Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderProč máte lidský pohon, když máte takové psiska??? ![]()
Příspěvek upraven 01.12.10 v 20:44
Mikitaa - co ste to měli za korbičku?
nebo se mi jen zdá,že je půlka stříšky černá?
LeníkDOMO píše:
Proč máte lidský pohon, když máte takové psiska???
nas psi pohon je zcela nefunkcni
nebo teda funkcni ale nekorigovatelny ![]()
pate: to neni mutsykova korbicka ![]()
Aha,já si říkala,jestli mi něco uniklo ![]()
A copak je to tedy zač?vypadá dost podobně.
Bébko, držej ti ty háky na košík takto nahoře i když vezeš něco těžkého? Já je taky dala co nejvýš, aby se košík neošoupal a tuhle jsem si všimla, že jsou sjeté napůl dole. Asi jak sem vezla těžší nákup?
Já když to skládám do auta, tak se někdy ty háky rozepnou a spadnou, tak to tam pak nasadím bez ladu a skladu, ani nevím, jak je mám vysoko. Přišlo mi , že když je mám vejš, tak to stejně dře ![]()
pate: ja to mela s hlubokacema tezky
…zadnej mi nebyl dost dobrej…toto je reckej kocar juniors co je na te fotce.
jo a haky od kose posunuju nahoru co chvila ![]()
rybkabezvody píše:
Bébko, tak už asi víme proč máš ten kočár pořád v háji![]()
Takhle jsem jela výjimečně poprvý , a to jen z garáže, takže asi 3 minuty, tím to tedy opravdu nebude
Navíc si myslím, že ve sporťáku jezděj mnohem těžší děti než je teď Kopík, tak zas tak moc naloženej není
Bude Hůř ![]()
ja s temahle nakladama jezdim bezne a kocar drzi
20kg pytel s granulema, nakup, vody. pliny …atd..no problema ![]()
mikitaa píše:
ja s temahle nakladama jezdim bezne a kocar drzi20kg pytel s granulema, nakup, vody. pliny …atd..no problema
No, vidíš, já to věděla
![]()
Já mám pocit, že jak tím kočárem prorážím ty hromady sněhu, tak že mi nějak víc pruží než dřív. Docela se bojí, abych si ho na tom zas..ným sněhu nezničila. Ale jinak sníh bez kočárku je super! Byla jsem si dnes dopoledne zaběžkovat, manžel hlídal. Nádhera!!!