Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1638
13.2.11 19:11

prosba velká

ahojky holky, je tady strašná spousta příspěvků, sanžila jsem se to číst, ale to se nedá, je to hrozná změť všeho možnýho, prosím tedy některou ochotnou maminku, nebo budoucí maminku o zodpovězení mých otázek.
A omlouvám se , za třeba přihlouplé otázky. Já koukám na různý kočárky a mám v tom pěknej maglajs…:-)
děkuji všem za odpověď.

1, který typ kočárku Mutsy?? je vhodný do města/méně často/ i do terénu /bydlím okraj.část města, ježdění na chalupu/

2, budeme mít mimi v srpnu, bude tedy dlouho ve fusaku …přes zimu tedy, je kočárek dostatečně velký, široký?? nebo je vhodnější jiný kočárek-značka.Nechtěla bych aby v hlubokém bylo cca 4-5 měsíců jen, nezdá se mi dobré, aby tak brzy bylo již ve sporťáku.

3, myslíte si, že jsou velké rozdíly mezi obyčej.kočárky např.X-lander atd. a mutsy? nebo jde spíš o design, značku??máme první dítě, a počítám ,že by kočárek měl sloužit i pro další dítě…

4, boudička na hlubokém kočárku, se mi zdá velmi malá z fotek, dá se naklonit, shrnout víc dolů..proti slunci, foukání, děštíku…viděla jsem kočárek, kde boudičku měla paní sklopenou skoro u fusaku…paráda.

5, jaké jsou větší negativa kočárku? z rad maminek co kočárek využívají.

6, jakou máte alternativu při rozhodování..mutsy nebo??? I Coo? nebo Gesslein future??

7, houpe dobře? slyšela jsem, že korbička není na té konstrukci moc stabilní, naklání se ??je to pravda?
díky moc za vaše otázky, ted mě již víc nenapadá
díky maminky :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
13.2.11 19:34

ještě otázka

ještě otázka

8, lze přehazovat rukojeť? velmi důležitá otázka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
13.2.11 21:01

ahoj, je to těžké, každý kočárek má něco :think:

1. já mám Urban ridera, jsem moc spokojená, není to úplně na rychlé průjezdy mezi úzkými uličkami v obchoďáku, ale nechtěla jsem kočárek do nákupáku, ale do terénu - les, polní cesty…

2. naše slečna se narodila v červnu, do sporťáku šla na začátku prosince, tzn. 5. měs., ale je dost velká. Sporťák jde dát do krásného nakloněného lehu, takže problém nebyl. Jediné co mě vyloženě štve, že při poloze v lehu vzniká mezi opěrkou a sedákem takový schod, ale dávám pod fusak deku, takže se to srovná. V létě asi už nebudu využívat úplný leh, ale další polohu na spaní :nevim:

3. kvalita kvalita kvalita…známá měla X landera a při nastupování do tramvaje se jí urvalo madlo 8-o ale jasně, mohlo jít o špatný kus na který můžeš narazit všude, ale osobně bych na kočárku už nešetřila a polský kočár určitě nenenene :-D

4. pokud vím, tak to nejde. V zimě jsem používala hodně pláštěnku, to stačilo :palec:

5. negativa…no, ani ani nevím, tebou zmíněné to naklopení hlubokáče, ale upřímně stalo se to tady výrazně jen Bébce, takže možná jen vadný kus, já měla korbu také nahnutou, ale tak nějak přirozeně, spíš to bylo dobré, malá mi hodně zvracela

6. mě se líbila Mura - jenže je dost těžká. Krásný kočárky jsou od Teutonie, ale je dražší než Mutsy

7. houpe skvěle :palec:

8, přehazovací rukojeť není, ale celá korbička i sporťák :wink:

ještě k pozitivní je určitě velký nákupní koš co si jde přikoupit, jinak nekupovala bych originál nánožník, já to teď prodala, je k ničemu.
Snad jsem ti trochu pomohla, ale myslím že určitě napíše Mafina, ta to má všechno v malíku :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.2.11 21:49

