty stejné háhy, nebo podobné? A nezařezávají se ti do rukojeti - nepoškozují ji? Máš koženou nebo pěnovou?
Rybko a ty máš nějaké na sucháč? Nějaké univerzální nebo přímo k tašce?
Rybko, tak to je divný , já mám určitě 2009 a nemačká ani neláme se mi stejně nic .
Mafino, mám podobné , přímo k tašce Lassig , jsou na sucháč. Rukojeť mám koženou a nic se neodírá. ![]()
FOtka tady , lepší jsem bohužel nenašla..
Holky, k cemu je dobry na mutsy ten nakupni box? Ted na to koukam a vsude je to pridelany jen u slideru… vesel by se tam jeste ten kos?
A mate nekdo u mutsy hraci pult?
Mafi jsou to tyto mají je v Malvíku, původně jsem chtěla ty jak sem už dával někdo odkaz, ale ty na prodejně neměli, tak jsem vzala tyto a jsem spokojená.
Já měla ten původní sporťák rv 2007 a ten byl z jiného materiálu, z toho jak jsem popisovala, je to vidět i na fotkách, že je to jiné.
Rybko tys mě inspirovala s těma sucháčema, že nakonec přišiju k tašce jen popruhy a na ně přidělám sucháče a bude to. Stějně bych na ty háky musela v tašce udělat nějaký udělátko, za klterý by se to zapínalo, tak prostě z každého konce tašky nechám čouhat kus popruhu se sucháčema a když to nebudu mít přidělané, tak to zasunu dovnitř a taška bude jako původně. Ale díky za tipy.
Tak jsem vyrazila autem se sporťákem. Složila jsem to i se sedačkou, sice jsem chvíli bojovala, ale bylo to tak těžký a tak objemný, že stejně budu muset sundavat sedačku a dávat to do kufru rozebraný. Jen teda napasovat tam vždycky ty háky …
O to víc se těším na nové golfky
![]()
Bobko, o víkendu jsem vytáhla ten sporťák a nasadila ho nejdřív proti směru, jak budeme ze začátku jezdit a pak teprve rozložený do lehu přetočila do polohy po směru. Ve chvíli, kdy jsem to zacvakla mi došlo, že háky určitě nezapadly, jako vždy a že to budu muset zase odendat a zapasovat je tam. Ale ony kupodivu zapadly rovnou. Tak možná když to máš jako v lehu a nandáváš to, tak háky zapadnou rovnou. Zkus to.
Mafi to je určitě nej řešení, levný, bez ježdění a shánění a i kdyby jsi to měla spíchnout v ruce, tak to bude fajn ![]()
Bébko, ty jezdíš se sporťákem po směru?
Díky moc za odpovědi…popravdě, já jsem se ještě nepídila po sporťácích, jak to který má…Mutsy jsme vybrali hlavně kvůli kvalitě podvozku a moc hezkému vzhledu, tehdy jsem sporťák neřešila, tak jsem anim nevěděla, že se nedají úplně do lehu. No tak aspoň mám usnadněný výběr! A jak jsem se zde dočetla o nové kolekci, asi ještě počkám na nové barvičky, než se unáhlím s tou fialovou.....
Jinak musím pochválit ty vaše barevné kombinace
tomu říkám Mutsy Funclub ![]()
Maf, asi to půjde líp, jenže já to do toho auta nějak nemůžu dát. Ten podvozek je tam tip ťop a s tou sedačkou to najednou neumím zvednout tak, abych to tam mohla z vejšky položit,je to moc těžký, takže budu muset asi furt rozkládat, ale to nevadí, na krátý vejlety tady po Praze budu pak vozit jedině ty golfky! Už aby ta NUNA vyjela na trh ![]()
Rybko, jo, jezdím po směru, myslím,že Adam radši kouká ven než na mě
a vadil mi ten nepřístup do velkýho koše. Už jsem si na něj zvykla ![]()
A taky kvůli skládání do auta, což se ale ukázalo bezpředmětný, páč tu sedačku stejně musím z podvozku sundat, když to chci naložit do auta ![]()