Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11081
10.2.11 20:19

já neorigoš pláštěnku kupovala na Chodově v eshopbaby na Chodově asi za 300, sice je přetahovací a ne na sucháče, ale nezabírá tolik místa a je lehká.
Na hluboký jsem měla origoš a byla těžká a po pár použitích se prolámala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
10.2.11 21:22

Mafi :lol: zatím kupovat nebudu,na to máme čas až bude přecházet do sporťáku,ale asi se kouknu na nějakou tu uni od emitexu.Schválně na ten sporťák zkusím tu co mám doma na x landera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
10.2.11 21:47

OK, až budeš mít tu X-landerovskou vyzkoušenou, tak dej vědět, zda sedí a jukla bych se po tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
11.2.11 11:32
Bébka píše:
NEstíhám dočítat, ale vidím, že jsou nějaké novinky v NUNA sekci??? :mrgreen:
Polohování, jo?? Takže Cybex padají a jdu do NUNY :dance: A kdy že se bude prodávat??? :wink:
už se vidím, jak si tlačím Lékořici po promenádě u moře v létě 8-) :dance: :mrgreen:

:lol: :palec: také mi to od včera leží v žaludku :lol: Byla jsi se podívat na ten Cybex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.2.11 12:21

Jen mě napadlo - takovej tip pro ty, co chtějí koupit pláštěnku na hlubokáč, tak na MMB jsem zahlídla, že někdo šije mini pláštěnku jen na ten otvor (a zbytek kočáru je stejně nepromokavej) za pár korun a zabere minimum místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
11.2.11 14:40

ahojky

tak kočárek je doma,komplet celý jsem ho odzkoušela.V hluboké už ležela malá,ve sporťáku seděl kluk.Prostě jedním slovem paráda!kočár je jako nový jen na kolech je odřený ten stříbrný lak,to jste tu myslím zmiňovaly,že to se stává často a v okýnku na sporŤáku je maličká dírka.Jinak potahy jak nové.Za chvíli vemu malou na její první projížďku :) jo a pláštěnku na hlubokou mám k tomu od emitexu a sedne parádně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.2.11 14:58
rybkabezvody píše:
Bébka píše:
NEstíhám dočítat, ale vidím, že jsou nějaké novinky v NUNA sekci??? :mrgreen:
Polohování, jo?? Takže Cybex padají a jdu do NUNY :dance: A kdy že se bude prodávat??? :wink:
už se vidím, jak si tlačím Lékořici po promenádě u moře v létě 8-) :dance: :mrgreen:
:lol: :palec: také mi to od včera leží v žaludku :lol: Byla jsi se podívat na ten Cybex?

Někde jsem ho viděla, ale asi to byla ta 2010, já bych kdyžtak šla do tý nový kolekce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.2.11 15:18
Tracy píše:
ahojkytak kočárek je doma,komplet celý jsem ho odzkoušela.V hluboké už ležela malá,ve sporťáku seděl kluk.Prostě jedním slovem paráda!kočár je jako nový jen na kolech je odřený ten stříbrný lak,to jste tu myslím zmiňovaly,že to se stává často a v okýnku na sporŤáku je maličká dírka.Jinak potahy jak nové.Za chvíli vemu malou na její první projížďku :) jo a pláštěnku na hlubokou mám k tomu od emitexu a sedne parádně :)

kdyz se ti bude moc chtit…tak se da koupit stribrna a ty kola prestrikat…kdyby se ti chtelo hledat tak se to tu uz resilo…no a okynko proste praska…v zime…ja to vystrihla…pac jak se ta bouda sklada tak ty hrany byly dost ostry a bylo to primo u hlavicky…a fukci to plni stale stejnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
11.2.11 16:39

Miki to je fakt,kdyby bylo nejhůř tak to vystřihnu.

Ale co mi maličko vadí je,že bouda na korbě je taková víc otevřená,navíc nedrží rovně jakoby se maličko sklápí,takže ta bouda není natažená a aby jak bude víc foukat a bude zima tam malé netáhlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
11.2.11 19:04

to já také, ten leh u té 2010 je fakt strašný :roll:

no, musím začít šetřit, už takhle to bude hromada keců po nákupu nové nástavby na Mutsynu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
11.2.11 19:06
Tracy píše:
Miki to je fakt,kdyby bylo nejhůř tak to vystřihnu.Ale co mi maličko vadí je,že bouda na korbě je taková víc otevřená,navíc nedrží rovně jakoby se maličko sklápí,takže ta bouda není natažená a aby jak bude víc foukat a bude zima tam malé netáhlo :think:

to bohužel dělají všechny ty starší korbičky, my to měli také tak :pocitac:

jinak to okénko na sporťáku jsem u starého kočárku nechávala vyměnit u čalouníka a bylo to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.2.11 20:34
rybkabezvody píše:
Tracy píše:
Miki to je fakt,kdyby bylo nejhůř tak to vystřihnu.Ale co mi maličko vadí je,že bouda na korbě je taková víc otevřená,navíc nedrží rovně jakoby se maličko sklápí,takže ta bouda není natažená a aby jak bude víc foukat a bude zima tam malé netáhlo :think:

to bohužel dělají všechny ty starší korbičky, my to měli také tak :pocitac:

jinak to okénko na sporťáku jsem u starého kočárku nechávala vyměnit u čalouníka a bylo to super.

za co jsi to nechávala vyměnit? Za síťku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.2.11 20:34

Vozíte nějaký termoobal na lahev, jak se dá přidělat k madlu sucháčem??? Nemaj něco v DM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
12.2.11 00:19

Bébko, ne, nechávala jsem tam dát znova průhledné okénko, stálo to litr :zed: 8-o :roll:

k tomu obalu na pití, vozím termo tento a na léto mám objednané z MMB takové to otevřené držátko na madlo u sedačky. Jinak těch obalů mají všude plno, ale spíš hodně pestré a s dětskými motivy, ne nic takové neutrálního, tady jsem teda nic nesehnala a ten termo mám posílaný z UK, ale myslím že v takové Babyparku je budou mít určitě také, ale asi dražší :think: A když jsme u toho, stejně je mi na nic, to naše zlobidlo mi venku nechce pít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
13.2.11 07:42
kolozubka píše:
„Prostě já osobně jsem s 4riderem moc spokojená - jezdím hlavně po městě a příležitostně lehký terén a tak ho můžu s klidným svědomím doporučit.“

Konecne ho mam taky doma :palec: - prave jsem se stala cerstvou majitelkou Mutsy 4 Rider v cargo kaki barvicce :-D . Plus jsem dokupovala Graco adapter na autosedacku a nakupni kos. Fun seat pozdeji :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí