Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
16.2.11 08:40

Ahoj holky,
jsem pravidelnou ctenarkou vasi diskuze protoze cekame mimi a delam si prehled o kocarcich.
Vcera jsem byla v babyparku na Zlicine a vnitrne jsem byla rozhodnuta pro Mutsy Slider,ale dost me to zklamalo.Material nic moc,mala striska u sportaku a polohuje se cely takze to dite tam spi v podstate v sede akorat vodorovne.Ac jsem z UR nebyla predtim nadsena protoze ta „housenka“-podvozek me docela v ovladatelnosti desi ale prisel mi nejpevnejsi a pro nas teren na okraji Prahy idealni.
1.Chtela jsem se zeptat jestli se Vam dobre ovlada..
2.Sportak mi prijde nizko(merim 180)-nejde dat vic nahoru?
3.Uz jste nekdy pichly?
A jste s nim obecne spokojene?
Moc Vam dekuju…manzel je obdivovatel X landeru tak se ho snazim predvedcit,X lander se me nelibi:-)
Hezky den a diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
16.2.11 09:04

Ahoj Partaku :-) Jak už tady bylo mnohokrát napsáno, podvozek UR je výborným „parťákem“ do terénu :palec: nikdy tě nezklame a projede všechno. Na rozdíl od podvozku 4Rider se s ním neotočíš na místě a ve slalomu mezi regály v obhodě by 4Rider byl také obratnější. Záleží, co chceš. Já mám UR z důvodu, že bydlím v horách, takže na 90% ho využívám terénně, ale do obchodu s ním jezdím taky a ještě jsem tam nikdy neschodila plechovky a nezklamal mě ani tam :potlesk:
A kdybych měla srovnat X lander a Mutsy? Budu asi drsná, ale je to realita: Kvalitativně je koupě X landera a Mutsy takový rozdíl, jako když si koupíš boty značkové a boty od Vietnamců. Od Vietnamců můžeš samozřejmě narazit i na kvalitní kus (výjimečně!!)ale i tak můžeš narazit na nekvalitní značkový (výjimečně!!)X lander je polák, Mutsy holandská výroba. Toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
16.2.11 09:05

ahoj Saru a Partak :-D

myslím že mohu mluvit za většinu z nás když řeknu že jsme s UR spokojené, samozřejmně má občas nějaký neduh, jako každý kočárek, ale osobně bych neměnila.

Když si najedete o dvě stránky dál, tak tam řeší jedna nastávající maminka to samé jako vy.

Dceru vozím ve spoťáku od uk. 5 měsíce, přišla mi v hluboké moc nacpaná ( je také červnová a docela dost velká ), ale je to otázka pohledu, mnoho dětí tam jezdilo až dokonce do 8. měsíce, takže s tím, že je korba malá bych si hlavu nedělala.

X-Lander, mě se ten kočár vzhledově líbí, asi by mi vadilo že je to polská výroba, ale zase na druhou stranu mají krásné barvy, pěkné nánožníky, což original Mutsy je fakt :zed: :zed: :zed: :lol: a pořizovací cena bude také příznivější než u Mutsy :roll:

Tak snad dobře vyberete a pokud se zařadíte do našich řad, tak určitě se přiďte pochlubit :palec: Mmch. už je na FB Babyparku ukázka nové barevné kolekce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.2.11 09:43

Jen jeste doplnim, ze jsem jeste nikdy nepichla a mam ctyrmesicni dite, ktere se ve fusaku do korby jeste krasne vejde. A ovladani UR mi prijde super. :)

• Citovat
  • Upravit
13903
16.2.11 09:46

Praťáku:

JOOOO
MĚŘÍM 178 (+ nosím podpatky)- PROZATÍM JEZDÍME V HLUBOKÝ, ALE VČERA JSEM ZKOUŠELA SPORŤÁK A NEPŘIŠEL MI NÍZKO
3.Uz jste nekdy pichly?
NE (ale maminka, po který mám kočárek říkala, že jednou píchla)
MOOOOC :palec: ..a jsem taky okraj Prahy a na ty naše terény je ideální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
16.2.11 09:47
Anielkha píše:
Jen jeste doplnim, ze jsem jeste nikdy nepichla a mam ctyrmesicni dite, ktere se ve fusaku do korby jeste krasne vejde. A ovladani UR mi prijde super. :)

Já pětiměsíční a máme tam tak ještě 6 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.2.11 09:51

Partak, já když jsem se rozhodovala mezi kočárky, tak v užším výběru byl taky Xlander. Prodavačka mně řekla, že je to jeden z lepších kočárů ovšem ve střední třídě. Manžel chtěl jedině UR, když ho viděl. Tvrdí, že v jednoduchosti je krása a menší poruchovost. :lol: Ještě jsme nepíchli, ale určitě, pokud se Ti to stane, nemusíš objednávat originál nová kola. To vím 100 %. Taky mně hoooodně přesvědčila tato diskuze a zatím rozhodně nelituju. Malé bude za týden 9 měsíců a stále jsme v hlubokém, i když už natěsno. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
16.2.11 09:53

Já šestiměsíční (72cm), do hluboké se vejde (spí s přirozeně pokrčenýma nožkama), ale už se v hluboké nudí, což bývá často důvod přechodu do sporťáku, nikoliv velikost korbičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.2.11 10:38
partak píše:
3.Uz jste nekdy pichly?

1. ovlada se uplne paradne…jde jen o zvyk…ujedes prvni kilak a budes nadsen :-)
2. mam taktez 180 a oproti jinym kocarum je mutsy supervysoky :-) jako madlo…to je dulezity k vysce.
3. jo…2× ale stary duse…kocar byl pet let stary…ty co jsem koupila novy drzi.
a obecna spokojenost se sportakem (vyzkousela jsem pet kocaru nez sem zustala u mutsy :mrgreen: ) je proste super :palec:

jo a jeste velikost korbicky…ono je to ve vetsine pripadu stejne jedno..pac kolem toho sesteho mesice uz v tom decka nechcou byt zadny…my jsme sly do sportaku v patym pac mala rva jak tur ze nic nevidi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.2.11 13:01

Děkuju Vam,vim ze ma byt nova kolekce tak jsem koukala na fb babyparku a pro me je teda neodolatelna ta fialova.Nevime jeste co se nam to narodi ale snad i pro kluka by nebyla spatna.
Nevite nahodou jestli kdyz bude nova kolekce tak jestli se nevyprodava pak ta 2010..me by bylo asi jedno jestli fialova 2010 nebo 2011…Material si myslim ze se tak lisit nebude…co myslite?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
16.2.11 13:59

Podle mě bude jak cena, tak materiál 2010 i 2011 stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.2.11 15:57

Cena bude určitě stejná, ale po výprodejích bych se podívala. Spíš ale na netu, než v Babyparku. I když i tam občas něco vyprodávají - třeba vystavené kusy apod. Na netu ale ve výprodeji obvykle máš celé sety a většinou jsou s podviozkem 4Rider. Abych řekla pravdu urbanridera v akci jsem ještě neviděla :-(

1. jsem moc spokojená s urbanriderem, v podstatě na něj nedám dopustit :-)
  2. sporťák je nízko proto, aby to mělo dostatečně nízko i dítě, které už chodí a chce občas ven a zase zpátky
  3. Nepíchla jsem, protože jezdím s úplně podhuštěnýma pneumatikama - v podstatě jsem s kočárkem jezdila, tak jak jsem si ho dovezla v krabici a dofukovala jsem až ve chvíli, kdy jsem si v obchodě všimla, že mám kolečko skoro rozpláclý :-) A o tak měkkou pneumatiku skkoro ani píchnout nemůžeš, nehledě na to, že je to další odpružení svého druhu a tím pádem větší pohodlí pro dítě a taky do sněhu je to samozřejmě lepší - kočárek se tak nepropadá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
16.2.11 18:00

já teda na x landera nedám dopustit.Na syna jsem měla sporťák jezdila jsem s ním rok a půl a super.Kdybych neměla holčičku teď tak bych si ho určo nechala,ale špekulovala jsem hlavně kvůli barvy a když už tak jsem chtěla tu otočnou sedačku a to pro mě připadal v úvahu jedině mutsy z kočárků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
16.2.11 18:22

HOlky, když se dává ta zádová opěrka u sporťáku do sedu,musí se taky mačkat ten čudl, nebo to můžu udělat jen tahem? Ono to jde, ale abych si to nerozbila :think: :think:

Už jsem teda najela na spor´ták, tak asi korbu zabalím. Ať byla, jaká byla, vydržela teda hodně dlouho :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.2.11 19:08

Myslím že i v návodu je, že to lze jen tahem bez mačkání toho čudlu. Ale pro klid duše možná koukni raději do návodu. Jesli ho nemáš, pošlu ofocený, někde to mám uložené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí