Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
9.2.11 18:13

Tak jsem poprvý vyzkoušela sporťák :dance:

Akorát mám problém s tím nánožníkem :think: Za co se přidělává? Já ho mám přidělanej za tu konstrukci, ale přijde mi, že je takovej hodně volnej, všude díry a ze strany kouká fusak s vložkou trochu :think:
Nepřidělává ho někdo za vnitřek boudičky?
A máte nánožnák danej i přes ten zacvakávací mechanismus po stranách, nebo vnitřkem…jeslti mi rozumíte :mrgreen:
Jinak fajn, nekoukal na mě, tak byl v pohodě :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.2.11 18:19
Tracy píše:
právě budu muset řešit i tašku tak nevím zda stačí jen ten košík nebo i mám kupovat tu tašku.zase s čím jít např. k dr.??

tak do ordinace toho zas tolik nepotrebujes ne…staci plina ockovak a penezenka a to mam v kabelce :wink:

bebko: no nanoznik je u mutsyny dost problem no…to nemaji dobre udelany…at ho pridelas za cokoliv tak bude skarede odstavat…nebo si nech usit na mmb na miru aby to sedelo :wink: ja to ale stejne moc nepouzivala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
9.2.11 18:30

Já mám nanožník přidělaný za sedačku a mám ho daný vnitřkem.. Jestli chceš, až prcek usne tak Ti to vyfotím. Mám i jeden ušitý z mimibazaru, protože tam hodně spinká, tak aby mu tam tolik v zimě nefoukalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
9.2.11 18:37
TerezaJ píše:
Já mám nanožník přidělaný za sedačku a mám ho daný vnitřkem.. Jestli chceš, až prcek usne tak Ti to vyfotím. Mám i jeden ušitý z mimibazaru, protože tam hodně spinká, tak aby mu tam tolik v zimě nefoukalo..

To bys byla hodná :hug:

Já to zkoušela za konstrukci, jak to má bejt, to je hrozně dole. Pak jsem to zkoušela za boudičku, ale to zase vylejzá po stranách, tak nevím :nevim:

A ještě jak skládáte sporťák do auta? I s tou sedačkou, boudou, nánožníkm? Jde to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
9.2.11 18:54

Hele a na léto, vozíte boudičku, nebo nějaká sluneční clona-stříška existuje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
9.2.11 18:57
Bébka píše:
Hele a na léto, vozíte boudičku, nebo nějaká sluneční clona-stříška existuje??

budu vozit boudičku a sluneční clonu.
Stříška existuje např http://deti.bazos.cz/…ci-mutsy.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.2.11 19:24

bebko ja nakonec jezdila jen sportak…bez boudicky bez vseho se slunecnikem kdyz bylo fakt vedro…tu strisku sem poridila…ale asi jsem potizista pac me se to proste nelibilo to provedeni :mrgreen: …prislo mi to jak od vietnamcu…a me to proste vadilo tak sem ju vratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.2.11 19:27

TRACY, ten koš je vážně super, my bez něj ani ránu. Na MMB je tento, jestli už nebude prodaný http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
9.2.11 20:11
Tracy píše:
právě budu muset řešit i tašku tak nevím zda stačí jen ten košík nebo i mám kupovat tu tašku.zase s čím jít např. k dr.??

Neprodává košík Denulenka? Zeptej se.. Tuším že jsem něco četla, ale už si nejsem jistá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
9.2.11 20:14

Bébko tak tady je jedna fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
9.2.11 20:15

a za tohle to přidělávám.. nevim, snad to je dobře vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
9.2.11 20:19

Tady s nánožníkem z MMB, trošku je pomačkaný, měla jsem ho složený ve skříni :wink: ale když tam Vašík sedí, tak se to vyrovná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
9.2.11 20:19

A takhle to mám zvedlé aby mu tam nefoukalo, když spinká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.2.11 20:24

Terko, ale to máš bez madla, co?
Jo Tracy, já mám takovou černou tašku na zip od nějaké dárkové drogiše, která mi padne přesně na dno toho přídavného koše a v tom mám přebalování - dvě plýnky, vlhčený ubrousky, přebalovací podložku, mastičku a dokonce i náhradní bodyčko. Beru to jen, když vím, že budu potřebovat, jinak, když jdeme jen do lesa a pan na nákup, tak to nechávám v předísi. Tašku taky nekupuju a origoš už vůbec ne. Nelíbí se mi ani jedna z nich.
Bébko, ty jsi malého dala rovnou směrem od sebe? Jinak sporťák jde složit s konstrukcí jen, když je kočárek po směru ne proti směru a musím mít hlavně ty háky dole zaháknuté pod těmi tyčkami. Jinak to nesložíš. Už tu o tom holky napsaly celé romány. Já tedy ještě počítám s tím, že při skládání sporťáku seženu někde kus suchého zipu a dám na ty čtverečky co jsou vedle okýnka proto, aby se kryt okýnka dal srolovat a držel. Na tom původním ojetém kočárku, co jsem původně koupila a pak zase prodala, bylo vidět, že se časem ta látka na boudičce naproti (když se boudička zavře) vytrhává od trěch sucháčů. Nevím jestli jsme napsala srozumitelně…

Příspěvek upraven 09.02.11 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
9.2.11 20:25
mikitaa píše:
bebko ja nakonec jezdila jen sportak…bez boudicky bez vseho se slunecnikem kdyz bylo fakt vedro…tu strisku sem poridila…ale asi jsem potizista pac me se to proste nelibilo to provedeni :mrgreen: …prislo mi to jak od vietnamcu…a me to proste vadilo tak sem ju vratila.

Jakej slunečník??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4