Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
8.2.11 09:02

Tak hoď ještě fotku, třeba ho některá z nás potká v inzerci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.2.11 09:07

holky díky, jste zlaté,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.2.11 09:08

barva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.2.11 09:09

a tento fusak byl v něm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
8.2.11 09:18

ahojky

můžete mi poradit vy znalé přes mutsy?

Mám sporťák x lander XA po synovi tm. modrý a chtěla bych teď pro dcerku kočárek jiný,hlavně kvůli barvě :lol: a zaujal mě mutsy.Chci kočárek z druhé ruky,nový by mi doma neprošel :( a nevím s jakým podvozkem koupit zda s celou natáčecí nápravou nebo jen s otáčecími předními koly? :think: Poradíte který je „lepší“? Napište mi i jak jste s mutsy spokojená atd.každá rada dobrá :lol: děkujiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.2.11 09:21
Tracy píše:
ahojky

můžete mi poradit vy znalé přes mutsy?

Mám sporťák x lander XA po synovi tm. modrý a chtěla bych teď pro dcerku kočárek jiný,hlavně kvůli barvě :lol: a zaujal mě mutsy.Chci kočárek z druhé ruky,nový by mi doma neprošel :( a nevím s jakým podvozkem koupit zda s celou natáčecí nápravou nebo jen s otáčecími předními koly? :think: Poradíte který je „lepší“? Napište mi i jak jste s mutsy spokojená atd.každá rada dobrá :lol: děkujiiii

to si musíš sama vyzkoušet, ale většina asi doporučí s celou otáčecí nápravou. Záleží taky kde budeš jezdit - do terénu je lepší náprava, do obchodů kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
8.2.11 09:23

no právě že tak i tak :lol: Bydlíme ve městě,ale jezdím i terénem. to se s 4 riderem nedá?Já mám x lander XA taky s otáčecími koly a problém jsem neměla.tak by to u 4rideru mělo být stejné ne?Není urban rider moc těžký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
8.2.11 09:24

jo a jde urban rider nějak zaaretovat aby se podvozek nenatáčel např?Moje máti s těmi otočnými neumí jezdit :roll: takže si to vždycky aretuje a kdyby to nešlo tak by mi asi na procházky odmítala jezdit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.2.11 09:28
Denulenka píše:
holky díky, jste zlaté,

to asi nebude on i s hlubokou, že? Ale zase si ho můžeš koupit znova a hlubokou střelit http://deti.bazos.cz/…an-Rider.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.2.11 09:34
Tracy píše:
jo a jde urban rider nějak zaaretovat aby se podvozek nenatáčel např?Moje máti s těmi otočnými neumí jezdit :roll: takže si to vždycky aretuje a kdyby to nešlo tak by mi asi na procházky odmítala jezdit :lol:

jasně že jde. Neljíp kdyby sis mohla sjet do nějakýho obchodu s kočárkama a vyzkoušet oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
8.2.11 09:39

no právě to by bylo super,ale vůbec nevím kde mutsy mají.Jsem ze sev. moravy.A tady kde jsem byla tak samé polské kočáry :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.2.11 09:57
Tracy píše:
no právě to by bylo super,ale vůbec nevím kde mutsy mají.Jsem ze sev. moravy.A tady kde jsem byla tak samé polské kočáry :roll:

tak to neporadim, leda kdybys měla cestu do Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.2.11 12:17
Denulenka píše:
Holky na policii jsme byla,rozhodně bych jej poznala,kdybych jej viděla, budu babu sledovat a volat 158 a já si jej poznám..jako každá z nás, že jo! Ale prý to funguje tak, že gangy prostě kradou hážou do dodávek a dneska už si jezdí třeba v Olomouci…já jsem z Brna

Su taky z Brna, tak kdybych ho někde viděla, budu to hlásit tady ;) Jen teda nevím, jakou má přeně barvu - na každém tom tvém brázku má jinou - na tom druhém (detailním) je dost tmavě hnědý, ale píšeš, že má barvu šampáňa (hned bych si dala bublinky ;) ), tak teda teď nevím, na jaké kočáry se soustředit, abych pak nestopovala jiný kočár, než je ten tvůj (samozřejmě, potkám-li ho ;) ).
P.S.: Tys ho na té chodbě nezamykala? Nebo ti přefikli i ten zámek? 8-o
Jo, a ve které městské části bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.2.11 15:46

Tracy tak já původně chtěla 4Ridera a nakonec mám Urbana a jsem raděěji. Takže můžu porovnat oba, hodně dobře jsem oba vyzkoušela.
Urban tě v obchodě nenadchne - je třeba se s ním naučit jezdit aspoň jednu vycházku, ale pak už nechceš nic jiného. Opravdu spojuje výhody klasického kočárku (čtyřkolák, který v hlubokém sněhu projíždí jen dvě brázky a nikoli čtyři), orptoi 4Rideru je výrazně lépe odpružen, s aretací můžeš opravdu účinně pracovat tzn. že věc, kterou jsi zaplatila (aretaci) můžeš taky používat - protože páčka pro aretaci je vedle brzdy a stejně jako brzda se ovládá - nohou (já aretuji co chvíli a to bych samozřejmě s 4Riderem nemohla neb se aretace zapíná ve předu - je třeba oběhnout kočárek, skonit se apod… Například v zimě, kdy byl sníh někde a někde už zase ne jsem opravdu aretaci využívala každých pár metrů. Ma kamarádka, co měla nějaký levnější kočárek s otočnými předními koly, se na zaaretování vybodla, neb se jí nechtělo lízt dopředu k těm kolečkám a v hlubokém sněhu se jí to přední kolečko rozbilo. Takže aretovat obččas musíš i 4Ridera.
Nevýhodou Urbana jsou kolečka, která jsou udělána tak nedprakticky, že se plast ve středu odírá i když si na kočárek dáváš velký pozor. Ale jde to samozřejmě vyřešit tak, že jednou za rok kolečka přestříkáš. Holky tu mají už zkušenosti - jde koupit barva k nerozeznání od původního plastu.
4Rider - výhoda kočárku s předními otočnými koly je hlavně lehčí ovladatelnost. Urban má samozřejmě omezený rejd a neotočí se na pětníku (proto je taky třeba se s ním učit jezdit), kdežto s 4Riderem umí jezdit hned každý se zkušenostmi s nákupním košíkem. Nevýhodou 4Ridera je že se mu při skládání do kufru odírá kloub a to narozdíl od Urbana nelze vyřešit přestříkáním. 4Rider není oproti Urbanu skoro odpružen a to ani verze s nafukovacími koly. O té s plastovými koly snad ani neuvažuješ - to je opravdu kočár jen do nákupních center nikoli naven po nerovném chodníku musí to dítě uvnitř opravdu trpět.
Váhový rozdíl mezi oběma verzemi je zanedbatelný - kočáre s hlubokou korbou stejně z MHD sama nevyndáš - vždy budeš potřebovat pomoc další osoby, takže je to fuk. Rozdíl dvou nebo tří kil na kočárku fakt nehraje roli - vezeš přece dítě a nevíš, jak bude velké, vezeš věci, nákup…
Nevýhodou 4Ridera ze začátku bylo, že přední kolečka cvakala a protáčela se. Možná už to novější modely nedělají, ale hodně holek to reklamovalo a tak já raději zvolila Urbana, se kterým jsou všechny holky s výjimkou Bébky spokojené :-)
Tak snad ti k něčemu moje postřehy budou. Myslím že jsem objektivní, neb jsem opravdu byla původně zamilovaná do 4Ridera a teď mám Urbana, tedy znám docela dobře oba kočárky.
Jestli můžu radit s nákupem ojetého, podívej se na polské aukro - Mutsy je v POlsku velmi oblíbená značka a jejich aukro - Allegro.pl je plné pěkných kousků za super cenu. Já tak původně koupila ojetý kočárek moc výhodně, ale nakonec jsem ho zde prodala a koupila nový. Jestli budeš chtít rady ohledně nákupu na polském aukru tak pošli SZ ať to nepíšu zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.2.11 19:58

Lulje, bydlím na Trnité :-)))) jojo morgošov:-))) ta barva je světlounká béžová, opravdu jak šáňo.
Holky, já mám i MUTSY autosedačku, krásnou světlezelinkavou,která je mi ted taky k ničemu…nemáte některá zájem? Je k ní i nánožník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí