Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
29.11.10 13:35

ja to jezdeni ve snehu zase miluju…vubec mam rada zimu a snih takze si to uzivam..ale telocvik je to peknej to je fakt…ale stoji to za to..do toho lesa to doporucuju..je to kraaaasa :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.11.10 14:36

Zkusíme to zítra. Ono v lese to je asi pohoda, ale dostat se tam přes ty závěje z odhrnutého sněhu ze silnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.11.10 15:11

no taky jsme to tady unas dneska absolvovala s 3kolkou Musty a teda mistama vte brcce nic moc pekne me to dalo zabrat :-) ale pokud to bude pekne stuhly a ujezdeny tak to bude super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
29.11.10 15:51

Tak Jsem zpět z procházky, můžu říct , že docela fajn, až na to, že jsem si domů přivezla v kolečkách a košíku asi tunu sněhu :roll: :mrgreen:
Na uježděným je to snadný, přes napadanej a neuježděnej to chce sílu, někdy jsem si připadala jako rolba :mrgreen:

Ještě k těm taškám. Teď maj v DM taky takový látkový barevný jakoby pytle a daj se nasadit i na kočár. Určitě do toho půjdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.11.10 16:00

Bébko, tos viděla přímo fyzicky v DM nebo to lze najít někde na netu? Mám DM až v centru a to je dost daleko, tak abych se tam nehnala a pak se neukázalo, že to není můj styl třeba. Nebo kdybys ji vyfotila až ji koupíš a dala sem, byla bych ti moc vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
29.11.10 16:21

Taky jsem byla nadsena, jak to s Mutsikem dneska slo… ale videla jsem maminky s golfkama a to fakt nechapu, jak s tim jezdi.

• Citovat
  • Upravit
4650
29.11.10 16:54

Já jsem s MU ve sněhu spokojená :palec:
Akorát jsem zklamaná pláštěnkou na sporťák, koupili jsme si original, použila jsem ji párkrát, malý z ní moc nevidí a dnes koukám, že je prasklá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
29.11.10 16:58
Mafina5 píše:
Bébko, tos viděla přímo fyzicky v DM nebo to lze najít někde na netu? Mám DM až v centru a to je dost daleko, tak abych se tam nehnala a pak se neukázalo, že to není můj styl třeba. Nebo kdybys ji vyfotila až ji koupíš a dala sem, byla bych ti moc vděčná.

Viděla jsem jí v DM, koupím , nafotím, ukážu :wink: Jen nevím, kdy se tam dostanu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.11.10 17:56

Holky tu už dřív psaly, že ta pláštěnka praská, když se s ní pohybuje pokud je zmrzlá. Podobné je to i s okýnkem na sporťáku. Nejlépe nechat nejdříve rozmrznout a teprve pak z kočárku sundavat. Asi to musí vyrábět z materiálů, které nejsou měkčené ftaláty kvůli kontrolám a to je výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
29.11.10 18:52

Právě že zmrzlá vůbec nebyla, vždycky jí sundám z kočárku a nechám na zemi oschnout, praskla v místě kde jsou průduchy na větrání.. Jsem z toho smutná, byla drahá a teď tohle.. Jako reklamaci to asi neuznají :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.11.10 19:07

ja myslim ze sem u ty plastenky cetla ze nepouzivat pri teplotach 0 a mene. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.11.10 19:15

Tak přidávám fotku naší 6měsíční Adélky. Do hlubokého se ještě vejdeme a snad do ledna vydržíme. Řešila jsem fusak, máme Aesthetic, ale v něm tam byla celkem nacpaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.11.10 19:18

A ještě s taškou od Pinkie. Trošku rozmázlé, ale něco tam snad vidět jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.11.10 19:19

A ještě jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
29.11.10 19:21
mikitaa píše:
ja myslim ze sem u ty plastenky cetla ze nepouzivat pri teplotach 0 a mene. :nevim:

Já jsem nic nečetla, ani nevím, že by u té pláštěnky něco bylo, ale fakt jsem zklamaná, drahá a hned je zničená :-(

Kde jste si kupovali pláštěnku vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4