Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
14.11.10 20:11

ja to srikam WDckem ze vsech stran :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.11.10 21:09
kolozubka píše:
brau píše:
kolozubka píše:
Jé tak to jste holky krásně nakoupily. Jen tedy těch lidí, to by nebylo nic na mě. Tvrdě vydělané prachy :mrgreen:brau, ten tvůj kočárek by mě zajímal. Mohla bys se pochlubit a dát sem fotečku?
no hned jak ho slozim tak to sem supnu :-) jsme na nej tez zvedava jeste chci obednat s mimibazaru tavou tu barevnou vlozku at to mame pekne ozivene

Jsem moc zvědavá na fotečku. Když jsem vybírala sporťák, tak se mi moc líbil Team grey cord, ale byl na objednávku, tak jsem vzala zase Team Brown. Vůbec nelituji, jen to mohla být změna, ale dost mě odrazovala ta divnobarva v boudičce :roll:

Dnes jsme byli v ZOO a potkali jsme tam asi pět Mutsyn a všechno 4ridery.

Bébko, mě taky nikde nic necvaká. Máte pořádně promazáno? Zkraje jsme mazali dost často, stále něco vrzalo a jednou mi začla tak skřípat brzda, že jsem se s tím styděla jet :mrgreen: Ale teď už tak často nemusíme mazat a nic mi neskřípe ani necvaká. :palec:

No, já v tomhle případě´nevím, jak by mohlo promazání pomoct. Asi mi nerozumíte, ale mně cvaká ta trubička, ve které je schovaná tyčka od brzdy, právě o tu tyčku. Ta trubka je strašně volná a lítá okolo tý tyčky a tím to cvaká. Promazání přece nemůže pomoct :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
14.11.10 21:16

a nerozvrkali ti to při tom servisu když zkoušeli kde je problém na tom podvozku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.11.10 21:21
rybkabezvody píše:
a nerozvrkali ti to při tom servisu když zkoušeli kde je problém na tom podvozku?

No, nevím, ale tohle je dost daleko od toho, kde se uchycuje boudička :think:
Nevím, jak tam ty jiný kočárky maj tu trubičku uchycenou, aby se nehejbala.
Zejtra jedu do Babyparku pro sporťák, tak tam ošahám ty jejich kočárky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.11.10 21:21

Zkus to převrátit jestli tam nemáš bordel nebo jestli ti ty plastové trubky nepraskly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.11.10 21:27

Nic tam není, je v pořádku. Nevím, jak tam má být uchycená, aby se netočila kolem tý tyčinky :nevim:

Ta druhá, kratší, je ok, ta se netočí ani neviklá, tudíž nedělá bordel, ale ta delší mrška cinká :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.11.10 21:36

Koukni na fotku co je výše, na konci má být jakoby v pouzdru ať se nehýbe. Možná to jen vyskočilo, dej pryč kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.11.10 21:47
LeníkDOMO píše:
Koukni na fotku co je výše, na konci má být jakoby v pouzdru ať se nehýbe. Možná to jen vyskočilo, dej pryč kolo.

Ale mně ty trubičky nejdou do žádnýho pouzdra, končej navolno, protáčej se, nejdou nikam zastrčit .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
14.11.10 21:50
Bébka píše:
rybkabezvody píše:
Zejtra jedu do Babyparku pro sporťák, tak tam ošahám ty jejich kočárky :mrgreen:

no, ale oni ti nakonec dělali něco s předmíma kolečkama ne? Tak možná to rozebíralí celé, dělalo ti to celou dobu nebo jen teď? No, jsi dost odvážná že jdeš pro sporťák :roll: :lol: To už budeš dávat Kopíka do sporťáku teď nebo jen předběžně, aby jsi ho měla doma? My se zatím s 67 cm vejdeme, ale fusak je naše noční můra, zatím mám jen z autosedačky slabší, ale až přituhne tak nevím nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
14.11.10 22:08
Bébka píše: [citace)No, já v tomhle případě´nevím, jak by mohlo promazání pomoct. Asi mi nerozumíte, ale mně cvaká ta trubička, ve které je schovaná tyčka od brzdy, právě o tu tyčku. Ta trubka je strašně volná a lítá okolo tý tyčky a tím to cvaká. Promazání přece nemůže pomoct :think: :think: :think:

Tak sem to byla taky přezkoumat a ta delší tyčka mi taky jakoby lítá,je tam na volno,ale při jízdě sem cvakání nepozorovala,jen když uspávám v kočáře,tak při houpání to cvaká,taky mě to štvalo,ale když sem to studovala,tak se s tím asi nic dělat nedá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
14.11.10 22:11
My se zatím s 67 cm vejdeme, ale fusak je naše noční můra, zatím mám jen z autosedačky slabší, ale až přituhne tak nevím nevím :think:

Já bych se toho nebála.Malá se vešla do korby do 8 měs i s fusakem mutsy eskimo a úplně v pohodě.A to byla a je větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.11.10 22:15
pate81 píše:
Bébka píše: [citace)No, já v tomhle případě´nevím, jak by mohlo promazání pomoct. Asi mi nerozumíte, ale mně cvaká ta trubička, ve které je schovaná tyčka od brzdy, právě o tu tyčku. Ta trubka je strašně volná a lítá okolo tý tyčky a tím to cvaká. Promazání přece nemůže pomoct :think: :think: :think:
Tak sem to byla taky přezkoumat a ta delší tyčka mi taky jakoby lítá,je tam na volno,ale při jízdě sem cvakání nepozorovala,jen když uspávám v kočáře,tak při houpání to cvaká,taky mě to štvalo,ale když sem to studovala,tak se s tím asi nic dělat nedá :nevim:

Hurááááá, konečně mi někdo rozumí !!! :hug: :hug: :hug: Přesně to mám na mysli a myslím, že se s tim vážně nic nedá dělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.11.10 22:16
rybkabezvody píše:
Bébka píše:
rybkabezvody píše:
Zejtra jedu do Babyparku pro sporťák, tak tam ošahám ty jejich kočárky :mrgreen:
no, ale oni ti nakonec dělali něco s předmíma kolečkama ne? Tak možná to rozebíralí celé, dělalo ti to celou dobu nebo jen teď? No, jsi dost odvážná že jdeš pro sporťák :roll: :lol: To už budeš dávat Kopíka do sporťáku teď nebo jen předběžně, aby jsi ho měla doma? My se zatím s 67 cm vejdeme, ale fusak je naše noční můra, zatím mám jen z autosedačky slabší, ale až přituhne tak nevím nevím :think:

Koupila jsem ho, abych ho měla, až bude potřeba. Ještě se tam vejde v pohodě i s Emitex fusákem. Ale zimu v něm nepřečká, si myslím. Sporťák tipuju tak začátkem příštího roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.11.10 22:27

Takmy to máme stejně jak je na fotce.
Jednu stranu trubky na brzdu drží pedál a na druhé straně je úchyt.
Podvozek UR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.11.10 08:01

já to mám taky tak jak na tý fotce, ale mně tu trubičku nic nedrží, prostě je na tý tyčce jen navlíknutá a je pohyblivá, viklá se a dá se otočit kolem tý tyčky. :roll:
Tak já už fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4