Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
6.12.10 08:14

a jak to zatím budeš dělat když Kopík nesedí? Ta z Ikea se nadá polohovat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
6.12.10 08:34
rybkabezvody píše:
a jak to zatím budeš dělat když Kopík nesedí? Ta z Ikea se nadá polohovat, ne?

No, to nedá, teď jí mám zatím ve sklepě :-D On se ještě v pohodě vejde do těch všech lehátek, co máme, takže krmím tam. Do IKEA půjde, až bude sedět. Nám by se sem už žádná masivní židle nevešla, tahle se mi líbí, že je taková jednoduchá, elegantní a skladná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.12.10 09:15
rybkabezvody píše:
a jak to zatím budeš dělat když Kopík nesedí? Ta z Ikea se nadá polohovat, ne?

S tím mám právě taky problém, malá ještě nesedí a v autosedačce se jí krmení vůbec nelíbí, tak uvažuju o nějaké polohovatelné. Myslela jsem, že to taky vyřešíme Ikeáckou, ale teď nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.12.10 09:19
rybkabezvody píše:
nemáte nějaké recenze či testy těch židliček? zrovna dneska jsme si říkali že nejpozději po Vánocích už musíme koupit židličku jinak se nám propadne lehátko :-) a jediné na co jsem narazila je x let starý test na dtestu který je samozřejmně jen pro předplatitele :-(

Recenze jsem našla vždy na kadou židli zvlášť a bylo to jen od lidí a ještě tam nebyly všechny židle, takže nic moc. Tak se dnes jdeme podívat na živo do obchodu a nechat si poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
6.12.10 09:33

no právě, já bych si spíš představovala něco jako jsou bezpečnostní testy ap. kolikrát už tady bylo to že si tam pak dítě přiskříplo prstíky, nebo se ždilička sama skládala :pocitac: zatím jsem slyšela jen dobré na Peg Pérego a mě se moc líbí http://www.malvik.cz/…a-Pingo-2010 ale jestli je OK tak to naprosto netuším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
6.12.10 09:49
rybkabezvody píše:
no právě, já bych si spíš představovala něco jako jsou bezpečnostní testy ap. kolikrát už tady bylo to že si tam pak dítě přiskříplo prstíky, nebo se ždilička sama skládala :pocitac: zatím jsem slyšela jen dobré na Peg Pérego a mě se moc líbí http://www.malvik.cz/…a-Pingo-2010 ale jestli je OK tak to naprosto netuším :think:

Jsou to ale pálky za ty židličky, co??? :roll:
Do toho já už vrážet teda nehodlám :mrgreen: Si koupim radši něco pro sebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
6.12.10 09:51

Teď to neumím najít, ale poslední testy myslím dělaly noviny Dnes, první byla myslím Fábula, druhá peg perégo dál si to nepamatuju.
Dtest dělal naposled testy v roce 2007.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.12.10 10:15

jestli je dělala MF Dnes, tak je zjistím. Jen vydržte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
6.12.10 11:13

Výsledky z Dtestu 2007:
Testované výrobky Hodnocení
Brevi Slex dobře (2,0)
Chicco Polly 2 in 1 dostatečně (4,0)
Geuther Family dobře (1,8)
Hauck Alpha dobře (2,3)
Hauck Zoomy Esprit Boy dostatečně (4,0)
Herlag Kombi-Set dobře (2,5)
Herlag Tipp Topp III dobře (2,1)
Ikea Gulliver uspokojivě (2,8)
Jedynak Babywelt nedostatečně (5,0)
Moizi 2 dostatečně (4,0)
Peg Pérego Prima Pappa Dinner dobře (2,4)
Roba Sit Up + dostatečně (4,0)
Schardt X-tra I dostatečně (4,0)
Stokke Tripp Trapp dobře (1,6)
Storchenmühle Happy Baby nedostatečně (5,0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.12.10 11:29

Tak MF Dnes prej za poslední 2 roky nic takovýho nedělala. Ještě mi to teda ověřej v přílohách, ale asi to nebyli oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
6.12.10 11:32

Já se do toho testu nemůžu dostat…Díky Leni.Ale to koukám,chtěla jsem koupit tu Chicco Polly,lidi si ji dost chválí a vypadá pěkně,ale s hodnocením dostatečně,co jim na tom mohlo vadit? Připadají mi tyhle typy dost na jedno brdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.12.10 11:43

Já jsem na tu Polly koukala a našla jsem k ní:

mám problém s její údržbou – jídlo zapadává do všech různých šterbin, ze kterých se mi špatně dostává a pak ta židlička vypadá jak u čuňátek. Navíc ten igelitový potah (je polstrovaný), zespoda igelitový už není, je tam taková ta technická dírkovaná látka, která když se ušpiní, tak to nejde umýt. A ušpiní se dost, protože za ten igelitový obal zapadává to jídlo a dostane se až na tu „látku“ …
Ještě mně napadla jedna věc – Polly se dá složit a postavit, drží sama. To jsem si myslela, že bude plus, nicméně pak praxe ukázala, že tuhle funkcionalitu nelze používat – stačí, když se do ní jen trochu drkne a ona spadne. A tím, že je opravdu těžká, tak je to docela o zdraví – zvláště, když si představím, že by to spadlo na malýho, když se pod tím plazil. To by ho to taky mohlo zabít

* novorozenecka vlozka je latkova, takze kdyz si na ni dite ublinkne, tak se to blbe cisti * neni prodysna, poti se v ni * jako sedicimu se v ni spatne sedi, sklouzava a to uz jsem vyndala dalsi vlozku a zustava tam jen ta zakladni

..tak asi proto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.12.10 11:47

Díky Leni :kytka: Jo a košík k Mutsy mají za 999,– v Českých Budějovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
6.12.10 12:04

Není zač, tady v ní prcek sedí s dortem k prvním narozeninám, oslava byla v garáži, venu pršelo, tak se nedivte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
6.12.10 12:16
Bébka píše:
rybkabezvody píše:
no právě, já bych si spíš představovala něco jako jsou bezpečnostní testy ap. kolikrát už tady bylo to že si tam pak dítě přiskříplo prstíky, nebo se ždilička sama skládala :pocitac: zatím jsem slyšela jen dobré na Peg Pérego a mě se moc líbí http://www.malvik.cz/…a-Pingo-2010 ale jestli je OK tak to naprosto netuším :think:
Jsou to ale pálky za ty židličky, co??? :roll:
Do toho já už vrážet teda nehodlám :mrgreen: Si koupim radši něco pro sebe :palec:
:palec: je fakt že už jsi se dost rozšoupla za korbičky u kočárku :palec: včera se mě „ježíšek“ ptal co chci k vánocům a mě napadlo hopsadlo pro malou :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí