Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
19.2.11 07:10

Holky,
chodily jste s UR a sporťákem na brusle??? :think:

S hlubokou bych ho asi převrátila, ale se sporťákem mi přijde, že se trochu změnilo těžiště a už to není takovej nestabilák :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.2.11 09:57

Ja jsem premyslela o nejake ruzove (kterou teda extra nemusim), ale chci ho i na druhy, tak aby ta vlozka byla univerzalni, budu jeste premyslet a pak se rozhodnu na posledni chvili :mrgreen: :mrgreen:

Ráďa69 píše:
Anielkha píše:
rybkabezvody píše:
a má také tu modrou podšívku v boudě? To tam malá bude jen zářit :palec:
ja ani nevim, mame ho jeste zabaleny :mrgreen: ale hledala jsem fotky na netu… a nasla jsem, ze ano… jen se mi nedari vybrat vlozku… chtela jsem tu tyrkys co tam je, ale hrozne se bojim, ze nevyberu stejny odstin a bude se to tlouct ;)
Anielkho, mám taky CArgo Grey (a holčičku :wink: ) a vložku i tašku mám červenou . MYslím , že je to pěkné ,alespoň mě se to líbí. Omlouvám se , že vám sem lezu , ale občas vás čtu , protože mám taky Mutsynku.

ja mam tasku original… ja bych rekla, ze te cargo grey je tu nejvic, vim ze ji tu ma jeste Tereza :)

Budu muset dlouho premyslet, ale ta cervena musi byt hezka, nemas fotku? ;)

• Citovat
  • Upravit
9454
19.2.11 11:07
Bébka píše:
Holky,
chodily jste s UR a sporťákem na brusle??? :think:S hlubokou bych ho asi převrátila, ale se sporťákem mi přijde, že se trochu změnilo těžiště a už to není takovej nestabilák :-D

jo jezdim s nim na bruslich a hodne…jednou se mi podarilo taky prevratit (nebo spis lehce polozit…zakopla a oprela jsem se moc do rukojeti a polozila)…ale to bylo hnusnym terenem jinak se s nim jezdi dobre…chce to na kocar vybirat peknej udrzovanej teren :wink: a dite tam mit prikurotovany aby aji kdyz ho nahodou polozis tam zustalo a necinklo se do hlavy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
19.2.11 12:35
Ráďa69 píše:
Anielkha píše:
rybkabezvody píše:
ja ani nevim, mame ho jeste zabaleny :mrgreen: ale hledala jsem fotky na netu… a nasla jsem, ze ano… jen se mi nedari vybrat vlozku… chtela jsem tu tyrkys co tam je, ale hrozne se bojim, ze nevyberu stejny odstin a bude se to tlouct ;)
Anielkho, mám taky CArgo Grey (a holčičku :wink: ) a vložku i tašku mám červenou . MYslím , že je to pěkné ,alespoň mě se to líbí. Omlouvám se , že vám sem lezu , ale občas vás čtu , protože mám taky Mutsynku.

čim víc Mutsařek tím líp, no ne??? :-D :-D :-D :-D :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.2.11 13:56

Holky koukněte jakou jsem koupila tašku na kočárek. ZA tři stovky v tescu. Jediná, co jsem viděla a má relativně přijatelné rozměry. Já nesnáším velké tašky a vše ostatní, co jsem kde viděla bylo na mě moc velké. Tak si čříkám, že by se k tomu možná dala použít ta vložka od Pinkie, co si ji koupila Bébka. Prosímtě bébko, tak hnedočerná, jak píšou - je spíš černá nebo hnědá? Aby se mi to vůbec k tomu hodilo. A ta tyrkysová je moc tyrkysová nebo spíš modrá? Na té tašce totiž je základ černý a kolečka jsou šedá a tak jako ocelově modrá. Mylíš, že by se to hodilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
19.2.11 14:51

Maf, to je krásná taška!! :palec: Měli i jinou barvu???

Ta vložka je spíš tmavě hnědá, není vůbec tak černá, jak na tý fotce. A ta tyrkysová je trochu vyblitá, není to taková ta pěkná tyrkysová, je trochu dozelena. Myslím, že by se ti to asi tlouklo s tou taškou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
19.2.11 15:03

Bebko moje švagrová bruslila s Mutsíkem UR :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
19.2.11 15:11

MAf,krááásná taška,máš to nádherně sladěno :palec:

HOlky všiměte si REKLAMY V TV NA MINERÁLKU KORUNNÍ,VYVÁŽENÁ CHUŤ,jak tam všichni chodí divně nebo na křivo,tak asi tak v půlce jede paní po baráku šikmo s MUtsíkem UR :-D :-D :-D
Upozornil mě na to synovec :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
19.2.11 16:00
Anielkha píše:
Ja jsem premyslela o nejake ruzove (kterou teda extra nemusim), ale chci ho i na druhy, tak aby ta vlozka byla univerzalni, budu jeste premyslet a pak se rozhodnu na posledni chvili :mrgreen: :mrgreen:
Ráďa69 píše:
Anielkha píše:
rybkabezvody píše:

ja mam tasku original… ja bych rekla, ze te cargo grey je tu nejvic, vim ze ji tu ma jeste Tereza :)

Budu muset dlouho premyslet, ale ta cervena musi byt hezka, nemas fotku? ;)

Ahoj Anielkho , tak jsem speciálně kvůli diskuzi MUtsynku nafotila se všemi doplňky :wink: (akorát koš jsem neistalovala ) , takže večer stahnu fotky a dám je sem. TAšku mám doma sice taky originál, ale absolutně mi nevyhovuje …nikdy jsem jí neměla nějak přehnaně narvanou a vždycky mi tam tak divně visela.Přijde mi, že ty očka , co se to za ně věší , jsou hrozně blízko sebe, takže to visí na na té rovné části madla a ne po straně (nevím jestli jsem to tedy napsala srozumitelně :oops: ).Proto jsem pořídila tu červenou.

