Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
15.11.10 14:39

hele a mas ty problemy jen s kocarem nebo se vsim? :mrgreen: :mrgreen: jestli to nebude v necem jinym :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
16.11.10 07:19
mikitaa píše:
hele a mas ty problemy jen s kocarem nebo se vsim? :mrgreen: :mrgreen: jestli to nebude v necem jinym :jazyk: :mrgreen:

No, zatím jen s kočárem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
16.11.10 07:21

Ale je fakt, že jsme reklamovali dvě postýlky, komodu, televizi, lavici na balkon - prostě samý šunty! A já mám zrovna to štěstí, že hrábnu po vadným kuse :cert: :think:
Jo, a ještě jsem vracela promítač na strop, ten prostě nepromítal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.11.10 08:30

To bude zlá aura :-)

Jo už jsi byla v Babyparku s teou reklamací. Předpokládám, že když tě uviděli mezi dveřma, tak prodavačky zalízaly pod pult.
A máš ten sporťák? Jaký jsi koupila? Já minulý pátek v té 25procentní slevě koupila Active Coffee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
16.11.10 18:25

Mám taky Active Coffee :palec:
Ale tedy né s 25% slevou :-( Alespoň tu větší autosedačku jsem koupila ś tou slevou :palec:

Reklamovat to teď nepůjdu, bo by mi zase půjčili ten jejich vyhrkanej podvozek, ten je šílenej!!! Počkám, až koupím nějaké golfky a třeba se do té doby ještě nějaká závada najde :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
16.11.10 21:05

jé Bébko, to mě zajímá, vy jste kupovali novou autosedačku? A jakou? Já se úplně děsím toho že na jaře budeme také muset koupit větší, né kvůli výšce, ale váze a především že je tam už teď jako sardinka( máme MC Cabrio )Koukala jsem na BeSafe, ta je do 18 kilo dá se vozit protisměrně. Už máš vyhlídlé golfky? Půjdeš do Mutsy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
17.11.10 08:07
rybkabezvody píše:
jé Bébko, to mě zajímá, vy jste kupovali novou autosedačku? A jakou? Já se úplně děsím toho že na jaře budeme také muset koupit větší, né kvůli výšce, ale váze a především že je tam už teď jako sardinka( máme MC Cabrio )Koukala jsem na BeSafe, ta je do 18 kilo dá se vozit protisměrně. Už máš vyhlídlé golfky? Půjdeš do Mutsy? :mrgreen:

Koupili jsme Maxi Cosi Tobi. Zatím bude normálně ve vajíčku, ještě se vejde.

Golfky právě řeším, že budeme potřebovat na dovču ( do letadla) a s UR podvozkem by mě tam ani nepustili, ten by se do rentgenu ani nevešel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Právě nevím jaké. Nechci do toho moc vrážet, už jsme se docela vylili na Mutsíkovi :roll:
Asi pročtu diskuse a uvidím :wink:
Ty už máš nějaké vybrané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
17.11.10 14:02

mám zálusk na Nuna golfky, ale až ty 2011 ty by se měly nechat polohovat až do lehu a nebo Cybex Callisto, ale to je ještě daleko.
Zkoušela jsi tu sedačku dát do auta? Já jsem někde četla, myslím že to byl příspěvek od Steeva že na Tobíka je potřeba extra dlouhý pás…
Takže kočár necháš drkat do rozpadnutí? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.11.10 15:24
rybkabezvody píše:
mám zálusk na Nuna golfky, ale až ty 2011 ty by se měly nechat polohovat až do lehu a nebo Cybex Callisto, ale to je ještě daleko.
Zkoušela jsi tu sedačku dát do auta? Já jsem někde četla, myslím že to byl příspěvek od Steeva že na Tobíka je potřeba extra dlouhý pás…
Takže kočár necháš drkat do rozpadnutí? :-D

mas uplne stejnej vkus jak ja na golfky :mrgreen: jen u nuny mi vadi to polohovani…ale super zprava ze s tim hodlaji neco delat…a jeste me holky odrazujou ze ma pidi kosik na nakup…a cybex jsou taky krasny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
17.11.10 15:43

já jsem se do nich zamilovala na první pohled, hlavně to cestování s Mutsynkou když jedeme někam na víkend a máme plné auto sedačky a zvířat tak kam pak dát věci? Potřebovali by jsme náklaďák :roll: :lol:

Psala jsem výrobci se svou fantastickou angličtinou :oops: , ještě že mě pochopil a prý by měla být nová Nuna od března :dance: Tak až ji budou mít na krámech, tak se rozhodnu který to bude. Košík by mi ani tolik nevadil, i když je fakt že po luxusu u Mutsy se mi bude těžko navykat na něco jiného, ale u nás to bude jen otázka výletů k babičkám. Jinak i cena mi přijde super, snad tu novou nepřepálej, nebo to bude celkem jasná volba Cybexu.

Ještě jsem viděla nádherné golfky od Maclarenu, byla to asi nějaká limitovaná edice pro holčičky, byly červené s bílejma puntíkama, ale ta cena 8-o , šla jsem do kolen - přesně si to nepamatuju, ale byli něco přes deset tisíc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
17.11.10 17:23
rybkabezvody píše:
Takže kočár necháš drkat do rozpadnutí? :-D

Sedačka je zabalená, to mě nenapadlo,že by to do normálního auta nešlo :think: :think: No, uvidíme, kdyžtak prodáme a koupíme jinou :nevim:

Kočár holt bude drncat a já z toho šílet, ale teď to nehodlám řešit, ten jejich podvozek je na :poblion: A při představě, že s ním měsíc jezdím, omdlévám :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.11.10 18:38

bébko, tak tam strč kousek papírku at ti to nedrncá a nějak to vydrž, kolikáta by to byla reklamace? namáš nárok na vrácení peněz?
Jinak my máme MC PEARL a golfky Cybex Topaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.11.10 18:40

Topaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.11.10 18:41

Topaz s korbičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
18.11.10 07:25
LeníkDOMO píše:
bébko, tak tam strč kousek papírku at ti to nedrncá a nějak to vydrž, kolikáta by to byla reklamace? namáš nárok na vrácení peněz?
Jinak my máme MC PEARL a golfky Cybex Topaz.

Zatím jsem reklamovala jen tu nahnutou korbičku.
Už jsem to něčím „vystlala“, ale přijde mi teda na palici, že musím kočár za 25000 furt opravovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí