Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
9.12.10 11:43

Jestli sjíždí sedadlo když máš kočárek po směru, tak musíš ty dva ohnutý háky zaháknout za ty černé příčné tyčky dole - pak to nesjíždí a lze to složit v celku i s nasazeným sporťákem. Pokud to máš proti směru, tak musíš ten sucháč, co z toho visí připojit opět k těm tyčkám - pak to nebude sjíždět - ovšem v celku to nesložíš. To lze jen po směru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.12.10 11:44

:-) tak mě pete předběhla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
9.12.10 11:52

hm :think: :think: tak já pročítám taky průběžně celou diskuzi od začátku, ale jak nasadit sporťák se všema vychytávkama, tak to teda zmáklý nemám. Klobouk dolů holky. :palec:

Moudřejší budu,až sporťák nasadím, zatím leží v krabici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.12.10 12:01

no me taky lezi sportak v krabici tak jsme zvedava az se najare dotoho pustim jak to bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
9.12.10 12:02

Hele, já to četla dvakrát, ale to jsem byla ještě těhu, takže tak rok zpátky :roll:

A nepamatuju si to s tím sporťákem vůbec, hlava dubová :zed:

Ale dík, holky, je to v cajku :hug: :palec:

A ta boudička, když je v sedu dítě, takhle vzadu plandá, nebo se nějak přichytí za něco?? :think:

A ty sucháče na boudičce u okýnka jsou na co? Na pláštěnku??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
9.12.10 12:12

hi, tak jsem jako Bébka, také jsem celou diskuzy přečetla před rokem ale v halvě nejni nic :think:

Ty sucháče by měly být na to když máš to okénko otevřené, že ho tam přetočíš - resp. tu plátěnou část. Já včera nasadila pláštěnku a jsem z ní nadšená, fakt se do ní vyplatí investovat, takových vychytávek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
9.12.10 12:14
Bébka píše:
Hele, já to četla dvakrát, ale to jsem byla ještě těhu, takže tak rok zpátky :roll:

A ta boudička, když je v sedu dítě, takhle vzadu plandá, nebo se nějak přichytí za něco?? :think:

A ty sucháče na boudičce u okýnka jsou na co? Na pláštěnku??? :think:

Boudička plandá, ale kdyžji trochu podhrneš, tak drží tvar.

Sucháče u okýnka jsou na ten dekl okýnka když ho sroluješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
9.12.10 12:23
TerezaJ píše:
Bébka píše:

A ty sucháče na boudičce u okýnka jsou na co? Na pláštěnku??? :think:

Boudička plandá, ale kdyžji trochu podhrneš, tak drží tvar.

Sucháče u okýnka jsou na ten dekl okýnka když ho sroluješ

aha, aha , jasně , dík :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.12.10 12:35

Pozor na ty sucháče - když zavíráš boudičku tak nepřivírej napevno k nim, mohly by ti tytohovat nitky z boudičky. Je to dost nedomyšlené :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.12.10 12:37

Já si teda taky nemůžu na Urbana stěžovat. V obchodě se mně jezdilo líp 4rider, ale manžel nechtěl ani slyšet. Chtěl jedině Urbana a teď jsem za něj ráda, jen občas bojuju s couváním. Jen se bojím taky manipulace se sporťákem, jsem totiž technický antitalent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.12.10 12:56
Mafina5 píše:
Pozor na ty sucháče - když zavíráš boudičku tak nepřivírej napevno k nim, mohly by ti tytohovat nitky z boudičky. Je to dost nedomyšlené :-(

jj boudicku mam od toho pekne orvanou…ale nas kocar uz nejspis pujde do srotu po nasem uzivani takze neresim..na novym by me to stvalo dost.
a to je na sportaku asi jedina vec co mi vadi (ale jde jen o design) ze vzadu tak skarede ta bouda planda…ale co uz no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
9.12.10 13:03

Ahoj holky, mám taky Mutsy 4raider, jezdíme ve sporťáku a vyvstal nám „menší“ problém :oops: . Syn má téměř 10 měsíců, cca. 11 kg a ve fusaku mám co dělat abych ho „narvala“ do sporťáku. Ten kočárek je na něj asi úzkej. Jo, mám jej do lehu, syn tam většinou spí a ještě sám nesedí. Mám strach, že kočárek bude za chvilku malej, kluk je tam narvanej jako sardinka a moc se mu to nelíbí. Má to někdo taky tak? Přece mu nebudu po roce kupovat větší sporťák? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.12.10 13:06
Mafina5 píše:
Pozor na ty sucháče - když zavíráš boudičku tak nepřivírej napevno k nim, mohly by ti tytohovat nitky z boudičky. Je to dost nedomyšlené :-(

Mafino, ty jsi teda informovaná. Já jsem pročetla taky celou diskuzi, ale co se týká sporťáku, tak si nepamatuju skoro nic. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.12.10 13:10
Timura píše:
Ahoj holky, mám taky Mutsy 4raider, jezdíme ve sporťáku a vyvstal nám „menší“ problém :oops: . Syn má téměř 10 měsíců, cca. 11 kg a ve fusaku mám co dělat abych ho „narvala“ do sporťáku. Ten kočárek je na něj asi úzkej. Jo, mám jej do lehu, syn tam většinou spí a ještě sám nesedí. Mám strach, že kočárek bude za chvilku malej, kluk je tam narvanej jako sardinka a moc se mu to nelíbí. Má to někdo taky tak? Přece mu nebudu po roce kupovat větší sporťák? :nevim:

ja myslim ze to bude dobry…on se ti ted vytahne do delky a vleze se ti tam stejne. v mutsnach jezdi v pohode dvoulety decka :wink: a jak bude sedet tak to bude zas o necem jinym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.12.10 14:35

A navíc na jaře odhodíš fusak a zase bude víc místa :-)

Jinak já si původně koupiola ojetý Mutsy a tak jsem viděla, kde se co používáním ničí. Prodala jsem ho obratem a koupila nový a tak vím, na co dávat pozor. Třeba taky to okýnko ve stříšce se dělá z nějakýho plastu (bez ftalátů logicky) a díky tomu v mrazu praská - pokud s tím zmrzlým manipulujete. Alespoň dřív to tak bylo. Mě to moje okýnko přijde dost měkký, tak možná už to dělají z něčeho jiného. Holky tady dřív doporučovali v zimě nejdřív položit do skladu stříšky ruku (předloktí) a s ním složit. Neudělá se tam díky té ruce ostrá hrana na okýnku a to časem nepraskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí