Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderstredulinko,
já právě mám UR, ale přemejšlím ještě o 4R z druhé ruky, prostě na nákupy. Na chatě bych asi s 4R nepochodila, tak jsem ráda, že mám teréňáka, ale tady v Praze po nákupech je ten UR fakt jak tank ![]()
A nebo,mě napadlo, vyřešit to pak golfkama, stejně je budeme kupovat, tak asi vrazím prachy do golfek ![]()
Tudíž, otázka je zde:
Holky, co máte za golfky??????
Nákupní košík jsem kupovala v Babyparku a tašku mám Lassig, je teda drahá, ale praktická. Holky měly i Emitexovou, ta je levnější.
Já mám tady tuto. na hluboký jsem si s ní téměř 6 měsíců vystačila a ke sporťáku budu určitě kupovat koš, tak snad to bude stačit. Volila jsem ji proto, že se dá využít pak i tak nějak normálně…Snad
![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
A na začátek, než mi přišla ta Lassig taška, trvalo to dýl jak kočár
, tak jsem si nechala ušít od paní na MMB. Můžeš si vybrat barvy i motivy
Je jednoduchá, menší, ale jako nouzovka postačila ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Bébka píše:
stredulinko,
já právě mám UR, ale přemejšlím ještě o 4R z druhé ruky, prostě na nákupy. Na chatě bych asi s 4R nepochodila, tak jsem ráda, že mám teréňáka, ale tady v Praze po nákupech je ten UR fakt jak tank
A nebo,mě napadlo, vyřešit to pak golfkama, stejně je budeme kupovat, tak asi vrazím prachy do golfekTudíž, otázka je zde:
Holky, co máte za golfky??????
přesně tak, 4rider je pro město a na nákupy nepřekonatelný. My bydlíme v paneláku a na té úzké panelákové chodbě se s kočárem otočím na místě a v obchodě mezi regálama prostě super. Když jsem měla půjčenýho UR při reklamaci, tak jsem se bála jet do obchodu, protože přesně jak holky píšou, neumím ho ovládat, tak jsem měla zaeretovaný kola. Ale je to asi opravdu jen o zvyku a tréninku. Teď si budu kupovat přes MMB podvozek urbana do terénu, dají se sehnat za celkem slušnou cenu.
holky ja myslim ze to ovladani toho ur je fakt o zvyku…ja s nim teda radim po obchodnacich bez probelmu…ridim jednou rukou a jdu vedle..pac vedle me jde mala s choditkem a musim ju jistit…a pri couvani proste kdyz zaaretujes tak je to jako jiny kocar
ale tim nechci rict ze 4rider je na tom hur…s tim souhlasim ze na ovladani je lepsi (ale po rovine)…akorat ze s tema prednima otocnyma kolama zas nekamaradim ja po venku…staci mala nerovnost a seka se to…ale kazdymu holt vyhovuje neco jinyho… ![]()
Bebko, tak si kup k UR ty přední otočný kolečka co jsou určený na nákupy, ne?
Stredulinko - já tašku nemám, vystačím s nákupním košem (a v něm mám malinkou příruční taštičku s přebalováním - oproti klasickejm přebalovacím taškám je asi tak třetinová). Jinak Mutsy má dostatek úložnejch prostor všude možně po kočáru, takže teoreticky se všechny přebalovací věci dají nastrkat tam)
mam pocit ze bebka psala ze je ma a nadava na ne ale ted si nejsu jista
![]()
jo a taska…koupila jsem krasnou tasku babymoov…a zatim ju nevytahla pac kos staci na vsechno… ![]()
ten koš je fakt boží
a navíc dodá kočáru takový další elegantní vzhled hihi
vidíte, a ty kolečka, já jsem furt přemýšlela co to je za typ podvozku s těma pidi kolečkama vzadu ![]()
holky a vozíte ten koš i na hlubokém??? Něco se mně plete, že jsem tady četla, že zasekává aretaci… ![]()
Ahoj, pročítám celou diskuzi a chci se zeptat jak zvládá podvozek 4 rider single spoke zimu, větší terén atd… Pořád zvažuju jestli tento nebo urba… 4 rider se mi zdá daleko lépe ovladatelný… Díky moc za odpovědi
aretaci zasekává jen když v něm máš něco hodně těžkého, jinak se mi to nestalo.
Já jsem koupila místo tašky na přebalování úchyty ( já mám jiné, se sucháčem, ale tyto mi přijdou lepší ):
http://www.malvik.cz/…k-taskam-2ks
nejdřív jsem měla Emitexovou, tu půlkulatou, ale pořád jsem v ní nemohla něco najít
a přišla mi děsně malá, tak nakonec na ty úchyty mohu dát téměř každou tašku - od kabelky po mega brašnu ![]()
MMartina1 píše:
vidíte, a ty kolečka, já jsem furt přemýšlela co to je za typ podvozku s těma pidi kolečkama vzadu
Tak to přemejšlej dál, páč ty pidi kolečka jsou vepředu ![]()