Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridermyslíš ty Avio Line? to teda 9 tis. je fakt už hodně
ale jsou teda pěkný, ale ona ta cena bude asi dík tomu že je to bráno jako kočárek od narození s tím že se dá kombinovat s autosedačkou a hlubokáčem, ne? Na golfky je ta váha 9,5 kilo ale brutální ![]()
ještě takové trochu „Nunácké“ jsou Silvercross Golfové hole Halo, mají je v Malvíku
Diskutuje se tady pořád ještě o MUTSYnách nebo špatně vidím? ![]()
(Ne - té poznámky si nevšímejte
Já už nakukuju jen ze setrvačnosti. Nic nového se tady stejně nedozvím a poradit zřejmě nikdo nepotřebuje, tak mizím
)
Přeju, ať jste s golfkami spokojené. Já jsem je řešit nepotřebovala. Jezdila jsem jen s MUTSíkem, protože ho miluju ![]()
lulje píše:
Diskutuje se tady pořád ještě o MUTSYnách nebo špatně vidím?
(Ne - té poznámky si nevšímejteJá už nakukuju jen ze setrvačnosti. Nic nového se tady stejně nedozvím a poradit zřejmě nikdo nepotřebuje, tak mizím
)
Přeju, ať jste s golfkami spokojené. Já jsem je řešit nepotřebovala. Jezdila jsem jen s MUTSíkem, protože ho miluju
Jen nakukuj
Ono toho na zeptání ještě asi bude dost ![]()
Bébka píše:lulje píše:Jen nakukuj
Diskutuje se tady pořád ještě o MUTSYnách nebo špatně vidím?
(Ne - té poznámky si nevšímejteJá už nakukuju jen ze setrvačnosti. Nic nového se tady stejně nedozvím a poradit zřejmě nikdo nepotřebuje, tak mizím
)
Přeju, ať jste s golfkami spokojené. Já jsem je řešit nepotřebovala. Jezdila jsem jen s MUTSíkem, protože ho milujuOno toho na zeptání ještě asi bude dost
Když můžu, pomůžu ![]()
rybkabezvody píše:
Bébko jde se na ně juknout na čtyřce ve Špuntíku:Opatovská 1753/12
(naproti prodejně Bila na ulici Opatovská na galerii - bezbariérový přístup)
(přímo u zastávky Ke Kateřinkám)
Praha 4, 149 00
tel: 272 914 594, 739 053 384
otevřeno denně bez polední přestávky:
po-pá 9.30-19, so-ne 9.30-19 (včetně prázdnin a svátků)
Jo? Tam to znám, to mám kousek
Dík ![]()
nemáš za co ![]()
asi si tam ale raději cinkni, aby je fakt měli na prodejně a nejela jsi tam zbytečně… ![]()
Tak jsem napnutá jak se ti budou líbit ![]()
Hlavní prodejce Cybex je Babystyle.
BabyStyle, s.r.o.
Vřesová 678/7
181 00 Praha 8 Trója
IČO: 27928241
DIČ: CZ27928241
Tel.: 602 229 044
Fax: 283 883 023
HOT-LINE
Otevírací doba prodejna:
Po - Pá 10 - 16 hod,
So 10 - 14 hod
GPS souřadnice:
50°7'36.18'N; 14°25'55.94'E
LeníkDOMO píše:
Hlavní prodejce Cybex je Babystyle.
BabyStyle, s.r.o.
Vřesová 678/7
181 00 Praha 8 TrójaIČO: 27928241
DIČ: CZ27928241Tel.: 602 229 044
Fax: 283 883 023
HOT-LINEOtevírací doba prodejna:
GPS souřadnice:
Po - Pá 10 - 16 hod,
So 10 - 14 hod
50°7'36.18'N; 14°25'55.94'E
to znám, ale nenašla jsem tam kolekci 2011 a tu z letošního roku také nemají celou ![]()
No, a Leníku, když už ses tady mihla, jak teda ty Cybex? Dobrý? Nějakej mínus???
Koupila by sis je znovu??
Rozhodně to nejde srovnat s mutsykem, je to naprosto jiná kategorie. Jsou lehoučé, na ježdění po městě a obchodech stačí, včera jsem vyjela i do sněhu a byla jsme mile překvapena komfortní jízdou.
LULJE…kde jsou ty časy,co se tady slova jako cybex apod považovala za nadávku, že …taky už jen nakukuju..možna bychom si s leníkem,monili, quinny a pod. mohly založit diskuzi…My,co máme Mutsy a jsme spokojené:-))Ale to nemyslím holky špatně, diskuze je od toho,aby se diskutovalo,ale kdyby jste tu byly také od začátku, pozorovaly by jste,jak se tu pravidleně točí ty stejné dotazy ( fusak, nánožník, taška, slun.clona,mazání,polohování…):_))) jen záleží na ročním období
Já vím, že se to tady točí furt dokola, ale nějak mě nebaví to hledat
![]()
No, jo, no, když nám už Mutsík nestačí, my musíme mít ještě další vozítko
![]()
Potřebuju fakt něco lehkýho, skladnýho, co umí couvat, když to táhu za sebou
a dá se to nosit v jedný ruce
Ale Mutsíka si taky nechávám na terénní ježdění, to je jasný ![]()
bebko ja mela tuten kocar http://www.muminek.cz/detail.php?… jako co se tyka skladnosti tak vede jednoznacne…vlezl se v fabii za zadni sedadlo…ovladatelnost taky super. ale naprosto neterenni
ma to naklapeci celou korbu..takze de dat do lehu nebo do sedu…no mrkni na to…je to tusim recky..ale upozornuju ze kdyz ma mutsynu tak se ti secko bude zdat jako chrastitko co se zachvilu rozpadne
![]()
Aha, to vypadá zajímavě, a ta cena!!!
A ty lyžiny, to je fajn
No, další takovej kočár bysme ani neměli kam dát, já musím najít dobrý golfky, poletíme na dovču v létě, to mu bude rok, tak něco fakt lehkýho, malýho a hlavě hezkýho ![]()
Pro mne jsou favoritem nuna, hrozne se mi libi…
(ale my mame jeste cas, tak si jen rozsiruju obzory) 
Na MMB jsem ty upravene Nuny i videla. Jsem zvedava na ty plne polohovaci (Ivvy), snad brzo dorazi.
Mne se jeste libi golfky od Inglesiny, ale to uz je hrozna palka.