Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderten smajlík s puškou se mi tam dostal nějak omylem, samozřejmě tam NEPATŘÍ. ![]()
Origoš není špatný,je hezčí, našila jsem si pod „límcem“ gumičky, manža mi tam klepnul druky a přidělávám ho na na madlo, takže na malého tak nefouká.
Taky mi vypáral popraskanou slídu a já si místo ní dala síťku proti hmyzu, která se lepí na sucháč, tak máme super větrátko ![]()
Záleží jakou máš barvu sporťáku. A taky jestli se nánožník ještě vyrábí, já koupila kočík v červnu a v září mi řekli že už s touto barvou končí…
Záleží taky na tom jak starý mimčo chceš nánožníkem zakrýt.Pro větší sedící dítě to stačí,ale jestli budeš dávat do sportáku malé mimčo,které bude ležet,tak ho origo nánožník fakt nezakryje.
Sporťák mám černý-cargo, tak s barvou nánožníku by snad neměl být problém. A mimčo? Teď má 5 měsíců a zatím je v hlubokém spokojená, ale myslím, že po Vánocích už pošupe do sporťáku, takže bude potřebovat asi hodně zabalit.
adel: me ten nanoznik kdyz byla mala takhle malinka stacil i kdyz me stval jak je blbe udelanej ale mela jsem dobrej fusak do keryho se mimi krasne zabalilo…a pak jsem davala srolovanou flisku jeste aby tam nefoukala nad ten nanoznik…takze se to da aji s nim no…ale mozna je ten emitex lepsi jestli je..a kdyz mas kocar cernej tak cernej emitex by nemusel vypadat zle ne?…ale porovnavat nemuzu mela jsem jen origos…
ahoj mě nadchl mutsy transporter,nidke jsem nenašla o nem diskusi,A tuhle po pravdě jsem celou do detailu nečetla,přeci jen 204 stránek je docela hodně
našla jsem zajímavou recenzi k tomoto kočárku,je tam vidět jak se skládá apod..
http://www.youtube.com/watch?…
A na jak velké dítě ho chceš?
Jde jen do pololehu a nemá polohovací nožičky,takže podle mě je až pro větší dítě a na nějaký velký spaní není ani pro to větší ![]()
chci ho pro roční dítě,ale je fakt že v kočárku ráda spí
to je škoda..hlavně se mi líbí,že je jak do mesta tak do parku,ale problém je výtah,musela bych ho asi skládat,ty ho máš?zdá se mi že i za doboru cenu je robustní a neco vydrží..ještě jsem se dívala na bebe confort Elea,ten se zdá polohovací,je lehčí,ale transporter je hezčí..tak nevim…potřebuju robustni kvalitní sportak,4kola,do parku na zpevněný cesty,na drt,písek..na cestování..zárověn nic takového asi o šířce do 55cm neexistuje
takže jediná možnost pro me je ho složit a hurá do výtahu..
Ajo, a to máte fakt vstup do výtahu 55 cm? My máme abnormálně úzký výtah, takže jsem taky kočárek vybírala podle toho. Nicméně máme proti tobě bohatých 64 cm. Ono se to ale nedá přesně změřit. Mě se původně líbil 4Rider, ale ten je asi o 2 cm širší než urban, tak jsem koupila urbana (62 cm) a když s ním teď zajíždím do výtahu, tak mám určitě po každé straně 1,5 cm. Takže i 4rider by mi asi projel.
Jinak o transporter jsem se taky zajímala hlavně ta barva Sand se mi líbila, ale opravdu to polohování je jen pro velké dítě a není moc praktické. U Mutsy klasiky (urbana a 4ridera) je tlačítko a řada poloh, do kterých můžeš zádíčka sklopit, jde téměř do lehu a samozřejmě, že jdou polohovat taky nožičky. To u Transportéra není a to je tedy fakt na prd. Ale má moc hezkou konstrukci, že?
mafino jo máme výtah takovej hrozne starej dvere jsou kolem 60cm,ale ty venkovní,kdežto dovnitř dali další dveře,který jsou jakože otevírani půlka vpravo a půlka vlevo,no nevím jestli to dobře vysvetlim,ale ty dveře se otevíraji dovnitř,takže pokud už s kočárkem vjedu dovnitř,musím pak taky zavřít dveře
tak tak se tam vejdu s golfáčem,ach jo,to je dilema,ještě ke všemu před vchodem je 9schodů,musím kočárek vynášet,rampa nehrozí..takže lehkej vynest s dítětem a težší asi složit..s prvním dítětem,jsme meli schody tři,výtah prtavej,ale mel zasunovaci dveře zvládli jsme všechno se sportákem,ale ted bydlíme u velykýho lesoparku a je fakt škoda nejít tam s dítětem na procházku,ale v jakém kočárku to je už problém..u urbana mě zase přijdou ty kola až moc velka,a je taky o dost težší,nebo ne?a jak se skládá?to už by pak bylo jedno jestli je velký…když bych ho musela skládat..jo transporter je krásnej,přijde mi že se i krásně ovládá..
a nemáte kočárkárnu? My teda neměli, tak jsem si jí zařídila z prádelny. A rampa taky nebyla, tak jsme v Obi koupili za 170 korun hliníkový profily, vzali pár osb odřezků a manžel mi vyrobil sjezd.
mooch píše:
a nemáte kočárkárnu? My teda neměli, tak jsem si jí zařídila z prádelny. A rampa taky nebyla, tak jsme v Obi koupili za 170 korun hliníkový profily, vzali pár osb odřezků a manžel mi vyrobil sjezd.
no jo,zlatý český ručičky
já bych taky docela brala českýho manžela,ale bohužel ten muj je z říma a tohle neumí,navic v římě bydlíme a je tady normální nemít kočárkárku..naopak,koukají na tebe kdoví co bys to nechtela..
no jo středověk..chodníky nekdy ani nejsou,anebo jsou tak úzký že se tam ani sporták nevejde a když jo,parkuje si tam auto a človek neprojede..to by byl ldouhej výpis..mám známou a to teda nechápu jak to dělá,protože bydlí v 5patře bez výtahu,kočárkarny,sklepa,prádelny a má dvě děti..já se musím spokojit s tím blbým výtahem.. ![]()
Transporter měla kamarádka a právě kvůli blbýmu spaní v něm se ho rychle zbavila.To polohování těch nožiček je u ročáka ještě dost důležitý.
Já mám UR a 12 schodů k výtahu.Schody zásadně drncám,tahat se mi ten kočár nechce a jde to i s děckem.Výtah už ted máme novej,ale předtím jsme měli tem co si popisovala a taky sme se vlezli,musela sem kočár teda úplně naklonit,abych zavřela vmnitřní dveře,ale dalo se.