Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridermikitaa píše:
ja nevim co presne myslim..nemam ani navod ani novej kocar…ja to proste nastavila nejako aby to bylo rovne…ze to neslo tolik do lehu me nevadilo a od ty doby to tak mam a nesahala sem uz na nic…ani uz nevim cim sem to udelala…musi poradit holky co maji novej kocar s navodem a vedi co je coale jde to stelovat..to vim
a ta hrubka je hrozna..za tu se omlouvam
„víš“ jako „výš“, my ti rozumíme, víš??? ![]()
jukněte mi na to prosím dám sem dvě fotky:
Dík ![]()
Rybko, já se možná ptám blbě, ale nezapomněla jsi tím sucháčem upevnit ten sed? Ten sucháč by měl zajišťovat, aby ten sporťák nebyl nakloněný.
Bébko, tak my si asi nerozuměli. Takto mám kočár taky, jenže já tomu říkám, že je přirozeně nakloněný tak, jak to má být. To totiž není rovinka ani náhodou. Koukni přece, máš spodek korbičky pod nožičkama blíž ke kolům než spodek korbičky pod hlavičkou. Mám to úplně stejně, tak asi proto jsem s tím tak spokojená ![]()
Mafina5 píše:
Rybko, já se možná ptám blbě, ale nezapomněla jsi tím sucháčem upevnit ten sed? Ten sucháč by měl zajišťovat, aby ten sporťák nebyl nakloněný.Bébko, tak my si asi nerozuměli. Takto mám kočár taky, jenže já tomu říkám, že je přirozeně nakloněný tak, jak to má být. To totiž není rovinka ani náhodou. Koukni přece, máš spodek korbičky pod nožičkama blíž ke kolům než spodek korbičky pod hlavičkou. Mám to úplně stejně, tak asi proto jsem s tím tak spokojená
ježiš, neříkej jí, že to má nakloněný nebo to zase půjde reklamovat! ![]()
mooch, máš v tom trochu bordel, já nereklamuji a i kdyby tak v tom nevidím nic špatného, že chceš mít funkční věc ![]()
Mafi ne, mám to přichycené a docela dost utažené tím sucháčem. Ale jak říkám, nevím, nikde jsem to na obrázku neviděla, bždy jen sed, takže potřebuji poradit ![]()
mooch píše:Mafina5 píše:ježiš, neříkej jí, že to má nakloněný nebo to zase půjde reklamovat!
Rybko, já se možná ptám blbě, ale nezapomněla jsi tím sucháčem upevnit ten sed? Ten sucháč by měl zajišťovat, aby ten sporťák nebyl nakloněný.Bébko, tak my si asi nerozuměli. Takto mám kočár taky, jenže já tomu říkám, že je přirozeně nakloněný tak, jak to má být. To totiž není rovinka ani náhodou. Koukni přece, máš spodek korbičky pod nožičkama blíž ke kolům než spodek korbičky pod hlavičkou. Mám to úplně stejně, tak asi proto jsem s tím tak spokojená
Mafina5 píše:
Já věděla, že to napíšeš!!! Ono to zkresluje ta fotka, navíc na tom sněhu to není v rovině. Dala jsem tam ale vodováhu, když to bylo doma na chodbě a je to fakt rovina ![]()
Ale musíš aspoň uznat, že ten Ice , to není rovina přece už vůbec, ne?? Nebo se ti to zdá stejný? V tom případě máme asi jiný voči ![]()
Já už jsem fakt vykojená - si pletu Rybku s Bébkou a teď koukám, že i sporťák s hlubokým ![]()
mooch píše:
Já už jsem fakt vykojená - si pletu Rybku s Bébkou a teď koukám, že i sporťák s hlubokým
To budou ty Vánoce ![]()
rybko: sem na to koukala…ono to mozna bude tim ze to mas moc utazeny tim suchacem…zkus to povolit a zatlacit trochu do toho mista co se sedi aby se to spravne sedlo…co to udela… ![]()
vanoce bebka rybka hlubokac sportak vis vys … to sou vsechno jasny dusledky vanoc a kojeni
![]()
mooch píše:
Já už jsem fakt vykojená - si pletu Rybku s Bébkou a teď koukám, že i sporťák s hlubokým
tý jooo, já se nemám na co vymluvit
![]()
mikitaa píše:
rybko: sem na to koukala…ono to mozna bude tim ze to mas moc utazeny tim suchacem…zkus to povolit a zatlacit trochu do toho mista co se sedi aby se to spravne sedlo…co to udela…
a mám to kolečko Small a Large správně? Nebo s tím mám někam hnout? ![]()
ja abych pravdu rekla tak tomu kolecku vubec nerozumim..jednou sem s tim zkousela kroutit a zda se mi ze to vubec nic nedela
ja ten sed asi stelovala tim suchacem prave..