Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridersuper
ted to napis vsem tem podvedenym maminkam…at ju vezmou utokem
![]()
A.j.k.a.225 píše:
Tak holky, strašně ráda vám píšu, jak dopadl můj nejprve nešťastný obchod s golfkami Spider. Manžel dnes totiž jel na adresu prodejkyně, zazvonil a kočár žádal. Paní byla velice překvapená, vůbec netušila, že si pro kočár přijedeme osobně. Podle mě na to takhle spoléhá u všech. Když je to částka např. 250Kč, tak nad tím kdekdo mávne rukou, než aby dal za benzín 500Kč. My jsme sice dali ještě peníze za cestu 450km, ale pořád se to vyplatilo a kočár máme(narozdíl od jiných maminek). Proto moje rada zní: kupovat pouze od ověřených obchodníků a v případě problémů řešit obchod osobně (někdy!! to funguje).
a co jako říkala???
![]()
ale je docela husta ze tam ma uvedenou pravdivou adresu…kdyz uz se rozhodla podvadet…to mohla cekat ze si na nu nekdo dojde…jo a co mu na to rekla me taky zajima…aspon ze ten kocar mela
Rybko, tady jsou slíbená fota ![]()
Je tam teda přes celou korbičku, ale nožky ještě nekrčí! Mám spor´ták už přes týden ve sklepě a ještě jsem ho ani nezkoušela
…toho výrazu ve tváři se nelekejte, on kočár nikdy neměl rád… ![]()
ale je docela husta ze tam ma uvedenou pravdivou adresu…kdyz uz se rozhodla podvadet…to mohla cekat ze si na nu nekdo dojde…jo a co mu na to rekla me taky zajima…aspon ze ten kocar mela
taky jsem si říkala, že jestli ten kočár nebude mít, tak budeme v háji, protože peníze mít nebude už vůbec. A co říkala? Manžel nestačil zírat, protože byla hrozně ochotná, hned kočár dovezla a ještě se omlouvala za „menší“ problémy. Psala jsem si s jednou paní, které taky dlužila nějaký kočár a ta si tam pro něj taky jela osobně. A uspěla. Takže tak.
Bébko, kolik je tvýmu malýmu? Já jen, že mi připomíná tu moji křiklounku, taky takhle vyvádí, když ji položím do kočárku a je asi taky takhle velká (65cm, 6,5kg - jsou jí necelé 4 měsíce!), myslím, že se v hluboké půl roku nedočká, že se nevejde ani náhodou
A.j.k.a.225 píše:
Bébko, kolik je tvýmu malýmu? Já jen, že mi připomíná tu moji křiklounku, taky takhle vyvádí, když ji položím do kočárku a je asi taky takhle velká (65cm, 6,5kg - jsou jí necelé 4 měsíce!), myslím, že se v hluboké půl roku nedočká, že se nevejde ani náhodou
Adam je dneska 5+20, má přes 7,5kg a 69cm. Uvidím, jak dlouho ho tam ještě napresuju, ale zatím se zdá, že mu to nijak extra nevadí. Když usne, tak spí v pohodě.
Ahoj holky. Mám doma připravený kočárek mutsy 4rider s korbičkou joey silver(černá s šedou). Jaké tašky vozíte na madle? Dívala jsem se na mutsy, ale přijde mi, že jsou to takové kostky a moc se mi pověšené nelíbí. Mám vanity bag od casualplay, ale zrovna v jiné barvě, než kočárek, ta sedí dobře. A kdo máte stupátko skate pro druhé dítě, jak vám na něm jezdilo respektive, jak se tam drželo?Nevím, jestli ho pořizovat, ale mám rukojeť nízko, protože jsem malá a přijde mi, že se tam nemá jak chytit. nemáte nějaké fotky na ukázku? moc děkuji, Marťa ![]()
Tak přesně jak jsme čekali, že bude v zimě barvička Ocean vypadat, tak taky vypadá. Nádherně! Co říkáte?
Jo Matyg k tašce: Mutsy jsou fakt dost nehezký. Hodně holek to tu řešilo v minulosti a dávaly stovky typů, tak koukni zpátky. Jinak mě se Mutsy líbí víc bez tašky, takže to jistí koš. Do něj teď sháním malou tašku, do které se mi přebalovací věci vejdou a kterou v něm budu vozit. Jinak koš Mutsy je opravdu super věc!
Taky to řeším košem a malou taštičkou na přebalování v něm.
Nemáte někdo náhodou jídelní židličku Mutsy_?
Ja mam originalni mutsy… mne se libi… ale je hrozne velka, takze na vetsi vylet ano, ale na doktora apod. je zbytecne velka, tak ted budu kupovat jinou. Libi se mi tasky, co jsou na pinkie.cz porad cekam a doufam, ze bude nejaka, co bude ladit s vlozkou do sportaku, co tam maji ![]()
Anielkho, kdybys kupovala tu tašku od Pinkie, tak mi pls vyfoť jak bude na kočárku vypadat. Nedovedu si to představit. Možná bych ji vzala na milost.
Mooch, jakou tu menší tašku v koši máš? Já tam vozím batoh, ale je zbytečně velký, tak zvažuju něco, jen na přebalovací věci a doklady a tak. Nevíš o nečem?
Jinak na MMB je ještě jeden prodejce, který nabízí doplňky na Mutsy - nedpřeberné množství vzorů a taky k tomu dělá tašky viz pár vzorků zde http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Já zvažuji, že si tu tyrkysovou vložku a obal na madlo a výztuže popruhů a případně i tašku koupím na sporťák Active Coffee. Co říkáte?
Kočárek se mi taky víc líbí bez tašky, ale já jsem tragéd, co dokáže naplnit koš i tašku. Vlastně do koše dám svojí pláštěnku, pláštěnku na kočár, která mi ho zabere půlku a flašku s mojí vodou a zbytek mám v tašce. Když jdu na menší nákup, tak do koše házím nákup, ale určitě bych si nevystačila jen s košem, nehledě na to, že často cestuji autem, tak by se mi to stejně všechno vysypalo. Teď už jsou ty tašky pěkný, ale co já vybírala, tak měli ještě ten starší typ a to byl hnus fialovej, takže jsem si koupila Graco. Je pravda, že každá taška na to kočárku vypadá rušivě, ale já kočár mám spíš na používání, než na parádu ![]()