MAfino, taška nemá chybu :-D

mikitaa píše:
ja myslim ze ani ruzova by k tyrkysovy nemusela byt marna :-) nebo nez sedou tak krasne se hodi cokoladove hneda :wink:

Růžovou si taky dovedu představit (já ji tedy moc nemusím) ,ale hnědá by tam moc nešla - k tyrkysové se hodí ,ale na té šedé by to vypadalo divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.2.11 16:12

Hm, Bébko, tak tos mi vzala vítr z plachet. Už v obchodě jsem myslela na tu tvou vložku, že by se to k ní mohlo hodit :-( Teď abych hledala nějakou neutrální bleděmodrou bez vzorku, protože s kolečkama těžko najdu :-(

Jo a té reklamy jsem si taky všimla, ale je to jen takový mžik, a navíc vždycky když ji dávají, tak než mi dojde, co mě to v ní vlastně zaujalo a na co se to chci soustředěně podívat, tak je kočárek pryč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.2.11 16:14

Hm tak možná koupím toho žraločka tady http://www.pinkie.cz/…-sharky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.2.11 16:25

Jo Bébko, v jiné barvě ji neměli. Ale u nás v kladenském Tescu. Možná, že v nějakém větším Tescu, mají i jiné barvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
19.2.11 16:30
Mafina5 píše:
Hm tak možná koupím toho žraločka tady http://www.pinkie.cz/…-sharky.html

Já myslím, že nějaká jednobarevná s nášivkou bude fajn, když máš puntíkatou tašku. To by totiž bylo lepší mít pak vložku z toho samýho :think:
Tahle opravdu vypadá na světle úplně jinak než nafocená na těch jejich stránkách :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.2.11 18:14
Ráďa69 píše:
Anielkha píše:
Ráďa69 píše:
Anielkha píše:
rybkabezvody píše:

Budu muset dlouho premyslet, ale ta cervena musi byt hezka, nemas fotku? ;)

Ahoj Anielkho , tak jsem speciálně kvůli diskuzi MUtsynku nafotila se všemi doplňky :wink: (akorát koš jsem neistalovala ) , takže večer stahnu fotky a dám je sem. TAšku mám doma sice taky originál, ale absolutně mi nevyhovuje …nikdy jsem jí neměla nějak přehnaně narvanou a vždycky mi tam tak divně visela.Přijde mi, že ty očka , co se to za ně věší , jsou hrozně blízko sebe, takže to visí na na té rovné části madla a ne po straně (nevím jestli jsem to tedy napsala srozumitelně :oops: ).Proto jsem pořídila tu červenou.

MAfino, taška nemá chybu :-D

mikitaa píše:
ja myslim ze ani ruzova by k tyrkysovy nemusela byt marna :-) nebo nez sedou tak krasne se hodi cokoladove hneda :wink:
Růžovou si taky dovedu představit (já ji tedy moc nemusím) ,ale hnědá by tam moc nešla - k tyrkysové se hodí ,ale na té šedé by to vypadalo divně.

super dekuju! ja davam tasku dopredu na to „stupatko“ jak to sem davala Tereza… tak mi to vyhovuje ;)

Mafi, moc hezka taska!

• Citovat
  • Upravit
5352
19.2.11 21:43

Holky, tak já nevydržela a sundala sporťák ze skříně, abych se podívala, jak ta taška bude vypadat ke sporťáku. No magor!
Ale musím říct, že jsem si zažila nervák a ukázalo se, že je třeba číst pořádně tuto diskusi a pomůže vám to od nerváků :-) Dávala jsem totiž origo nánožník na sporťák proti směru (koneckonců nakonec i po směru). Po pětiminutovce nervačení a několikerém rozepínání a zapínání těch cvoků, které nejdou ani rozepnout ani zapnout :-) jsem přišla na systém, který tu nafotila myslím Anihelka - za konstrukci která vede k opěrce vnitřkem :-) Kdybych si to nejdřív prohlídla a pak to šla zkoušet, tak nemám teď otlačené prsty :-( Jo holky dáváte to tak? A denně to zapínáte? To bude asi bolet :think:
No ale ukázalo se, že ať dám nánožník (proti směru jízdy) kamkoli, tak košík prostě nelze použít. Nebo by se do něj skoro nic nedalo dát :-( To je tedy dost škoda. Nebo vám to jde?
Ale na druhou stranu už mi došlo, proč ty bláznivý háky od koše pořád sjíždějí - protože Mutsy zkrátka počítá s tím, že popužíváš veškerou výbavu a když dáš slunečník, tak háky nemají kam sjet :-)
Jo se slunečníkem (tím co mám ke korbičce v Team Ocean barvě) je letní Active Coffee sedačka bez boudičky s tou taškou moooc hezká :-)
Tak už se tedy docela těším na jaro.
Fotky vám sem dám, abyste se se mnou taky potěšily, ale až zítra. Došla mi baterka ve foťáku a stávkuje mi čtečka karet v PC :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí