Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
12.11.10 22:05

Jé tak to jste holky krásně nakoupily. Jen tedy těch lidí, to by nebylo nic na mě. Tvrdě vydělané prachy :mrgreen:

brau, ten tvůj kočárek by mě zajímal. Mohla bys se pochlubit a dát sem fotečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
12.11.10 23:50
Mafina5 píše:
Mikro, všechny jsme si tím prošly, v tom skládání je spíš grif než síla. Raději s tím kleštěma nic nedělej ať si to nezničíš. Neuznali by ti reklamaci. Skládá se to tak, že zabrzdíš kočárek, pravou nohou si ho zajistíš (stoupneš si na nápravu), zavřeš rukojeť a pak levou rukou táhneš k sobě válec a proti tomu tlačíš rukojeť (a přitom máš samozřejmě stlačený ten velký čudl v prostřed na rukojeti). Důležité je, a v tom je ten grif, abys při tom, kdy válec táhneš nahoru a rukojeť tlačíš dolů, tlačila dolů ve směru té hlavní hliníkové tyčky, nikoli dolů k zemi. V žádném případě se ještě nesnaž ten kočárek skládat. To, že ho tlačíš zároveň dolů (snažíš se ho skládat) je důvod, proč ho složit nemůžeš. Tlačit musíš ve směru té hliníkové tyče až do chvíle, než to cvakne. Pak se podvozek sám začne skládat. Všechny jsme tu řešily tento problém. Na Mutsy to jde všechno ztuha, ale na druhou stranu díky tomu to také zase něco vydrží. Kdybys nechápala můj popis, tak mi napiš soukromou zprávu, pošlu ti telefon a popíšu ti to ústně (ono se to špatně popisuje).

Díky moc za info, přijde mi, že to chápu. O víkendu to ještě zkusíme a napíšu. Zatím jsme ho skládali jen 2× a měla jsi pravdu, tlačili jsme ho hnedka dolů. zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.11.10 07:54
kolozubka píše:
Jé tak to jste holky krásně nakoupily. Jen tedy těch lidí, to by nebylo nic na mě. Tvrdě vydělané prachy :mrgreen:brau, ten tvůj kočárek by mě zajímal. Mohla bys se pochlubit a dát sem fotečku?

no hned jak ho slozim tak to sem supnu :-) jsme na nej tez zvedava jeste chci obednat s mimibazaru tavou tu barevnou vlozku at to mame pekne ozivene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.11.10 09:53

Leníku to neplatí jen na Mutsy, ale na vše možné - 350 obchodů po celé republice se vším možným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.11.10 20:44

Tak má opět problém :mrgreen:

Přijde mi, že při trochu nerovném terénu mi cvaká ta trubička, ve který je ukrytá tyčka od brzdy (jestli mi rozumíte), prostě při drncnutí začne trubka cvakat o tu tyčku. KDyž na to šáhnu, tak je ta trubka opravdu taková viklavá a cvaká.
Taky to tak máte? Je to normální, nebo mám zas nějakou vadu? Docela mě ten zvuk při jízdě rozčiluje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
13.11.10 21:58

ty si potížista :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

byla jsem se na to schválně kouknout a mě nic takového nedělá, je napevno a jen ty plastové kryty jsou volnější, ale nic necvaká a krom toho ta široká trubka co je na ní brzda a aretace tak ta je od té úzké na prst daleko… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.11.10 23:11
rybkabezvody píše:
ty si potížista :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:byla jsem se na to schválně kouknout a mě nic takového nedělá, je napevno a jen ty plastové kryty jsou volnější, ale nic necvaká a krom toho ta široká trubka co je na ní brzda a aretace tak ta je od té úzké na prst daleko… :nevim:

No, jasně a když bouchneš zespoda na tu tenkou trubku, která je kolem tý brzdový tyčky, tak to necvaká? Mně se to hejbe a cvaká to jako blázen a když pak přejedu něco hrubšího, tak to slyším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.11.10 23:16

taky mi nic necvaka a to jezdime brutalnima terenama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
13.11.10 23:52
Bébka píše:
rybkabezvody píše:
ty si potížista :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:byla jsem se na to schválně kouknout a mě nic takového nedělá, je napevno a jen ty plastové kryty jsou volnější, ale nic necvaká a krom toho ta široká trubka co je na ní brzda a aretace tak ta je od té úzké na prst daleko… :nevim:
No, jasně a když bouchneš zespoda na tu tenkou trubku, která je kolem tý brzdový tyčky, tak to necvaká? Mně se to hejbe a cvaká to jako blázen a když pak přejedu něco hrubšího, tak to slyším :think:

tak jsem do toho kopla a nic :wink: když bouchnu jako ke kolečku, tak mi nepatrně cvakne ten plast na konci, ale to bych řekla že je v pořádku.

teda ty máš vážně smůlu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.11.10 06:27
rybkabezvody píše:
Bébka píše:
rybkabezvody píše:
No, jasně a když bouchneš zespoda na tu tenkou trubku, která je kolem tý brzdový tyčky, tak to necvaká? Mně se to hejbe a cvaká to jako blázen a když pak přejedu něco hrubšího, tak to slyším :think:

tak jsem do toho kopla a nic :wink: když bouchnu jako ke kolečku, tak mi nepatrně cvakne ten plast na konci, ale to bych řekla že je v pořádku.

teda ty máš vážně smůlu :-(

No, tak zase další věc na reklamaci!!! 8-o 8-o 8-o
Ten kočár mi fakt přináší jen samý trable :think: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
14.11.10 17:31

Musíš na tom vidět něco pozitivního. Zase máš co týden to nový kočár :-)

Jinak zrovna nedávno jsem si vždy na něm něco vrže. Jen můj Mutsy je dokonale tichý. Takže ani mě při přejezdu jakkoli drsného terénu nic necvaká ani se neviklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
14.11.10 18:09
brau píše:
kolozubka píše:
Jé tak to jste holky krásně nakoupily. Jen tedy těch lidí, to by nebylo nic na mě. Tvrdě vydělané prachy :mrgreen:brau, ten tvůj kočárek by mě zajímal. Mohla bys se pochlubit a dát sem fotečku?
no hned jak ho slozim tak to sem supnu :-) jsme na nej tez zvedava jeste chci obednat s mimibazaru tavou tu barevnou vlozku at to mame pekne ozivene

Jsem moc zvědavá na fotečku. Když jsem vybírala sporťák, tak se mi moc líbil Team grey cord, ale byl na objednávku, tak jsem vzala zase Team Brown. Vůbec nelituji, jen to mohla být změna, ale dost mě odrazovala ta divnobarva v boudičce :roll:

Dnes jsme byli v ZOO a potkali jsme tam asi pět Mutsyn a všechno 4ridery.

Bébko, mě taky nikde nic necvaká. Máte pořádně promazáno? Zkraje jsme mazali dost často, stále něco vrzalo a jednou mi začla tak skřípat brzda, že jsem se s tím styděla jet :mrgreen: Ale teď už tak často nemusíme mazat a nic mi neskřípe ani necvaká. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
14.11.10 18:50

Kolozubko my namazali osy kol a brzdu vazelínou, ale kam dát vazelínu nebo stříknout WDčko v tom kloubu? Nemohli byste mi některá udělat na fotku šipku, kam ten kloub mažete a napsat jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
14.11.10 19:28
Mafina5 píše:
Kolozubko my namazali osy kol a brzdu vazelínou, ale kam dát vazelínu nebo stříknout WDčko v tom kloubu? Nemohli byste mi některá udělat na fotku šipku, kam ten kloub mažete a napsat jak?

Já ti nepomůžu, mám 4rider :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.11.10 19:28

My mazali včera…
Manžel povolil šroub který drží kloub a postříkal Megaolejem, nastříkal ty kolejničky (jdou vidět na fotcepo stranách pedálu), které se točí při zahýbnání a nakonec nastříkal i tu trubku po které to jezdí, my máme už tu černou barvu prodřenou.
Snad jsem to napsala srozumitelně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4