Já vozím malého v hluboký i teď :palec:
8m a 71 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
13.2.11 22:02

kuk

holky díky za odpověď

akorát to, že není přehazovací rukojeť to je dost blbý teda :cry:

taky budu jezdit víc v přírodě, než ve městě, to je ok

napsala jsi:
4. pokud vím, tak to nejde. V zimě jsem používala hodně pláštěnku, to stačilo

jenže někdy dost fouká, to je škoda, že boudička nejde víc stáhnout :roll:

a ještě dotaz:
sportovní verze nejde dát zcela do lehu?
pokud ne, tak to se mi nelíbí, doktorka rehabilitační mi říkala, ze takové kočárky nebrat, že musí být do lehu :cry:

díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.2.11 22:09

Málokterej, řekla bych žádnej snad, spor´ták nejde dát do úplnýho lehu, aby to bylo jako v korbě. Tohle je docela dostatečný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
13.2.11 22:13

pokud najdeš kočár který bude úplně v lehu a rovině, určitě napiš. On je v lehu, ale je nakloněný…bohužel teď nemám fotku…jo, počkej, jukni do fotek na této diskusi, myslím že jsem tam jednu dávala…

to přehazování rukojeti - nejde rukojeť, ale celá nástavba…

Myslím si, že asi nenajdeš ideální kočár, který by vyhovoval naprosto ve všem, vždy bude něco :think: asi je nejlepší stanovit si to z čeho nechceš ustoupit a podle toho hledat, což si myslím že tam sklápěcí boudička asi není… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
13.2.11 22:13

kuku

aha děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
13.2.11 22:15

ta fotka je na druhé straně fotoalba, černý kočár s červeným fusakem, je tam vidět ta poloha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
13.2.11 22:22

kuk

ok mrknu na fotku díky
já vím, každý kočárek má něco, to je jasné
mě na to jen sestra upozorňovala, má dvě dítka , že ta rukojeť je pro ni důležitá, než zápasit s korbou a za 5 minut po jiným směru jízdy přehazovat např.zase korbu zpět…
já zkušenosti nemám žádné, tak sbírám rozumy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.2.11 22:27
madrianova píše:
ok mrknu na fotku díky
já vím, každý kočárek má něco, to je jasné
mě na to jen sestra upozorňovala, má dvě dítka , že ta rukojeť je pro ni důležitá, než zápasit s korbou a za 5 minut po jiným směru jízdy přehazovat např.zase korbu zpět…
já zkušenosti nemám žádné, tak sbírám rozumy :-)

Já třeba korbu nikdy nepřehazovala :nevim:

Když bylo slunce, vozila jsem tam plínu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
13.2.11 22:27

to je jasný, každému bude vyhovovat něco jiného :palec:

mě třeba tohle nevadilo, v létě jsem používala na slunce buď plenku a nebo slunečník, a na hnusné počasí kdy fouká hodně vítr zase pláštěnku.

Zase by mi vadilo tahat kočár bez aretace do zatáček či nadzvedávat do jiného směru. Také ještě bych změřila výtah v domě ( jestli bydlíš v BD ), aby jsi pak nenarazila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.2.11 22:31

Kočár s pevnejma kolama bych mít taky nemohla, je to strašně náročný s tím manipulovat, řídit jednou rukou se to nedá, při každé mírné zatáčce tlačit dolu a do strany…no dejte pokoj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
13.2.11 22:34

kuk

my nemáme výtah..II patro bez výtahu, ještě to nemám vyřešené právě chjjoo…ženský mají kočárek upevněnej ke schodišti dole /krádež velmi možná, bohužel/ nebo kočárkárna dole ve sklepě /troje dveře ke kočárkárně - architekt nebyl ženská :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.2.11 22:41

No, tak to není pozitivní zpráva, že není výtah :think:
Zrovna nedávno tady jedné z nás Mutsíka ukradli - z chodby před bytem :roll: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí