Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTak konečně nám dorazil fusak Emitex COCOON, je fakt parádní, hned jsme ho vyzkoušeli jak pasuje na mutsykovi ![]()
Dají se dokoupit i na www.ondalek.cz
Já jsem tam kupovala celý podvozek a viděla jsem za super cenu i kolečka…zkus i tam, jsou příjemní a vstřícní, třeba by ti i objednali to, co potřebuješ!
Ahoj holky,
mám dotaz - máte některá zkušenost s přídavným stupátkem pro druhé dítko? Myslím, že se to jmenuje stepboard. Nezakopává se o to? Jsem vysoká a podle fotek si neumím představit, jak bych s tím chodila. Díky za info ![]()
Asi jak který a jak kterého kočáru…to jsem moc nepomohla,co…Já jsem měla Kidiboard a kočár Hoco a trochu vadil,než jsem si zvykla chodit s nataženýma rukama
.Ale nakonec jsem tak chodila asi 2 roky a všude,bylo to hodně rychlé,člověk doběhl,kam potřeboval a starší syn se na tom vozil rád,dělal cukrbliky na mimčo a byl rád,že nemusí pěšky.Měla jsem i tašku na madle a všechno se vešlo.Chce to disciplínu od začátku-Teď budeš stát a hotovo,až budeme v parku…,tak ti dovolím slézt a běhat
.V létě,v zimě,no,v tak dobré kondici jsem už pak nebyla nikdy…zlatý board ![]()
tak jedna kamoska to na mutsyne ma…ma jen 165cm a kope do toho…ale i tak to ma..pac nekam to druhy dite soupnout sem tam musi ![]()
Jj,to mu kopání do toho se asi nedá zabránit,leda by člověk šel nějak na boku…Mutsy se dobře ovládá,tak třeba by to šlo ![]()
Holky tak já už víc než týden jezdím a už jsem se naučila urbana ovládat a je to opravdu super kočárek. Můžu si jen pogratulovat, jak jsem vybrala dobře. nJediný co mi zatím občas vadí, když mám madlo v poholdné poloze pro ruce (1), tak občas kopnu do zadná nápravy. Tak jsem to vyřešila, že mám madlo na pozici 3 a jdu tak dál za kočárkem. S madlem musím šachovat skoro pořád, protože do výtahu se vejdu s kočárkem jen, když dám madlo úplně dolů. Tak se bojím, že to budu mít brzo podřené ![]()
No myslím samozřejmě board k Mutsíkovi
jinak díky všem za názory, asi bude nejlepší si to někde u někoho vyzkoušet ![]()
A.J.K.O. kukni na foto co tady kdysi vložila moje švagrová.Byla se skejtem Mutsy moc spokojená akorát že chodila vedle kočárku.Ale u UR to není problém,dá se ovládat jednou rukou.A když měla odaretovanou zadní nápravu tak skejt krásně kopíroval jízdu kočárku.Tak teď to foto,doufám že se mi to povede ![]()
Ta fotka je prima,to je paráda,že si tam malá mohla i posedět
.My jsme skejt neměli tak dlouhý,syn musel stát,ale zase se dalo jít za ním. ![]()
jj, vypadá to super, jak si tam ta malá hačá, vypadá spokojeně
a je fakt, že nebude problém jít vedle mutsíka (mám UR). díííík za fotečku ![]()
Ahoj holky, v kolika měsících jste přesedali do sporťáku? My máme skoro 4 měsíce a malej se mi s fusakem už skoro nevejde do hluboké korby. Jsem z toho trochu nešťastná, už operuju i s tou myšlenkou, že koupím nějaký starší hluboký kočár a odjezdím to v něm, ale bude to degradace z mutsy
). Dík.
Ahoj, zajímalo by mě, zda vám jde taky tak „ztěžka“ mačkat ten knoflík, kterým se polohuje sedačka ve sporťáku. Mě to jde děsně ztuha od začátku. Říkala jsem si, že se to ochodí, ale opak je pravdou. Jde to snad ještě hůř. Máte to taky tak, nebo to je vada našeho kočáru? Musím mačkat prsty obou rukou a opakovaně, protože to neudržím.