Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolky,
chodily jste s UR a sporťákem na brusle??? ![]()
S hlubokou bych ho asi převrátila, ale se sporťákem mi přijde, že se trochu změnilo těžiště a už to není takovej nestabilák ![]()
Ja jsem premyslela o nejake ruzove (kterou teda extra nemusim), ale chci ho i na druhy, tak aby ta vlozka byla univerzalni, budu jeste premyslet a pak se rozhodnu na posledni chvili
![]()
Ráďa69 píše:Anielkha píše:Anielkho, mám taky CArgo Grey (a holčičkurybkabezvody píše:ja ani nevim, mame ho jeste zabaleny
a má také tu modrou podšívku v boudě? To tam malá bude jen zářitale hledala jsem fotky na netu… a nasla jsem, ze ano… jen se mi nedari vybrat vlozku… chtela jsem tu tyrkys co tam je, ale hrozne se bojim, ze nevyberu stejny odstin a bude se to tlouct
) a vložku i tašku mám červenou . MYslím , že je to pěkné ,alespoň mě se to líbí. Omlouvám se , že vám sem lezu , ale občas vás čtu , protože mám taky Mutsynku.
ja mam tasku original… ja bych rekla, ze te cargo grey je tu nejvic, vim ze ji tu ma jeste Tereza ![]()
Budu muset dlouho premyslet, ale ta cervena musi byt hezka, nemas fotku? ![]()
Bébka píše:
Holky,
chodily jste s UR a sporťákem na brusle???S hlubokou bych ho asi převrátila, ale se sporťákem mi přijde, že se trochu změnilo těžiště a už to není takovej nestabilák
jo jezdim s nim na bruslich a hodne…jednou se mi podarilo taky prevratit (nebo spis lehce polozit…zakopla a oprela jsem se moc do rukojeti a polozila)…ale to bylo hnusnym terenem jinak se s nim jezdi dobre…chce to na kocar vybirat peknej udrzovanej teren
a dite tam mit prikurotovany aby aji kdyz ho nahodou polozis tam zustalo a necinklo se do hlavy ![]()
Ráďa69 píše:Anielkha píše:Anielkho, mám taky CArgo Grey (a holčičkurybkabezvody píše:ja ani nevim, mame ho jeste zabaleny
a má také tu modrou podšívku v boudě? To tam malá bude jen zářitale hledala jsem fotky na netu… a nasla jsem, ze ano… jen se mi nedari vybrat vlozku… chtela jsem tu tyrkys co tam je, ale hrozne se bojim, ze nevyberu stejny odstin a bude se to tlouct
) a vložku i tašku mám červenou . MYslím , že je to pěkné ,alespoň mě se to líbí. Omlouvám se , že vám sem lezu , ale občas vás čtu , protože mám taky Mutsynku.
čim víc Mutsařek tím líp, no ne???
![]()
Holky koukněte jakou jsem koupila tašku na kočárek. ZA tři stovky v tescu. Jediná, co jsem viděla a má relativně přijatelné rozměry. Já nesnáším velké tašky a vše ostatní, co jsem kde viděla bylo na mě moc velké. Tak si čříkám, že by se k tomu možná dala použít ta vložka od Pinkie, co si ji koupila Bébka. Prosímtě bébko, tak hnedočerná, jak píšou - je spíš černá nebo hnědá? Aby se mi to vůbec k tomu hodilo. A ta tyrkysová je moc tyrkysová nebo spíš modrá? Na té tašce totiž je základ černý a kolečka jsou šedá a tak jako ocelově modrá. Mylíš, že by se to hodilo?
Maf, to je krásná taška!!
Měli i jinou barvu???
Ta vložka je spíš tmavě hnědá, není vůbec tak černá, jak na tý fotce. A ta tyrkysová je trochu vyblitá, není to taková ta pěkná tyrkysová, je trochu dozelena. Myslím, že by se ti to asi tlouklo s tou taškou ![]()
MAf,krááásná taška,máš to nádherně sladěno ![]()
HOlky všiměte si REKLAMY V TV NA MINERÁLKU KORUNNÍ,VYVÁŽENÁ CHUŤ,jak tam všichni chodí divně nebo na křivo,tak asi tak v půlce jede paní po baráku šikmo s MUtsíkem UR
![]()
Upozornil mě na to synovec
![]()
Anielkha píše:
Ja jsem premyslela o nejake ruzove (kterou teda extra nemusim), ale chci ho i na druhy, tak aby ta vlozka byla univerzalni, budu jeste premyslet a pak se rozhodnu na posledni chvili![]()
ja mam tasku original… ja bych rekla, ze te cargo grey je tu nejvic, vim ze ji tu ma jeste Tereza
Budu muset dlouho premyslet, ale ta cervena musi byt hezka, nemas fotku?
Ahoj Anielkho , tak jsem speciálně kvůli diskuzi MUtsynku nafotila se všemi doplňky
(akorát koš jsem neistalovala ) , takže večer stahnu fotky a dám je sem. TAšku mám doma sice taky originál, ale absolutně mi nevyhovuje …nikdy jsem jí neměla nějak přehnaně narvanou a vždycky mi tam tak divně visela.Přijde mi, že ty očka , co se to za ně věší , jsou hrozně blízko sebe, takže to visí na na té rovné části madla a ne po straně (nevím jestli jsem to tedy napsala srozumitelně
).Proto jsem pořídila tu červenou.
