Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
8.2.11 20:37

Jůůů, tak to mě moc mrzí, že Mutsík odjel v cizích rukách :-( :-( :-(
Lidi jsou fakt svině :cert: :cert: :cert:
No, mě by taky jeblo, taky ho nechávám před bytem a řikám si, že ho prostě nemůže nikdo ukrást 8-o 8-o 8-o
Držím moc palce, aby jsi ho našla!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.2.11 20:40

Drahu nevzdávej to! Třeba se policie překoná a najde ho a ještě se ti všechny ty věci budou hodit. Nebo co koupit aspoň ojetý? Nebo už kočárek nebudeš potřebovat? Já, jak jsem tu už psala, mám fakt dorbou zkušenost s nákupem v polsku přes to jejich aukro. Tam je Mutsýků milion a za super ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.2.11 21:07

tyyy jo…to je hnus ze nekdo ukradne kocar…to sem si myslela ze se vubec nestava 8-o 8-o drzim palec a hlasim take brno a stopuju tez :mrgreen: mas na nem nejaky poznavaci znameni co by coveka trklo na prvni popr. druhej pohled? krom fusaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
8.2.11 21:14

Mafino mooooc ti děkuju za postřehy :hug: dala jsem na tebe a už mám mutsíka objednaného :dance:

hodím vám sem odkaz na mmb který jsem si objednala a zhodnotíte mi to zda jsem udělala dobře či ne jo?vy jste znalé a určo poradíte dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
8.2.11 21:20

tak tady je :) http://www.mimibazar.cz/foto.php?… paní píše,že rukojeŤ je přehazovací,to jsem ani nevěděla že mutsy má přehazovací rukojeŤ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.2.11 21:23

nema prehazovaci rukojet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
8.2.11 21:54

já jsem si říkala že je to nějaké divné.Jsem ji špatně asi pochopila.Akorát musím dokoupit tašku na kočárek,do budoucna ten nákupní košík a nějakou podložku barevnou do sporťáčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.2.11 21:58

jinac kdyz jetej kocat tak je ideal kupovat osobne…i kdyz ono kdyz to covek nema jeste osahany tak stejne nic moc zas nepozna..te stejne fakt…ja kupovala taky z druhy ruky…jela pro nej 150km a pak az kdyz sem s nim jezdila tak jsem zjistila ze ma zlomenou tu aretaci…(oprava cca za 500)..jinac to sou drzaky…takze bych se jetyho po jednom ditku nebala…osobne bych uz ale nesla do kocaru po dvou detech…prijde mi to secko uz moc vycvachtany :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.2.11 22:09
Tracy píše:
já jsem si říkala že je to nějaké divné.Jsem ji špatně asi pochopila.Akorát musím dokoupit tašku na kočárek,do budoucna ten nákupní košík a nějakou podložku barevnou do sporťáčku :)

přehazovací rukojeť nemá, ale sporťák můžeš otočit po i proti směru jízdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.2.11 22:10
mooch píše:
Tracy píše:
já jsem si říkala že je to nějaké divné.Jsem ji špatně asi pochopila.Akorát musím dokoupit tašku na kočárek,do budoucna ten nákupní košík a nějakou podložku barevnou do sporťáčku :)
přehazovací rukojeť nemá, ale sporťák můžeš otočit po i proti směru jízdy

korbu taky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
8.2.11 22:17

Korbička je březen 09 a sporťák prosinec 09.Obě po jednom dítěti.Sporťák je ježděný jen rok,paní má druhé dítko hodně blízko po prvním a musí kupovat sourozenecký.Takže snad to bude dobrý kup.Ptala jsem se ji na všemožné vady apod. psala,že má akorát kožená rukojeť je odřená od skládání do auta,vyfotila mi to,je to kosmetická vada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.2.11 22:34
mikitaa píše:
mooch píše:
Tracy píše:
přehazovací rukojeť nemá, ale sporťák můžeš otočit po i proti směru jízdy
korbu taky ne?

já myslela že ne, ale nikdy jsem to nezkoušela, tak si teď nejsem jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.2.11 22:56

Korbička není přehazovací - jak byste ji jako chtěly přehazovat? Źe když by zafoukalo, tak byste vyndaly ten popruh, připásaly, odpoutaly a převrátily korbičku a to vše venku s děckem? Navíc je to hrozně nevyvážené, protože to upnutí korbičky není ve středu ale kvůli těžišti blíž k boudičce, takže by ty nožičky děsně trčely dopředu a hlavně by to asi bylo celé nevyvážené.

Jo Tracy ty jsi tedy drak rychlý :-) Doufám, že mi nebudeš lát a že si Mutsýka zamiluješ. Kup je to tedy myslím geniální. Sporťák máš v barvičce Active Black a to je super materiál a krásná reflexní barva - hodí se k ní vše. Korbička je Cargo Brown myslím. Tu jsem naživo neviděla. Ale určitě bude hezká. Podvozek máš ten nejlepší, co je - Urbanrider Next. Pokud se ti napoprvý bude zdát, že se s tím blbě jezdí, tak nevěš hlavu. Fakt to chce trénink :-) Já první vycházku byla zklamaná, že se to jako musí furt řídit, jinak to furt zatáčí, až mi došlo, že je to jako s autem, když se člověk učí. Nesmíš koukat metr před kočár, ale dívat se dopředu a řídit to citem. Uvidíš, budeš nadšená. Gratuluju k super výhodné koupi. Snad bude kočárek opravdu v pořádku. Jinak já ani originál tašku na kočárek nemám a ani ji neplánuji. Chci si koupit v sérii k vložce do sporťáku a tu teprve vybírám. Na hlubokáč jsem tašku nevyužila. Mám koš a ten mi bohatě stačí na vše. Jinak zde k pokochání foto mého vozítka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
9.2.11 08:11

Mafino krásná barvička tvého mutsíka!!NO šla jsem do toho rychle z toho důvodu,že se mi zdá,že je to velmi dobrý kup za tu cenu teda a nechci aby ho paní prodala někomu jinému :lol: Tady žádný obchod s mutsy není takže vyzkoušet si ho nemám možnost.Ale má sestřenice ho měla sporťák a řídila jsem ho kousíček ale už to je asi 2 roky.Já věřím,že budu spokojená!Na x landera xa kde jsou otáčecí přední kola jsem si taky musela zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
9.2.11 08:51

Holky,tak já budu muset koupit nový kočár…počítala jsme to a asi lepší bude koupit nějaký levnější nový,než drahý ojetý…ten nový pak snad prodám.Takže omlouvám se za ta sprostá slova,co ted napíšu: X-lander XA ( bože!!!! ) a nebo Mutsy transporter-to je jen sporťák,ale přijde mi jakýsi malý, navíc po Urbanovi klesnu fakt hluboko:-(((( viděla/máte ho některá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí