Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
17.1.11 15:34
pate81 píše:
Pinkie dělá právě ty potahy přímo ma mutsy,ta vložka je fakt lepšíMooch to je ona,udělá ti v kočárku takové postranice o které si dítě může opřít hlavu,je to s ní takový pohodlnější

OK, dík, tak je to teda jasný. Ale Pinkie má teda krásný ty sedací vaky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
17.1.11 15:37

Maf - já přemejšlela o něčem trochu holčičím, ještě musím ty látky znova prohlídnout. K tmavě modrý třeba něco do růžova nebo červena. Tašku brát nebudu, mám na madle ten „držák na pivka“ (jak tomu říká manžel). Stejně přebalování standardně nevozím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.1.11 20:26

tak atdy ctu jak vybirate podlozky do kocarku a me by se zrovna libila tadle http://www.pinkie.cz/…ie-girl.html ale uvidim az slozim sporkat tak podle toho vyberu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
18.1.11 00:00

tu jsme měli také vybranou, je krásná :palec: nakonec jsme objednala http://www.pinkie.cz/…iolet-s.html jen si říkám jaka moc dobře to bude v tom kočárku sedět, jestli mi to při každém vyndání malé nepůjde i s ní…škoda že tam nejni nějaká gumička na přichycení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
18.1.11 08:00

Holky, vybraly jste moc hezký :palec: :palec: Řikám furt, že na holčičky jsou ty věci všechny prostě hezčí, já furt nemůžu vybrat :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
18.1.11 08:04
mooch píše:
Maf - já přemejšlela o něčem trochu holčičím, ještě musím ty látky znova prohlídnout. K tmavě modrý třeba něco do růžova nebo červena. Tašku brát nebudu, mám na madle ten „držák na pivka“ (jak tomu říká manžel). Stejně přebalování standardně nevozím.

já mám k tmavě modrýmu kočáru vložku s pruhy v různých odstínech růžové a vypadá to super,kočár to oživí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
18.1.11 21:12
rybkabezvody píše:
tu jsme měli také vybranou, je krásná :palec: nakonec jsme objednala http://www.pinkie.cz/…iolet-s.html jen si říkám jaka moc dobře to bude v tom kočárku sedět, jestli mi to při každém vyndání malé nepůjde i s ní…škoda že tam nejni nějaká gumička na přichycení :think:

no tak pri nejhorsim si tam gumicku nejak pridelam :-)..teda mamka ja jsme na siti antitalnet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.1.11 09:59

korbička Mutsy

Ahoj holky,
jsem taky majitelka Mutsy a jsem s touto značkou moc spokojená. Už je nám ale malá korbička a jsme ve sporťáku. Korbu nabízím k prodeji, tak pokud by měl někdo zájem, zde je odkaz: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.11 23:15

Ahoj holky mutsařky…
omlouvám se, že vstupuju do diskuse, jsem tu nová. Mutsíka používáme už od r. 2006. Ale teď jsem koupila na MMB origo baťůžek a nevím, jestli ho můžu prát. Není uvnitř něco, co bych mohla zničit??? Vždycky jsem měla tašku, ale chtěla jsem vyzkoušet i batoh… a tenhle není zrovna čisťounký :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
21.1.11 15:00

Ahoj holky,

mutsíka mám druhý rok, spokojenost největší hlavně ted v zimě v tom sněhu, projedem téměř všechno…

Tady vkládám fotku naší podložky, bohužel je na ni i malá tak nejde tolik vidět. A podložka je v mutsy golfkách, pasuje nám jak do golfek tak do sportáku. I sporták máme hnědý… Vložka je šitá od paní z mimibazaru.
A drží dobře, pač jsou krz ní vytažené popruhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.1.11 16:07

Holčiny potřebuji radu, koupila jsem si adaptéry mutsy slider na autosedačku cabriofix, od paní z druhé ruky,teď nevím, jestli se dělá víc druhů těch adaptérů, nebo jen jedny, jde mi o to,že ty adaptéry jsou z roku asi 08,09, kočár budu mít typ 2010, kočár zatím nemám doma,přijde tento týden,takže nemůžu vyzkoušet :nevim: Dííky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.1.11 16:22
Alkyna píše:
Ahoj holky,

mutsíka mám druhý rok, spokojenost největší hlavně ted v zimě v tom sněhu, projedem téměř všechno…

Tady vkládám fotku naší podložky, bohužel je na ni i malá tak nejde tolik vidět. A podložka je v mutsy golfkách, pasuje nám jak do golfek tak do sportáku. I sporták máme hnědý… Vložka je šitá od paní z mimibazaru.
A drží dobře, pač jsou krz ní vytažené popruhy…

Alky potah moc pěkný a malou máš krásňoučkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.1.11 16:48

Bohužel se Sliderem sem moc holek nechodí, ale zkus poslat dotaz na Libfin, určitě ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.1.11 17:39
Mafina5 píše:
Bohužel se Sliderem sem moc holek nechodí, ale zkus poslat dotaz na Libfin, určitě ti poradí.

hmm,díky,zkusím tam napsat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.1.11 17:50

Ještě se chci zeptat, používali jste do hlubokého kočárku nějakou vložku? Myslíte že z pinkie bude pasovat i do hlubokého, píšou tam právě do sporťáků,tak nevím.. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí