Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderja to jezdeni ve snehu zase miluju…vubec mam rada zimu a snih takze si to uzivam..ale telocvik je to peknej to je fakt…ale stoji to za to..do toho lesa to doporucuju..je to kraaaasa
![]()
Zkusíme to zítra. Ono v lese to je asi pohoda, ale dostat se tam přes ty závěje z odhrnutého sněhu ze silnic.
no taky jsme to tady unas dneska absolvovala s 3kolkou Musty a teda mistama vte brcce nic moc pekne me to dalo zabrat
ale pokud to bude pekne stuhly a ujezdeny tak to bude super…
Tak Jsem zpět z procházky, můžu říct , že docela fajn, až na to, že jsem si domů přivezla v kolečkách a košíku asi tunu sněhu
![]()
Na uježděným je to snadný, přes napadanej a neuježděnej to chce sílu, někdy jsem si připadala jako rolba ![]()
Ještě k těm taškám. Teď maj v DM taky takový látkový barevný jakoby pytle a daj se nasadit i na kočár. Určitě do toho půjdu ![]()
Bébko, tos viděla přímo fyzicky v DM nebo to lze najít někde na netu? Mám DM až v centru a to je dost daleko, tak abych se tam nehnala a pak se neukázalo, že to není můj styl třeba. Nebo kdybys ji vyfotila až ji koupíš a dala sem, byla bych ti moc vděčná.
Taky jsem byla nadsena, jak to s Mutsikem dneska slo… ale videla jsem maminky s golfkama a to fakt nechapu, jak s tim jezdi.
Já jsem s MU ve sněhu spokojená ![]()
Akorát jsem zklamaná pláštěnkou na sporťák, koupili jsme si original, použila jsem ji párkrát, malý z ní moc nevidí a dnes koukám, že je prasklá ![]()
Mafina5 píše:
Bébko, tos viděla přímo fyzicky v DM nebo to lze najít někde na netu? Mám DM až v centru a to je dost daleko, tak abych se tam nehnala a pak se neukázalo, že to není můj styl třeba. Nebo kdybys ji vyfotila až ji koupíš a dala sem, byla bych ti moc vděčná.
Viděla jsem jí v DM, koupím , nafotím, ukážu
Jen nevím, kdy se tam dostanu .
Holky tu už dřív psaly, že ta pláštěnka praská, když se s ní pohybuje pokud je zmrzlá. Podobné je to i s okýnkem na sporťáku. Nejlépe nechat nejdříve rozmrznout a teprve pak z kočárku sundavat. Asi to musí vyrábět z materiálů, které nejsou měkčené ftaláty kvůli kontrolám a to je výsledek.
Právě že zmrzlá vůbec nebyla, vždycky jí sundám z kočárku a nechám na zemi oschnout, praskla v místě kde jsou průduchy na větrání.. Jsem z toho smutná, byla drahá a teď tohle.. Jako reklamaci to asi neuznají ![]()
ja myslim ze sem u ty plastenky cetla ze nepouzivat pri teplotach 0 a mene. ![]()
Tak přidávám fotku naší 6měsíční Adélky. Do hlubokého se ještě vejdeme a snad do ledna vydržíme. Řešila jsem fusak, máme Aesthetic, ale v něm tam byla celkem nacpaná…
A ještě s taškou od Pinkie. Trošku rozmázlé, ale něco tam snad vidět jde.
mikitaa píše:
ja myslim ze sem u ty plastenky cetla ze nepouzivat pri teplotach 0 a mene.
Já jsem nic nečetla, ani nevím, že by u té pláštěnky něco bylo, ale fakt jsem zklamaná, drahá a hned je zničená ![]()
Kde jste si kupovali pláštěnku vy?