Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTak jsem poprvý vyzkoušela sporťák ![]()
Akorát mám problém s tím nánožníkem
Za co se přidělává? Já ho mám přidělanej za tu konstrukci, ale přijde mi, že je takovej hodně volnej, všude díry a ze strany kouká fusak s vložkou trochu ![]()
Nepřidělává ho někdo za vnitřek boudičky?
A máte nánožnák danej i přes ten zacvakávací mechanismus po stranách, nebo vnitřkem…jeslti mi rozumíte ![]()
Jinak fajn, nekoukal na mě, tak byl v pohodě
![]()
Tracy píše:
právě budu muset řešit i tašku tak nevím zda stačí jen ten košík nebo i mám kupovat tu tašku.zase s čím jít např. k dr.??
tak do ordinace toho zas tolik nepotrebujes ne…staci plina ockovak a penezenka a to mam v kabelce ![]()
bebko: no nanoznik je u mutsyny dost problem no…to nemaji dobre udelany…at ho pridelas za cokoliv tak bude skarede odstavat…nebo si nech usit na mmb na miru aby to sedelo
ja to ale stejne moc nepouzivala
Já mám nanožník přidělaný za sedačku a mám ho daný vnitřkem.. Jestli chceš, až prcek usne tak Ti to vyfotím. Mám i jeden ušitý z mimibazaru, protože tam hodně spinká, tak aby mu tam tolik v zimě nefoukalo..
TerezaJ píše:
Já mám nanožník přidělaný za sedačku a mám ho daný vnitřkem.. Jestli chceš, až prcek usne tak Ti to vyfotím. Mám i jeden ušitý z mimibazaru, protože tam hodně spinká, tak aby mu tam tolik v zimě nefoukalo..
To bys byla hodná ![]()
Já to zkoušela za konstrukci, jak to má bejt, to je hrozně dole. Pak jsem to zkoušela za boudičku, ale to zase vylejzá po stranách, tak nevím ![]()
A ještě jak skládáte sporťák do auta? I s tou sedačkou, boudou, nánožníkm? Jde to?
Hele a na léto, vozíte boudičku, nebo nějaká sluneční clona-stříška existuje??
Bébka píše:
Hele a na léto, vozíte boudičku, nebo nějaká sluneční clona-stříška existuje??
budu vozit boudičku a sluneční clonu.
Stříška existuje např http://deti.bazos.cz/…ci-mutsy.php
bebko ja nakonec jezdila jen sportak…bez boudicky bez vseho se slunecnikem kdyz bylo fakt vedro…tu strisku sem poridila…ale asi jsem potizista pac me se to proste nelibilo to provedeni
…prislo mi to jak od vietnamcu…a me to proste vadilo tak sem ju vratila.
TRACY, ten koš je vážně super, my bez něj ani ránu. Na MMB je tento, jestli už nebude prodaný http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tracy píše:
právě budu muset řešit i tašku tak nevím zda stačí jen ten košík nebo i mám kupovat tu tašku.zase s čím jít např. k dr.??
Neprodává košík Denulenka? Zeptej se.. Tuším že jsem něco četla, ale už si nejsem jistá ![]()
Tady s nánožníkem z MMB, trošku je pomačkaný, měla jsem ho složený ve skříni
ale když tam Vašík sedí, tak se to vyrovná ![]()
Terko, ale to máš bez madla, co?
Jo Tracy, já mám takovou černou tašku na zip od nějaké dárkové drogiše, která mi padne přesně na dno toho přídavného koše a v tom mám přebalování - dvě plýnky, vlhčený ubrousky, přebalovací podložku, mastičku a dokonce i náhradní bodyčko. Beru to jen, když vím, že budu potřebovat, jinak, když jdeme jen do lesa a pan na nákup, tak to nechávám v předísi. Tašku taky nekupuju a origoš už vůbec ne. Nelíbí se mi ani jedna z nich.
Bébko, ty jsi malého dala rovnou směrem od sebe? Jinak sporťák jde složit s konstrukcí jen, když je kočárek po směru ne proti směru a musím mít hlavně ty háky dole zaháknuté pod těmi tyčkami. Jinak to nesložíš. Už tu o tom holky napsaly celé romány. Já tedy ještě počítám s tím, že při skládání sporťáku seženu někde kus suchého zipu a dám na ty čtverečky co jsou vedle okýnka proto, aby se kryt okýnka dal srolovat a držel. Na tom původním ojetém kočárku, co jsem původně koupila a pak zase prodala, bylo vidět, že se časem ta látka na boudičce naproti (když se boudička zavře) vytrhává od trěch sucháčů. Nevím jestli jsme napsala srozumitelně…
Příspěvek upraven 09.02.11 v 20:26
mikitaa píše:
bebko ja nakonec jezdila jen sportak…bez boudicky bez vseho se slunecnikem kdyz bylo fakt vedro…tu strisku sem poridila…ale asi jsem potizista pac me se to proste nelibilo to provedeni…prislo mi to jak od vietnamcu…a me to proste vadilo tak sem ju vratila.
Jakej slunečník??? ![]()