Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
11.1.11 21:09

Maminky, jsem rozhodnutá pro Mutsíka, jen nevím, jestli se mi to zdá nebo ne, ale nejsou ty hluboké korbičky takové nakrabacené, nebo jak to mám napsat :lol: ? Líbí se mi cargo black a právě,že co vidím na fotkách tak se mi ty boudy na hlubokých korbách zdají takové né vypnuté :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
11.1.11 21:27
Matoušek2009 píše:
Mám takový dojem, že máš firmu s kočárky a prodáváš MUTSY a máš strach o jejich prodej. Která maminka by se zaobírala nějakým plagiátorstvím, pokud kočárek plní všechny funkce, jaké plnit má.Maminkám na mateřské jde především o bezpečnost svého dítěte a také peníze. Kočárek Mutsy je 2× dražší než DEPEMO se vším všudy a je zcela stejný.
Toť můj názor.

Matoušku já myslím, že zde došlo k nepochopení mé odpovědi. Já jsem přeci nikde nepsal, že Depemo FX je špatný, nekvalitní kočárek. Pouze jsem odpovídal na tvoje tvrzení, že je vyráběný v licenci. Toto prostě není pravda, jde o kopii.

Naopak tvé příspěvky jsou jak vystřižené z reklamy:-) Stejně tak bych já mohl napsat: „mám dojem, že prodáváš depemo fx a bojíš se o jeho prodej“.

Takováto diskuse myslím nikam nepovede a nikoho nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
11.1.11 22:00
evca82 píše:
Maminky, jsem rozhodnutá pro Mutsíka, jen nevím, jestli se mi to zdá nebo ne, ale nejsou ty hluboké korbičky takové nakrabacené, nebo jak to mám napsat :lol: ? Líbí se mi cargo black a právě,že co vidím na fotkách tak se mi ty boudy na hlubokých korbách zdají takové né vypnuté :think:

Evco, mám cargo grey a opravdu boudička není úplně vypnutá, ole to už jsme měli od začátku :nevim: ale nám to neva, kočárek je jinak krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.1.11 22:06

Ani u ostatních typů korbiček Mutsy (Team a Active) nejsou boudičky napnuté. Ale i tak je to moc pěkné. Já mám nakonec Team. Chtěla jsem Cargo Kaki, ale když jsem vybírala, tak se tu hodně psalo a na řadě fotek prodávaných použitých korbiček Cargo jsem to viděla, že mají v místěch skladů popraskaný ten materiál, proto jsem Cargo nezvolila. Tak raději na to upozorňuji. I když holky, co tu teď mají Cargo, tak jsou spokojené. Možná, že to tak bylo u nějakých starších modelů, že praskaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
11.1.11 22:16

Jak už jsem tady psala, pokud stojí kočáry DEPEMO FX a MUTSY vedle sebe, jsou vidět rozdíly ve vzhledu na první pohled 8-o
Vypnutou boudičku jsem já osobně viděla jen na fotkách, ve skutečnosti žádnou, ale i tak jsou korbičky krásný skoro ve všech barvách :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
11.1.11 23:30

U nás ve městě jezdím s UR Mutsýkem jen já, občas o víkendu potkávám ještě jednoho, ale ty sem jezdí na návštěvu.. Jsem na svůj kočárek pyšná, i když nás něco stál, levnou napodobeninu bych nekoupila :cert: Každý vždycky kouká jak se natáčí, moc se jim to líbí. Když jsme jezdila s korbičkou a potkávala jsem lidi, tak koukali na kočárek a říkali že je luxusní :pankac: :pankac:
Já ho může jen doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
12.1.11 03:05

Mafino, dnes jsem konecne v obchodaku (abych byla presnejsi, v specializovanem obchode s nekolika evropskejma kocarkama :wink: ) zkousela Mutsy 4 Rider a 4 Rider light :lol: . Byla jsem pripravena v uvozovkach na „nejhorsi“ :wink: na tezke skladani, rozkladani, nacvakavani, jak jsi mne upozornovala, ale nic takoveho se nedelo :palec: Vsechno slo relativne lehce. Vahovy rozdil mezi tema dvema je jen neco pres 2 kg, ale light je fakt dost 'tvrdej". Odpruzeni na klasickem 4 Rideru se mi libi mnohem vic. Jeste tam musim dotahnout manzela nekdy o vikendu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.1.11 10:51

A to jsi ještě nezkusila Urbana :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.1.11 13:45

Děkuji Mafinko za info. Krapet mi to vzalo vítr z plachet, páč jsem se domnívala, že korbička Mutsy Transporter lze přidělat na jakýkoli podvozek od Mutsy. No pro mě je prioritní, mít prostornější korbičku, což jak jsi mě utvrdila, je spíše ta látková. Kola taktéž potřebuju velká a nafukovací, páč i já budu vymetat terény. Což bych si vybrala i do města, jelikož jsem si u prvního syna vyzkoušela jaký je rozdíl mezi tím, brodit se přes zimu každé ráno ve sněhu po neupravených cestičkách s velkými, či malými koly. Natož nyní na vesnici u lesa, určitě preferuju velká nafukovací kola. Co se týká sporťáku, tak ještě po synovi mám zachovalý ABC design sprint a s tím jsem byla nadmíru spokojená. Takže až miminku bude malá korbička, budu ho vozit pravděpodobně v ABC design, takže bych sportovní korbu Mutsy vůbec nekupovala, ale kdyby mě oslovila ještě víc než ABC, protože na živo jsem si jí v obchodě zatím neprohlížela, tak jí koupim. A k té barvě korbičky. Nijak na barvě nebazíruju, líbila se mi právě Joey z toho hlediska, že měla zajímavý design, ale víc bych o ní uvažovala na zimu, že rozhodně neprofoukne a na léto ani mě se moc nelíbí ta tmavá střecha. V podstatě ještě ve výběru barvy jasno nemám. Ty lesklé materiály jsem na živo ještě neviděla, maminky tady je vychvalují, tak určitě bych se jim nebránila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
12.1.11 14:03
Mafina5 píše:
A to jsi ještě nezkusila Urbana :-)

Ja vedela, ze to napises :mrgreen: :mrgreen: Kdyz UR tady z nevim jakyho duvodu nedovazeji :?: Ja jsem vobec rada, ze jsem nasla tenhle jedinej obchod v celem Calgary s Mutsy. Urbana maji v Torontu, coz je odtud cca 4 hodiny cesty letadlem :roll:, az tak moc ho zase zkouset nemusim :wink:, ale kazdopadne slintam :jazyk: :mrgreen:. 4 Rider je u mne i tak impresivni vic nez dost, uz abych ho mela doma.. nejak nemuzu usnout… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.1.11 14:35

pegalle: to bude tim ze je doba obeda :-P :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
12.1.11 15:11
mikitaa píše: