Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
14.2.11 12:32
rybkabezvody píše:
mikitaa píše:
jo a ted nevim holky kdo psal o tom schodu…ja to snad pujdu vyfotit…kdyz dam sportak do lehu tak je tam naprosta rovina..zadny schody :wink:
no, to jo, ale u těch starších korbiček! Já to také u toho černého neměla, ale u té nové Purple ho tam mám :zed: :zed: :zed: :zed: to jsem si pomohla :lol: :oops:

ajo ja myslela ze porad bojujes s tim nastavenim vysky sedu :-) to je teda inovace :zed:

anihelko: diky diky..no je to moje modelka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
14.2.11 12:41
mikitaa píše:
rybkabezvody píše:
mikitaa píše:
jo a ted nevim holky kdo psal o tom schodu…ja to snad pujdu vyfotit…kdyz dam sportak do lehu tak je tam naprosta rovina..zadny schody :wink:
no, to jo, ale u těch starších korbiček! Já to také u toho černého neměla, ale u té nové Purple ho tam mám :zed: :zed: :zed: :zed: to jsem si pomohla :lol: :oops:

ajo ja myslela ze porad bojujes s tim nastavenim vysky sedu :-) to je teda inovace :zed:

anihelko: diky diky..no je to moje modelka :-)

ne už jsem to vzdala, sice s tím kolečkem pootočit vší silou jde, ale přijde mi to na … takže jsem to nechala nastavené jak to bylo původně když jsme jí koupili ( mmch. stejně jako u té původní ) a už na to kašlu. Teď jsem to zkoušela dát do té druhé pozice, v naději že to bude lepší…no, lepší to je, ale zase mi to přijde už hodně sedící, takže deka zůstává :think: :-)

Malá je krásná :hug: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
14.2.11 17:49

kuk

HOLKY DÍKY VŠEM ZA VAŠE ODPOVĚDI, ČTU A ČTU A ČTU A PŘEMÝŠLÍM :-)
TAK DÍKY, MYSLÍM, ŽE VÍM ZATÍM VŠECHNO..
SNAD JEN CO SROVNÁNÍ POKUD NĚKDO ZE ZKUŠENOSTI VLASTNÍ MŮŽE SROVNÁVAT
GESSLEIN FUTURE VERSUS MUSTSY? ALE TO JEN NA OKRAJ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
14.2.11 17:50
mikitaa píše:
tady boticky novy :-)

MALÁ JE JAK VYSTŘIŽENÁ Z KATALAGU :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.2.11 18:02

Tak jsem zkusila sporťák proti směru jízdy a nějak jsem tam neumělA nainstalovat s tím nánožníkem i ten velkej koš :think: Jde to???

Připevnila jsem ten nánožník za tu sedačku, aby byl vejš, ale po stranách mám díry mezi nánožníkem a sedačkou, že je vidět fusak :roll: :roll:
Jak je tedy nejlepší ten nánožník mít?? Jsem z toho jelen! :zed: Už aby bylo léto!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.2.11 18:06

podozek Mutsy

Dobrý den,
potřebuji moc poradit. Dostala jsem kočárek Mutsy s podvozkem urban rider. Podvozek je skládací, všude píší jak je to snadné. Mě se to bohužel nepovedlo. Vůbec nevim, kde co mám zmáčknout. Děkuji za radu.
 Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
14.2.11 18:12

holky dotaz,na hluboké korbě zespod jsou nějaké tyčky s okem které se dají potáhnout co to je?No nevím zda z mého popisu pochopíte co myslím,když tak to vyfotím,nějak nevím na co to tam je. :think: A zespod sporťáku jsou takové dva plastové háky ty taky nevím na co jsou :think:

každým dnem by mi měla dorazit taška a košík ke kočárku.

a nevíte co s tou boudou??pořád se stahuje a nedrží rovně :zed: docela mě to štve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.2.11 18:13
iziii píše:
Dobrý den,
potřebuji moc poradit. Dostala jsem kočárek Mutsy s podvozkem urban rider. Podvozek je skládací, všude píší jak je to snadné. Mě se to bohužel nepovedlo. Vůbec nevim, kde co mám zmáčknout. Děkuji za radu.
Zuzka

Ono to chce jen grif, mne to taky zezacatku neslo, zmacknout to stredove tlacitko na madle, zatahnout bocni tlacitko (objimka kde je sipka) k sobe, drzet a zasunout madlo (zatlacit do kocarku) (nejlepe to jde, kdyz je kocarek zabrzdeny, aby neujizdel) ;)

Doufam, ze se podari. :)

• Citovat
  • Upravit
14434
14.2.11 18:14

Izii mi to taky nejde,zatím.Zkoušela jsem to jen jednou,kočárek mám od pátku.Ale mělo by se na madle vlevo zatáhnout za to černé z plastu směrem nahoru je tam šipka a pak na madle zmáčknout to jak se zvětšuje madlo a táhnout dolů či kde???Jsi mi to připoměla,že to musím zase zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.2.11 18:17
Tracy píše:a nevíte co s tou boudou??pořád se stahuje a nedrží rovně :zed: docela mě to štve :cert:

Tracy, ta boudicka se ti sklápí? Ja kdyz ji zvednu, tak mi to klapne a uz to drzi. Kdyz ji chci dat dolu, musim zmacknout bocni tlacitka a az pak jde dolu.

• Citovat
  • Upravit
9454
14.2.11 18:18
iziii píše:
Dobrý den,
Zuzka

jojo s tim tu bojovala myslim kazda z nas…ale jak se to naucis tak je to fakt snadny…zadani problem je v tom ze kazdy sklada ten kocar ze tlaci dolu…a to je spatne…musis tu rukojet tlacit dopredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.2.11 18:24

Mě to vůbec nejde. Rukojeť se vysouvá a zasouvá, to ano, ale podvozek se nesloží. Dívala jsem se a dole je to zaháklý za zoubky a když mačkám jak to boční se šipkou, tak to v prostřed…zoubky se ani nehnou. Vůbec nevim, co dělám špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
14.2.11 18:25

no zklápí nic mi necvakne a nic nemusím mačkat aby se zklopila :cert: je to rok 2009

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
14.2.11 18:27

já schválně až děcka usnou ten podvozek půjdu zkusit složit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.2.11 18:28

tak jo…postupne…chytni stredovy tlacitko na madle…stahni madlo uplne dolu…az tak ze zastrcic ten caplik co je nad tim kam to zajizdi dovnitr…pak chytnes tu cernou objimku nalevo na strane jak tam zajizdi to madlo…a vytahnes to smerem nahoru…porad u toho drzis ten stredovy caplik na madle…a jak kdyby ted v tom okamziku dal zasunujes madlo dolu jako dovnitr tech trubek…chce to trochu silu…no a pak uz se ti kocar sam slozi dolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí