Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tričko
29.12.10 12:07

já mám totiž concorda no a ty jeho plastaky, jsou sila a vubec ta neopren střecha malej se tam klepe, jak řízek a do boudy fouká a když to dám do lehu stahne se do pulky střecha, takže aby mu napršelo a anfoukalo do čumačku :cry:

• Citovat
  • Upravit
3513
29.12.10 12:16
A.j.k.a.225 píše:
Souhlasím s Ráďou69, není to o nafukovacích kolech, ale o celkové konstrukci podvozku.

taky souhlas, je to v konstukci, ne v kolech. Já už jsem se rozepisovala v diskusích před. Měli jsme 4ridera na reklamaci a po tu dobu jsme měli půjčený podvozek urbana. Fakt to byl v terénu rozdíl a navíc tou svou konstrukcí je ještě trošilinku houpací. 4rider je pevný. 4rider je ale krásně ovladatelný, na naší panelákové chodbě se otočím na místě a v obchodech mezi regálama, prostě paráda. Já se ho nehodlám vzdát, takže jsme to doma vyřešili, že si na jaro koupíme ještě jetej podvozek UR a to budeme pak kompletní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
29.12.10 12:43
MMartina1 píše:
A.j.k.a.225 píše:
Souhlasím s Ráďou69, není to o nafukovacích kolech, ale o celkové konstrukci podvozku.
taky souhlas, je to v konstukci, ne v kolech. Já už jsem se rozepisovala v diskusích před. Měli jsme 4ridera na reklamaci a po tu dobu jsme měli půjčený podvozek urbana. Fakt to byl v terénu rozdíl a navíc tou svou konstrukcí je ještě trošilinku houpací. 4rider je pevný. 4rider je ale krásně ovladatelný, na naší panelákové chodbě se otočím na místě a v obchodech mezi regálama, prostě paráda. Já se ho nehodlám vzdát, takže jsme to doma vyřešili, že si na jaro koupíme ještě jetej podvozek UR a to budeme pak kompletní :pankac:

..jsem zrovna chtěla napsat Tričku, ať si koupí oba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
29.12.10 13:16

Já mám UR a na ježdění na nákupy golfky a jsem moc spokojená.
MMArtina 1 - dobrý nápad mít oba, ale to už bych se jaksi asi musela vystěhovat z baráku :mrgreen: , navíc by mě asi manžel zabil :wink: . Ukecala jsem ho na puntíkatý MCLareny :mrgreen: , takže jsem spokojená a dávám často kočár do auta, takže i to mi přijde lepší s golfáčema :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
29.12.10 13:37

tak to my jsme si nejdřív koupili 4R a asi po 3 reklamacích (ta přední kola vibrovala při jízdě) jsme ho vyměnili za Urbana, teď ve sněhu je k nezaplacení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.12.10 14:55

jako ja jsem teda 4rider nemela ale mela jsem jinej s tema otocnyma prednima a des bes…stacilo sjez nebo najet na obrubnik :roll: takze pokavad mas doma neterenni kocar tak druhej bych stopro volila tereni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
29.12.10 15:06
anecak píše:
tak to my jsme si nejdřív koupili 4R a asi po 3 reklamacích (ta přední kola vibrovala při jízdě) jsme ho vyměnili za Urbana, teď ve sněhu je k nezaplacení :-)

tak tak, taky jsme reklamovali, vrtěly se jako kola u nákupního košíku v obchoďáku, nedalo se s tím vůbec jezdit.

Mikita: tak 4rider jezdí krásně, to se mu zase musí nechat, skoro sám, ale hold do terénu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
29.12.10 15:12
MMartina1 píše:
anecak píše:
tak to my jsme si nejdřív koupili 4R a asi po 3 reklamacích (ta přední kola vibrovala při jízdě) jsme ho vyměnili za Urbana, teď ve sněhu je k nezaplacení :-)

přesně tak, naštěstí nám ho vyměnili. Mě se moc líbil, ale teď jsem ráda za Urbana
tak tak, taky jsme reklamovali, vrtěly se jako kola u nákupního košíku v obchoďáku, nedalo se s tím vůbec jezdit.

Mikita: tak 4rider jezdí krásně, to se mu zase musí nechat, skoro sám, ale hold do terénu není.

přesně tak, mě se 4R taky moc líbil, ale jezdit se s ním moc dobře nedalo. Jsem ale ráda, že jsem si ho mohla vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tričko
29.12.10 15:49

:mrgreen: :mrgreen: to by mi doma fakt neprošlo :nevim: už ted se snažim , ale zase takové zapory na něj,tak zase váhám, proč neni kočár jeden s evším 8-) , ale to bych asi chtěla moc, jetšě mě napadala teutonka spirit :lol:

• Citovat
  • Upravit
3513
29.12.10 15:57

ideální kočár neexistuje :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tričko
29.12.10 17:42

no právě :cry: :cry: to , aby člověk měl 6kočárů a každej jinej podle toho kam razime vzit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Any11
29.12.10 17:52

Mne UR vyhovuje vsude, i jsem se naucila couvat bez aretace (jen si pripadam jak kamion) :)

V obchodech bych mela problem i s 4R, protoze samozrejme nejvetsi problem je, kdyz jsou uzke uličky.

Dikybohu ze jsme si nekoupili 4R, jak jsme chteli puvodne.

• Citovat
  • Upravit
3513
29.12.10 18:01
Anielkha píše:
Mne UR vyhovuje vsude, i jsem se naucila couvat bez aretace (jen si pripadam jak kamion) :)

V obchodech bych mela problem i s 4R, protoze samozrejme nejvetsi problem je, kdyz jsou uzke uličky.

Dikybohu ze jsme si nekoupili 4R, jak jsme chteli puvodne.

ale já bych ho tak nezatracovala :lol: , náhodou mám ten kočár ráda. Fakt se dobře ovládá a když není zima, tak jako městskej kočár je fajn. Já mám zase s urbanem problém se namotat do výtahu. Ale jak jsem psala, pro mě ideální kočár asi fakt neexistuje. Třeba mi i na Mutsynách vadí ty fakt malý korbičky, ale to je problém všech moderních kočárů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vendula Kubíčková
30.12.10 19:45

Ahoj holky, teda vy mi dáváte :), dnes jsem se rozhodla - asi po půl roce vybírání - že si koupíme kočárek Mutsy, máme jen 2 měsíce do porodu, takže se to pomalu, ale jistě blíží.. omlouvám se, jestli tento dotaz již padl, ale diskuze má tolik stránek, že než bych to přečetla, tak rodím. Prosím o radu, jaký je rozdíl mezi mutsy 4 rider a slider? Líbí se mi hluboká korbička, která je u slideru, ale nevím, jestli se dá připnout i na podvozek 4 rider. Moc díky za radu. :huban:

• Citovat
  • Upravit
127
30.12.10 19:49

VENDULKO: stejný dotaz jsem položila prodavačkám v Babyparku v Praze a odpověď zněla, že korbička ze Slideru ani např. z Transporteru NEJDOU nasadit na podvozky 4rider ani Urbanrider..Tak snad ti to pomohlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí