Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMafi my máme přímo Ergo, malá v tom zezačátku také plakala, teď už v pohodě. Máš tu zmenšovací vložku? Jestli máš malého drobného tak by mu to bez ní nemuselo být pohodlné ![]()
Mně v tom taky řval jak blázen, tak nenosím
No, on řve vlastně téměř furt, tak nevím, jestli se mu to nelíbí v tom nosítku nebo prostě řve jen tak ![]()
Nohy musí mít volně obtočené kolem tvého pasu. Malý taky párkrát zařval ale pak už byl spokojený, nelíbilo se mu mít tak roztáhnuté nohy.
Bébka píše:
Mně v tom taky řval jak blázen, tak nenosímNo, on řve vlastně téměř furt, tak nevím, jestli se mu to nelíbí v tom nosítku nebo prostě řve jen tak
No malej už má 6,5 kilo, tak asi na tu změnšovací vložku už to není. Spíš jsem ho neposadila dobře - asi neměl zadeček níž než kolínka. Budeme to dál zkoušet a uvidíme ![]()
Díky
Mafina5 píše:
No malej už má 6,5 kilo, tak asi na tu změnšovací vložku už to není. Spíš jsem ho neposadila dobře - asi neměl zadeček níž než kolínka. Budeme to dál zkoušet a uvidíme
Díky
Mafi - Jasmína má určitě přes 7 kilo (tipuju tak 7,5) a pořád je v tý zmenšovací vložce.
No já ji stejně nemám, takže…
Ale půjčila jsem si od kamarádky šátek a uvázali jsme ho a malýmu tam bylo určitě příjemnějc. Ještě zítra to budeme zkoušet a uvidíme.
Myslím, že mu vadí, když tam má ručičky vevnitř. Ale zase na to aby je měl venku, je ještě moc malej šmudlínek
Tak třeba budeme nosiot fakt až od jara. Zatím bych se s tím ven stejně neodvážila, co kdybych na tom sněhu spadla. Dnes jsem odhrabovala sníh s auta a málem jsem si zlomila nohu, jhak se mi smekla noha na ledu a zajela jsem pod auto ![]()
Mafina5 píše:
No já ji stejně nemám, takže…
Ale půjčila jsem si od kamarádky šátek a uvázali jsme ho a malýmu tam bylo určitě příjemnějc. Ještě zítra to budeme zkoušet a uvidíme.
Myslím, že mu vadí, když tam má ručičky vevnitř. Ale zase na to aby je měl venku, je ještě moc malej šmudlínekTak třeba budeme nosiot fakt až od jara. Zatím bych se s tím ven stejně neodvážila, co kdybych na tom sněhu spadla. Dnes jsem odhrabovala sníh s auta a málem jsem si zlomila nohu, jhak se mi smekla noha na ledu a zajela jsem pod auto
Počkej, tu bys tam měla mít - je to Manduca, ne? Tak je to tam napevno všitý - to dole v tý gumě, připneš ho do toho na patentky.
Jasmina má ruce venku, ale já jí mám celou v tom pod bundou tak jí je teplo
Jestli máš manducu tak návod někde vyhrabu a nafotím. My už od 6kg nosili normálně. Podsadit zadeček aby byly nožky do „M“. Na zádech se mu nošení líbilo asi více. Tak hodně zdaru!
na sníh pro nosiče jsou skvělé Nesmykos a nebo v Tchibu teď mají něco podobného
Poradila mi to jedna maminka tady a je to fakt k nezaplacení na ledu ![]()
Sofi měla ve třech měsících už packy venku, resp. od loktu dál.
ahoj holky, potřebuju radu
dnes jsem zkusila nasadit sporťák, abych se s ním víc seznámila a jsem z něho jelen. Jak jste tu psaly, že hloubka sedu se dá štelovat tím kolečkem small, large, tak já to zkusila, ale to kolečko se mi pak samovolně otočí zase do polohy large, takže jsem tam, kde jsem byla
A když přidělám ten sucháč na nápravu,tak se mi zdá, že je to právě ještě víc prohnuté, co dělám špatně??
![]()
s tou hloubkou lehu ti neporadím, taky s tím bojuji - ale v Babyparku nám slečna říkala, že s těmi kolečky vlastně není třeba hýbat…
, ale ten sucháč má být provlíknutý za ty tyčky co jsou ty háky na přidělání po směru ![]()
ja z toho kolecka taky nebyla moudra
ale tim suchacem se to dycky nejak nastelovala aby mi to vyhovovalo ![]()
Ahojky holky, tak se chci s vámi podělit o své zkušenosti s Mutsy 4 rider po 7 měsících používání. Musím říct že jsem neskutečně zklamaná. Je spousta věcí, co mi vůbec nevyhuvuje. Tak to rozepíšu. Malá se narodila začátkem června do těch příšerných veder. Což už samo osobě bylo naprd, ale korbička navíc nemá odvětrávání, takže malá byla doslova uvařená a pořád v kočárku řvala
Po 3 měsících městského provozu začala přední otočnáí kolečka strašně při jízdě vibrovat, takže musím aretovat, bo bych nikam nedošla. Teda došla, ale musela bych jít jak slimák. Při pomalé, ale opravdu pomalé chůzi je to ok. Od 5. měsíce jsem musela dát sporťák, bo v korbě byla malá jak sardinka. Bylo chladno a s tenkým fusakem už to byl děs. Navíc korba nejde polohovat a malá chtěla už malinko koukat a tak to nešlo. Sporťák proti směru jízdy je výhoda, ale zas se nedá přidělat ten velký nákupní koš. A ten malý je naprosto příšerný. Nic tam skoro nedám a když jo, tak to vypadává, bo je plytký. Nebo tam tašku vůbec nenarvu, jelikož prostor mezi dnem sportáku a košem je úzký a jsou tam ty háky dole. Že kočár vrže i po namazání, o tom ani nemluvím. Za ty prachy je to teda hrůza!!!!!!! Takže se chystám na jiný kočár, asi původně plánované Peg Perego GT. Na tomhle kočáru mi vadilo, že sporták nejde proti směru jízdy a že je méně skladný do auta. Ale po zkušenosti s Mutsy a jeho nedostatky to přežiju.