Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
27.1.11 23:25
Bébka píše:
Tak mám doma z toho pinkie tu vložku s bočnicema do sporťáku. Nějak z toho nejsem nadšená, barva je úplně jiná, než na jejich www a asi jsem měla jít do toho potahu, protože to je takový kompaktnější, takhle jak ta vložka končí v sedáku, tak se mi to nějak nelíbí :roll: Navíc ta látka má nějak posunutou barvu a ty hnědý kolečka mají z jedné strany bílý lem :cert: :cert: Ach jo, proč zrovna já mám se vším takový „štěstí“ ??? :nevim: Tak nevím, jestli jim to nepošlu zpátky :nevim:

uka foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
28.1.11 07:14

No, už jsem si zvykla, asi si jí nechám :think: :mrgreen: Ale barva na jejich webu byla mnohem sytější, skoro taková, jako má ty polodupačky. S bleskem focený je to lepší, jinak je taková trochu vyblitá, ale zastrčená v kočárku bude fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
28.1.11 08:58

Bebko,na fotce vypadá moooc pěkně,vím že fotka někdy zkresluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.1.11 09:27

Ano, ano, právě proto, že fotky a zobrazení na PC zkresluje, tak každý ví, že nelze spoléhat na barvy, které vidíš na internetu :-) Myslím, že by ti to jako reklamaci tedy opravdu neuznali. Ledaže mají možnost vrácení zboží bez udání důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
28.1.11 09:49
Mafina5 píše:
Ano, ano, právě proto, že fotky a zobrazení na PC zkresluje, tak každý ví, že nelze spoléhat na barvy, které vidíš na internetu :-) Myslím, že by ti to jako reklamaci tedy opravdu neuznali. Ledaže mají možnost vrácení zboží bez udání důvodu.

Věci z internetu můžeš vrátit do 14 dní. A taky vím, že se barvy liší, jen jsem psala prostě stav věci! Já nechtěla reklamovat z důvodu odlišnosti barvy! Ale kdybych chtěla, tak můžu reklamovat tu špatnou látku-tisk, víš? Ale já na to kašlu, budu to mít z týhle strany, tam je to v pořádku :wink: CHodit s tím na poštu a zase hledat něco jinýho se mi opravdu nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.1.11 10:39
Bébka píše:
No, už jsem si zvykla, asi si jí nechám :think: :mrgreen: Ale barva na jejich webu byla mnohem sytější, skoro taková, jako má ty polodupačky. S bleskem focený je to lepší, jinak je taková trochu vyblitá, ale zastrčená v kočárku bude fajn :wink:

Vypadá dobře a jestli vadí, že pod tím vykukuje hnědej kočárek, tak si nech poslat i ten potah a můžeš ho dát pod vložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.1.11 11:45

Neblázni Bébko, jako bys nevěděla, že si z tebe prostžě musím dělat srandu :-) Myslím to dobře. A navíc, to že vykukuje kočárek je jen pěkné - jinak by ta boudička vypadala, jako že je z jiného kočátku. Mě by se to tedy moc nelíbilo, proto taky chci tu vložku a ne potah. Navíc potah prý dost šisuje. Buď ráda, za to co máš :-) Máš to hezký, tak nešil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.1.11 11:53

Jo Mooch a nekoupila jsi už tu vložku s pejskem? že bych se na ni podívala, než do toho taky půjdu. Já furt váhám mezi těma tyrkysovejmě kytičkama a mezi modrým pejskem :-)
Tyrkysová mi víc ladí k Active Coffe ale kytičky jsou moc ženské a dospělácké, ta s pejskem je zase super dětská, ale zase je standardně bleděmodrá a mě by se víc líbila tyrkysová. Úplně jsem se totiž do tyrkysové zamilovala co mám Team Ocean na korbičce. Kupuju skoro vše tyrkysové, aby se mi to hodilo ke kočárku a tak už mám celou garderóbu tyrkysovou, tak abych se zase pak hodila ke sporťáku, že? :-) Naštěstí letos tyrkysová letí, tak mám z čeho v těch obchodech vybírat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.1.11 12:40

Maf, já nakonec využila akce 1+1 a koupila jednu celorůžovou a jednu s žirafama - z jedný strany červený žirafy a z jedný zelený žirafy. Za tu cenu…to si pak ještě můžu přiobjednat tu pejskovou, akorát já se nemohla rozhodnout, co za látku z tý druhý strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.1.11 12:41

Maf, tak vem z jedný strany pejskovou a z druhý tyrkysovou, k tomu 2 madla a máš vystaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.1.11 13:05

no když já k tomu chci tašku, a kupovat dvě tašky, to už mi přijde dost přehnaný :-) A navíc myslím, že ta druhá strana přece jen ttrochu vykukuje a ta tyrkysově modrá by se k vykukující normální bleděmodré asi nehodila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
28.1.11 13:33

holky kdo dělá tu akci 1 a 1 zdarma? Můžete mi sem odit odkaz? Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.1.11 13:39
rybkabezvody píše:
holky kdo dělá tu akci 1 a 1 zdarma? Můžete mi sem odit odkaz? Dík :kytka:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.1.11 13:40

Maf, tak tašku bych pejskovou nebrala, to radši tu tyrkysovou (přece jen se dá použít i bez dítěte)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.1.11 13:53

A holky objednávaly jste některá tu tašku? Myslím tenhle typ: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jaká je? A jak drží na madle kočárku?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí