Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderBébka píše:
Tak mám doma z toho pinkie tu vložku s bočnicema do sporťáku. Nějak z toho nejsem nadšená, barva je úplně jiná, než na jejich www a asi jsem měla jít do toho potahu, protože to je takový kompaktnější, takhle jak ta vložka končí v sedáku, tak se mi to nějak nelíbíNavíc ta látka má nějak posunutou barvu a ty hnědý kolečka mají z jedné strany bílý lem
![]()
Ach jo, proč zrovna já mám se vším takový „štěstí“ ???
Tak nevím, jestli jim to nepošlu zpátky
uka foto
No, už jsem si zvykla, asi si jí nechám
Ale barva na jejich webu byla mnohem sytější, skoro taková, jako má ty polodupačky. S bleskem focený je to lepší, jinak je taková trochu vyblitá, ale zastrčená v kočárku bude fajn ![]()
Bebko,na fotce vypadá moooc pěkně,vím že fotka někdy zkresluje…
Ano, ano, právě proto, že fotky a zobrazení na PC zkresluje, tak každý ví, že nelze spoléhat na barvy, které vidíš na internetu
Myslím, že by ti to jako reklamaci tedy opravdu neuznali. Ledaže mají možnost vrácení zboží bez udání důvodu.
Mafina5 píše:
Ano, ano, právě proto, že fotky a zobrazení na PC zkresluje, tak každý ví, že nelze spoléhat na barvy, které vidíš na internetuMyslím, že by ti to jako reklamaci tedy opravdu neuznali. Ledaže mají možnost vrácení zboží bez udání důvodu.
Věci z internetu můžeš vrátit do 14 dní. A taky vím, že se barvy liší, jen jsem psala prostě stav věci! Já nechtěla reklamovat z důvodu odlišnosti barvy! Ale kdybych chtěla, tak můžu reklamovat tu špatnou látku-tisk, víš? Ale já na to kašlu, budu to mít z týhle strany, tam je to v pořádku
CHodit s tím na poštu a zase hledat něco jinýho se mi opravdu nechce ![]()
Bébka píše:
No, už jsem si zvykla, asi si jí nechám![]()
Ale barva na jejich webu byla mnohem sytější, skoro taková, jako má ty polodupačky. S bleskem focený je to lepší, jinak je taková trochu vyblitá, ale zastrčená v kočárku bude fajn
Vypadá dobře a jestli vadí, že pod tím vykukuje hnědej kočárek, tak si nech poslat i ten potah a můžeš ho dát pod vložku.
Neblázni Bébko, jako bys nevěděla, že si z tebe prostžě musím dělat srandu
Myslím to dobře. A navíc, to že vykukuje kočárek je jen pěkné - jinak by ta boudička vypadala, jako že je z jiného kočátku. Mě by se to tedy moc nelíbilo, proto taky chci tu vložku a ne potah. Navíc potah prý dost šisuje. Buď ráda, za to co máš
Máš to hezký, tak nešil!
Jo Mooch a nekoupila jsi už tu vložku s pejskem? že bych se na ni podívala, než do toho taky půjdu. Já furt váhám mezi těma tyrkysovejmě kytičkama a mezi modrým pejskem ![]()
Tyrkysová mi víc ladí k Active Coffe ale kytičky jsou moc ženské a dospělácké, ta s pejskem je zase super dětská, ale zase je standardně bleděmodrá a mě by se víc líbila tyrkysová. Úplně jsem se totiž do tyrkysové zamilovala co mám Team Ocean na korbičce. Kupuju skoro vše tyrkysové, aby se mi to hodilo ke kočárku a tak už mám celou garderóbu tyrkysovou, tak abych se zase pak hodila ke sporťáku, že?
Naštěstí letos tyrkysová letí, tak mám z čeho v těch obchodech vybírat ![]()
Maf, já nakonec využila akce 1+1 a koupila jednu celorůžovou a jednu s žirafama - z jedný strany červený žirafy a z jedný zelený žirafy. Za tu cenu…to si pak ještě můžu přiobjednat tu pejskovou, akorát já se nemohla rozhodnout, co za látku z tý druhý strany.
Maf, tak vem z jedný strany pejskovou a z druhý tyrkysovou, k tomu 2 madla a máš vystaráno.
no když já k tomu chci tašku, a kupovat dvě tašky, to už mi přijde dost přehnaný
A navíc myslím, že ta druhá strana přece jen ttrochu vykukuje a ta tyrkysově modrá by se k vykukující normální bleděmodré asi nehodila ![]()
holky kdo dělá tu akci 1 a 1 zdarma? Můžete mi sem odit odkaz? Dík ![]()
rybkabezvody píše:
holky kdo dělá tu akci 1 a 1 zdarma? Můžete mi sem odit odkaz? Dík
Maf, tak tašku bych pejskovou nebrala, to radši tu tyrkysovou (přece jen se dá použít i bez dítěte)
A holky objednávaly jste některá tu tašku? Myslím tenhle typ: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jaká je? A jak drží na madle kočárku?
Díky