Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
10.12.10 18:28
ricki píše:
Vy mi dáváte,asi jste mě zlomily…je fakt,že je krásný,to ti ostatní favoriti teda tejsou.. :palec: Až budu potřebovat taťku o něčem přesvědčit,pošlu ho sem za váma :-)

až si taťka vyzkouší Mutsíka, tak ho ostatní kočáry nebudou zajímat a bude přesvědčovat Tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
10.12.10 22:21

Naše slečna byla v hluboké korbě ani ne 4 měsíce. Jo, když má někdo dlouhé děti… :cry: U syna se nechci korby jen tak vzdát, tak tam chudinka leží s nožičkama skrčenýma… (má skoro 80cm, tak si to dovedete představit :roll: ). Ale už budu muset sporťák vytahnout, jinak to nejde. Kurňa - asi si kvůli tomu fajn kočáru pořídím i třetí dítě :lol: Jo, a přikoupili jsme P+T a to je teda parádička :dance: Pro děti blízko od sebe nenahraditelý- Vůbec si to bez něj nedokážu představit. Tak super kočárům zdar! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.12.10 15:01

tak teda kamoska co ma mutsy ma holcicku trimesicni devitikilovou a uz se ji tam nevleze…takze ted kupuje jeste nejakej obyc velkej hlubokac na dobu prechodnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.12.10 16:24
mikitaa píše:
tak teda kamoska co ma mutsy ma holcicku trimesicni devitikilovou a uz se ji tam nevleze…takze ted kupuje jeste nejakej obyc velkej hlubokac na dobu prechodnou…

Jé a já si řikám, jakýho máme macka - v necelejch 3 měsících 6,5 kilo. Tak to se mi tam ještě chvíli vleze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.12.10 17:31
mooch píše:
mikitaa píše:
Jé a já si řikám, jakýho máme macka - v necelejch 3 měsících 6,5 kilo. Tak to se mi tam ještě chvíli vleze :mrgreen:

treba ju dozenete…ma skoro 4 ted…myslim ze v necelych 3 mela taky kolem sedmi :mrgreen: jinak ale je ta jeji holcinka velka jak nasa rocni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.12.10 19:57

Nestraš 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
13.12.10 08:59

No, ono ani tak nezáleží na tom, kolik váží ale spíš kolik měří :nevim: Náš „malý“ má teď v půl roce 7.5kg, ale velikost 80 8-o Takže do hubokáče už dávno nemá šanci se vejít. Naštěstí mu nevadí, že tym má úplně skrčené nohy. Ale už ho fakt musím vyměnit za sporťák. Na še malá byla o něco menší než kluk a šla z hlubokého v necelých 4 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.12.10 13:00

Ahoj já prodávám kočárek Mutsy podvozek urban rider next-kožená rukojet,korbičku a batoh vše v barvě college ice blue a plymo ale není už v záruce.Po jednom dítěti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
14.12.10 13:24

Holky co dáváte do autosedačky? Já si na zimu koupila zavinovačku do autosedačky, ale teď, když je větší zima, tak jsem tam zkusila dát fusak Aestetic a padne tam jako ulitý (tedy do Maxi cCsi CabrioFix). úplně mě to nadchlo. Vůbec jsem neetušila, že je to fusak dělaný i na autosedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
14.12.10 13:28
Mafina5 píše:
Holky co dáváte do autosedačky? Já si na zimu koupila zavinovačku do autosedačky, ale teď, když je větší zima, tak jsem tam zkusila dát fusak Aestetic a padne tam jako ulitý (tedy do Maxi cCsi CabrioFix). úplně mě to nadchlo. Vůbec jsem neetušila, že je to fusak dělaný i na autosedačku.

Já jen přikryju dekou. V autě nám nemrzne, tak by se mi malý po pár minutách ve fusaku upekl. Dám zimní bundu, teplé ponožky a deku, kterou po chvíli stejně sundám a bundu rozepnu. Na delší cesty nedávám ani tu bundu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
14.12.10 13:33

No já ten fusak taky mám hlavně když vím, že z auta pojedeme delší dobu na podvozku venku, třeba z parkoviště někde v centru na úřad, nebo k doktorce - tam parkuju docela daleko. V autě fusak rozepnu a dolní část odkryju, takže malýmu taky není horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.12.10 13:41

ja do autosedacky taky nic nedavala…ani kdyz byla nacvaknuta na podvozek a nekam jsme jeli…v aute by se v tom mala silene potila a pak by ji venku byla jeste vetsi zima nez bez toho…dle me teorie teda :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
14.12.10 13:48

No tak my nemáme garáž, takže nám v autě tedy mrzne. A má už své roky, takže než se vytopí, taky to nějakou dobu trvá. Já tedy zastávám názor, že raději zabalím do něčeho teplého, co lze snadno rozepnutím jednoho (v tomto případě dvou) zipů odstranit, než navlíkat do deseti vrstev a kombinézky. Ale to bude asi mým odporem k teplému oblčení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
14.12.10 14:02

Mafino, já dávala podle toho, jak dlouho a kam jsme jeli. Když jsme chtěli jet jen kouseka a pak do kočáru, tak jsem jen přikryla, protože jsem přendavala do beránka a když jsme třeba pak chtěla jít s tou autosedačkou někam povenku, tak jsem měla ještě fusak do autosedačky. Nejvíc se mi ale osvědčil ten beránek, tak jsem umělý moc nepoužívala. Máš stejnou autosedačku, jako jsem měla já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.12.10 15:37

Ja mam zimni zavinovacku od emitexu a jeste prikryvame dekou. Kdyz se auto vytopi, proste ji zavinovacku rozvinu a je… K autu to mame vetsinou kus (misto na parkovani vzdycky neni), tak to by mi jen pod dekou zmrzla :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4