Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJestli sjíždí sedadlo když máš kočárek po směru, tak musíš ty dva ohnutý háky zaháknout za ty černé příčné tyčky dole - pak to nesjíždí a lze to složit v celku i s nasazeným sporťákem. Pokud to máš proti směru, tak musíš ten sucháč, co z toho visí připojit opět k těm tyčkám - pak to nebude sjíždět - ovšem v celku to nesložíš. To lze jen po směru.
hm
tak já pročítám taky průběžně celou diskuzi od začátku, ale jak nasadit sporťák se všema vychytávkama, tak to teda zmáklý nemám. Klobouk dolů holky. ![]()
Moudřejší budu,až sporťák nasadím, zatím leží v krabici
no me taky lezi sportak v krabici tak jsme zvedava az se najare dotoho pustim jak to bude ![]()
Hele, já to četla dvakrát, ale to jsem byla ještě těhu, takže tak rok zpátky ![]()
A nepamatuju si to s tím sporťákem vůbec, hlava dubová ![]()
Ale dík, holky, je to v cajku
![]()
A ta boudička, když je v sedu dítě, takhle vzadu plandá, nebo se nějak přichytí za něco?? ![]()
A ty sucháče na boudičce u okýnka jsou na co? Na pláštěnku??? ![]()
hi, tak jsem jako Bébka, také jsem celou diskuzy přečetla před rokem ale v halvě nejni nic ![]()
Ty sucháče by měly být na to když máš to okénko otevřené, že ho tam přetočíš - resp. tu plátěnou část. Já včera nasadila pláštěnku a jsem z ní nadšená, fakt se do ní vyplatí investovat, takových vychytávek ![]()
Bébka píše:
Hele, já to četla dvakrát, ale to jsem byla ještě těhu, takže tak rok zpátky![]()
A nepamatuju si to s tím sporťákem vůbec, hlava dubová
![]()
A ta boudička, když je v sedu dítě, takhle vzadu plandá, nebo se nějak přichytí za něco??
A ty sucháče na boudičce u okýnka jsou na co? Na pláštěnku???
Boudička plandá, ale kdyžji trochu podhrneš, tak drží tvar.
Sucháče u okýnka jsou na ten dekl okýnka když ho sroluješ
TerezaJ píše:Bébka píše:
Hele, já to četla dvakrát, ale to jsem byla ještě těhu, takže tak rok zpátky![]()
A nepamatuju si to s tím sporťákem vůbec, hlava dubová
![]()
A ta boudička, když je v sedu dítě, takhle vzadu plandá, nebo se nějak přichytí za něco??
A ty sucháče na boudičce u okýnka jsou na co? Na pláštěnku???Boudička plandá, ale kdyžji trochu podhrneš, tak drží tvar.
Sucháče u okýnka jsou na ten dekl okýnka když ho sroluješ
aha, aha , jasně , dík ![]()
Pozor na ty sucháče - když zavíráš boudičku tak nepřivírej napevno k nim, mohly by ti tytohovat nitky z boudičky. Je to dost nedomyšlené ![]()
Já si teda taky nemůžu na Urbana stěžovat. V obchodě se mně jezdilo líp 4rider, ale manžel nechtěl ani slyšet. Chtěl jedině Urbana a teď jsem za něj ráda, jen občas bojuju s couváním. Jen se bojím taky manipulace se sporťákem, jsem totiž technický antitalent.
Mafina5 píše:
Pozor na ty sucháče - když zavíráš boudičku tak nepřivírej napevno k nim, mohly by ti tytohovat nitky z boudičky. Je to dost nedomyšlené
jj boudicku mam od toho pekne orvanou…ale nas kocar uz nejspis pujde do srotu po nasem uzivani takze neresim..na novym by me to stvalo dost.
a to je na sportaku asi jedina vec co mi vadi (ale jde jen o design) ze vzadu tak skarede ta bouda planda…ale co uz no ![]()
Ahoj holky, mám taky Mutsy 4raider, jezdíme ve sporťáku a vyvstal nám „menší“ problém
. Syn má téměř 10 měsíců, cca. 11 kg a ve fusaku mám co dělat abych ho „narvala“ do sporťáku. Ten kočárek je na něj asi úzkej. Jo, mám jej do lehu, syn tam většinou spí a ještě sám nesedí. Mám strach, že kočárek bude za chvilku malej, kluk je tam narvanej jako sardinka a moc se mu to nelíbí. Má to někdo taky tak? Přece mu nebudu po roce kupovat větší sporťák? ![]()
Mafina5 píše:
Pozor na ty sucháče - když zavíráš boudičku tak nepřivírej napevno k nim, mohly by ti tytohovat nitky z boudičky. Je to dost nedomyšlené
Mafino, ty jsi teda informovaná. Já jsem pročetla taky celou diskuzi, ale co se týká sporťáku, tak si nepamatuju skoro nic. ![]()
Timura píše:
Ahoj holky, mám taky Mutsy 4raider, jezdíme ve sporťáku a vyvstal nám „menší“ problém. Syn má téměř 10 měsíců, cca. 11 kg a ve fusaku mám co dělat abych ho „narvala“ do sporťáku. Ten kočárek je na něj asi úzkej. Jo, mám jej do lehu, syn tam většinou spí a ještě sám nesedí. Mám strach, že kočárek bude za chvilku malej, kluk je tam narvanej jako sardinka a moc se mu to nelíbí. Má to někdo taky tak? Přece mu nebudu po roce kupovat větší sporťák?
ja myslim ze to bude dobry…on se ti ted vytahne do delky a vleze se ti tam stejne. v mutsnach jezdi v pohode dvoulety decka
a jak bude sedet tak to bude zas o necem jinym.
A navíc na jaře odhodíš fusak a zase bude víc místa ![]()
Jinak já si původně koupiola ojetý Mutsy a tak jsem viděla, kde se co používáním ničí. Prodala jsem ho obratem a koupila nový a tak vím, na co dávat pozor. Třeba taky to okýnko ve stříšce se dělá z nějakýho plastu (bez ftalátů logicky) a díky tomu v mrazu praská - pokud s tím zmrzlým manipulujete. Alespoň dřív to tak bylo. Mě to moje okýnko přijde dost měkký, tak možná už to dělají z něčeho jiného. Holky tady dřív doporučovali v zimě nejdřív položit do skladu stříšky ruku (předloktí) a s ním složit. Neudělá se tam díky té ruce ostrá hrana na okýnku a to časem nepraskne.