MAfino, taška nemá chybu ![]()
mikitaa píše:
ja myslim ze ani ruzova by k tyrkysovy nemusela byt marnanebo nez sedou tak krasne se hodi cokoladove hneda
Růžovou si taky dovedu představit (já ji tedy moc nemusím) ,ale hnědá by tam moc nešla - k tyrkysové se hodí ,ale na té šedé by to vypadalo divně.
Hm, Bébko, tak tos mi vzala vítr z plachet. Už v obchodě jsem myslela na tu tvou vložku, že by se to k ní mohlo hodit
Teď abych hledala nějakou neutrální bleděmodrou bez vzorku, protože s kolečkama těžko najdu ![]()
Jo a té reklamy jsem si taky všimla, ale je to jen takový mžik, a navíc vždycky když ji dávají, tak než mi dojde, co mě to v ní vlastně zaujalo a na co se to chci soustředěně podívat, tak je kočárek pryč ![]()
Hm tak možná koupím toho žraločka tady http://www.pinkie.cz/…-sharky.html
Jo Bébko, v jiné barvě ji neměli. Ale u nás v kladenském Tescu. Možná, že v nějakém větším Tescu, mají i jiné barvy…
Mafina5 píše:
Hm tak možná koupím toho žraločka tady http://www.pinkie.cz/…-sharky.html
Já myslím, že nějaká jednobarevná s nášivkou bude fajn, když máš puntíkatou tašku. To by totiž bylo lepší mít pak vložku z toho samýho ![]()
Tahle opravdu vypadá na světle úplně jinak než nafocená na těch jejich stránkách ![]()
Ráďa69 píše:Anielkha píše:
Ja jsem premyslela o nejake ruzove (kterou teda extra nemusim), ale chci ho i na druhy, tak aby ta vlozka byla univerzalni, budu jeste premyslet a pak se rozhodnu na posledni chvili![]()
ja mam tasku original… ja bych rekla, ze te cargo grey je tu nejvic, vim ze ji tu ma jeste Tereza
Budu muset dlouho premyslet, ale ta cervena musi byt hezka, nemas fotku?Ahoj Anielkho , tak jsem speciálně kvůli diskuzi MUtsynku nafotila se všemi doplňky
(akorát koš jsem neistalovala ) , takže večer stahnu fotky a dám je sem. TAšku mám doma sice taky originál, ale absolutně mi nevyhovuje …nikdy jsem jí neměla nějak přehnaně narvanou a vždycky mi tam tak divně visela.Přijde mi, že ty očka , co se to za ně věší , jsou hrozně blízko sebe, takže to visí na na té rovné části madla a ne po straně (nevím jestli jsem to tedy napsala srozumitelně
).Proto jsem pořídila tu červenou.
MAfino, taška nemá chybu
mikitaa píše:Růžovou si taky dovedu představit (já ji tedy moc nemusím) ,ale hnědá by tam moc nešla - k tyrkysové se hodí ,ale na té šedé by to vypadalo divně.
ja myslim ze ani ruzova by k tyrkysovy nemusela byt marnanebo nez sedou tak krasne se hodi cokoladove hneda
super dekuju! ja davam tasku dopredu na to „stupatko“ jak to sem davala Tereza… tak mi to vyhovuje ![]()
Mafi, moc hezka taska!
Holky, tak já nevydržela a sundala sporťák ze skříně, abych se podívala, jak ta taška bude vypadat ke sporťáku. No magor!
Ale musím říct, že jsem si zažila nervák a ukázalo se, že je třeba číst pořádně tuto diskusi a pomůže vám to od nerváků
Dávala jsem totiž origo nánožník na sporťák proti směru (koneckonců nakonec i po směru). Po pětiminutovce nervačení a několikerém rozepínání a zapínání těch cvoků, které nejdou ani rozepnout ani zapnout
jsem přišla na systém, který tu nafotila myslím Anihelka - za konstrukci která vede k opěrce vnitřkem
Kdybych si to nejdřív prohlídla a pak to šla zkoušet, tak nemám teď otlačené prsty
Jo holky dáváte to tak? A denně to zapínáte? To bude asi bolet ![]()
No ale ukázalo se, že ať dám nánožník (proti směru jízdy) kamkoli, tak košík prostě nelze použít. Nebo by se do něj skoro nic nedalo dát
To je tedy dost škoda. Nebo vám to jde?
Ale na druhou stranu už mi došlo, proč ty bláznivý háky od koše pořád sjíždějí - protože Mutsy zkrátka počítá s tím, že popužíváš veškerou výbavu a když dáš slunečník, tak háky nemají kam sjet ![]()
Jo se slunečníkem (tím co mám ke korbičce v Team Ocean barvě) je letní Active Coffee sedačka bez boudičky s tou taškou moooc hezká ![]()
Tak už se tedy docela těším na jaro.
Fotky vám sem dám, abyste se se mnou taky potěšily, ale až zítra. Došla mi baterka ve foťáku a stávkuje mi čtečka karet v PC ![]()