Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
18.11.10 07:27
LeníkDOMO píše:
Topaz

Jsou dobrý? Jdou do lehu? A lze koupit i bez korbičky?

…to se prodává i s tím hlídačem, jo?… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
18.11.10 16:50

Do lehu jdou asi jako Mutsyna, hlavně jsou skladné a lehké. Odpružení nic moc, ale co by chtěl člověk od golfek…
Korbičku jsme dostali zdarma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
18.11.10 22:16
rybkabezvody píše:
já jsem se do nich zamilovala na první pohled, hlavně to cestování s Mutsynkou když jedeme někam na víkend a máme plné auto sedačky a zvířat tak kam pak dát věci? Potřebovali by jsme náklaďák :roll: :lol:

Psala jsem výrobci se svou fantastickou angličtinou :oops: , ještě že mě pochopil a prý by měla být nová Nuna od března :dance: Tak až ji budou mít na krámech, tak se rozhodnu který to bude. Košík by mi ani tolik nevadil, i když je fakt že po luxusu u Mutsy se mi bude těžko navykat na něco jiného, ale u nás to bude jen otázka výletů k babičkám. Jinak i cena mi přijde super, snad tu novou nepřepálej, nebo to bude celkem jasná volba Cybexu.

Ještě jsem viděla nádherné golfky od Maclarenu, byla to asi nějaká limitovaná edice pro holčičky, byly červené s bílejma puntíkama, ale ta cena 8-o , šla jsem do kolen - přesně si to nepamatuju, ale byli něco přes deset tisíc :-(

jooo taky jsme se divala na ty od Maclarenu maji je moc pekne i lehoucke ale ty ceny jsou opravdu prevazne od deseti tisic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
18.11.10 23:37

to teda :roll: ale ty „obyč“ se dají koupit kolem těch „pouhých“ 8 tis.

Leníku, ta žlutá sedačka je krásná. A co ty golfky, jak jsi s spokojená, je tam něco co ti vyloženě vadí - krom toho pérování? Ty Cybexy jsou snad jediný golfky co se mi líbí ( krom Nuny :mrgreen: a drahého Maclarenu ). A ještě by mě moc zajímalo jakou výhodu mají u Topazu ty plné kolečka, nebo je to jen desing? Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
19.11.10 08:04

Ahoj holky, čtu vás neb mám taky Mutsynku :-D .
Ale chci reagovat teď na golfky Maclareny - mám je - konkrétně ty s puntíkama . Mám je za 6900,– (ale to byla klika - koupila jsem je když byla ta akce s Marianne - v září , takže s 25% slevou)…ale i tak , já je viděla za normální cenu i s puntíkatým fusakem pod 10000,– …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
19.11.10 09:02
rybkabezvody píše:Leníku, ta žlutá sedačka je krásná. A co ty golfky, jak jsi s spokojená, je tam něco co ti vyloženě vadí - krom toho pérování? Ty Cybexy jsou snad jediný golfky co se mi líbí ( krom Nuny :mrgreen: a drahého Maclarenu ). A ještě by mě moc zajímalo jakou výhodu mají u Topazu ty plné kolečka, nebo je to jen desing? Děkuju!

Píšou, že má odpružená všechny 4kola, ale pruží to hodně z tuha, musím říct maželovi ať to rozebere a promaže. Jela jsem s nima i v hodně špatném terénu a to ještě do prudkého kopce a v pohodě, byl to jen kousek cca 300m, pod kopcem skončila asfaltka a pokračovala za kopcem..........
Výplň koleček jsem nezkoumala,asi je desing, možná jen ať do mezi prostoru mezi dvěma kolečkama neskáčou kamínky, nevím.....
Mají strašně dlouhou zádovou opěrku, když byl malý malý, tak ho nechránila boudička.....
V kolečkách jsem měla hned dírky po kamínkách, ale to je asi u plast.koleček normalní.
Přidávám jednu podzimní s mutsynkou… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
19.11.10 12:22

ten je krásně zakuklenej :hug:

To já většinou žádné slevy nevychytám :-( :think: ani jsem nevěděla o tom že Marianne dělá takové akce.
Jak se ti snima jezdí? Já jsem jela jednou s Quest Sport a bylo to teda neskutečně jednoduché, ač jsem si myslela že kočár s beranama jednou rukou řídit nejde, tak aby to jelo na 100% kam chceš a ono to šlo krásně. A jsou teda dost lehoučké jen 5,5 kila a přitom uvezou dle uvedených hodnot až 25 kilo 8-o
To ten Cybex určitě nedá, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.11.10 12:25

Babypark ma na facebooku video k Nuna IVVI, vypadaji hodne dobre. Jsem zvedava, jaka bude cena. :)

• Citovat
  • Upravit
1950
19.11.10 12:26

nemohu to najít… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.11.10 12:57
  • Citovat
  • Upravit
1950
19.11.10 13:19

funguje, děkuju…

teda ale mám z toho dost smíšené pocity… :think: asi jsem si představovala tu samou jako Pepp, akorát s lehem.

Ale ta hluboká korba se mi moc líbí, jenže nám už by byla k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
19.11.10 13:22
rybkabezvody píše:
ten je krásně zakuklenej :hug:To já většinou žádné slevy nevychytám :-( :think: ani jsem nevěděla o tom že Marianne dělá takové akce.
Jak se ti snima jezdí? Já jsem jela jednou s Quest Sport a bylo to teda neskutečně jednoduché, ač jsem si myslela že kočár s beranama jednou rukou řídit nejde, tak aby to jelo na 100% kam chceš a ono to šlo krásně. A jsou teda dost lehoučké jen 5,5 kila a přitom uvezou dle uvedených hodnot až 25 kilo 8-o
To ten Cybex určitě nedá, že?

Jezdí se s nima skvěle, opravdu jdou řídit i jednou rukou. Mají na golfky velký košík, super vymakanou pláštěnku (kočár je nepromokavý - pláštěnka se dává jen před dítě) a dokonce už jsem využila i popruh na nošení přes rameno. JSou lehočké a skladné . Jediné , co nebylo moc vymakané -byl fusak - neměl prostupy na pásy - měl jenom takové tkaničky , co se mají přidělat na tyčku u mezi sedačkou a boudičkou - no řešení naprd - fusak stále sjížděl. Už jsem si nechala u švadleny udělat prostupy na pásy a je to super. Polohování taky ok, jde lehoučce , je to samozřejmě takový pololeh , ale víc jsem u tak lehkého kočárku neočekávala. Když jedeme na dlouho , tak stejně beru Mutsíka. Golfky jsou spíš na rychlovky a do města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
19.11.10 15:45

Já měla také vysněné McL..ale ta cena je opravdu šílená, koupila jsem MamasPapas a jsemmoc spokojená, na prodejně měli i MCL a rozdíly byly minimální.MamaPap jsou dokonce o nějaký cm širší čili pohodlnější.Stříškou také vidím dovnitř jako u těch Cybex,co jsou zde vyfocené,ale není to okno čiré ale s UV filtrem zatmavené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
19.11.10 16:30

Denul, vy už máte rok pryč??? 8-o To to letí… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
19.11.10 18:01
Denulenka píše:
Já měla také vysněné McL..ale ta cena je opravdu šílená, koupila jsem MamasPapas a jsemmoc spokojená, na prodejně měli i MCL a rozdíly byly minimální.MamaPap jsou dokonce o nějaký cm širší čili pohodlnější.Stříškou také vidím dovnitř jako u těch Cybex,co jsou zde vyfocené,ale není to okno čiré ale s UV filtrem zatmavené

Denulenko a to máš ty Nipi? Ta cena je fantastická! :potlesk: A všechny tři barevné varianty jsou pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí