Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
25.10.10 12:38
MMartina1 píše:
mikitaa: díky za odpověď ohledně toho přechodu z hluboké do sporťáku :o))). Máme 3,5 měsíce, tak to ještě chvíli vydržíme a pak pošupeme taky do sporťáčku. Díky :wink:

neni zac..ja uz to tu psala nekolikrat…ja mela a stale mam neuveritelne zvedavy dite…nechtela uz v 4 mesicich lezet a nic nevidet…takze jsem podkladala zada aby videla…no to mi na zada neprislo uplne dobry tak supajdila do sportaku…tam videla byla spokojena…pekne chrupcila nebo cucela po okoli… :palec: jen tam vic fouka..tak to chce poradnej fusak a nanoznik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
25.10.10 13:48

nánožník

Holky, když už jsme u těch nánožníků. Máte zkušenosti a vidíte nějaký zásadní rozdíl mezi originálním Mutsy a Emitexem? Matně si vzpomínám, že se to tady dřív řešilo a snad vedl Emitex, ale nejsem si jistá. Který doporučujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
25.10.10 14:18

Tak za mě origo nánožník nee.Je to fakt jen na nohy,takže těsně k madlu,když nemáš madlo,dá se to vytáhnout kapku výš,ale je složitý to tam montovat na boudičku.Když prcek leží,tak ho to nezakryje vůbec.Za ty prachy je dost ničemnej,je lepší si připlatit na kvalitní nepromokavej fusak,to pak nánožník vůbec nepotřebuješ.
Ale jestli se rozhoduješ mezi origo a emitex,tak určitě ten emitex-tuším že holky psaly že nejlíp sedí ten golf.
Jen holt nebude přesně v barvě kočárku no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
25.10.10 14:23

Děkuju. Madlo mám a kočár černý, tak snad bude stačit ten Emitex.Fusak mám Aesthetic, ale ten asi není nepromokavý. Ještě se zeptám. Sporťák asi je lepší neždímat a prát na nějaký šetrný program, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
25.10.10 15:05

Jestli můžeš,zajed si ty nánožníky sama vyzkoušet.
Já kdybych tohle věděla,jdu určitě do toho emitexu.
S praním neporadím,ještě sem si netroufla to dát do pračky(v návodu píšou,že se to nesmí)ale holky to tu praly,tak snad se s tím nic nestane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
25.10.10 15:21

ježíš holky, jak je užitečný sem chodit. Mám první mimčo a vůbec by mě nenapadlo přemýšlet nad nánožníkem, jestli miminko ochrání nebo ne. Prostě u kočárku je, tak počítám, že splní všechny funkce. No jo, stále člověk objevuje nové věci. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
25.10.10 15:22

a když jsme u toho, nemáte tip kde si můžu vyzkoušet nánožník od Emitexu na sporťák někde v Brně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.10.10 15:48

ja si teda vystacila s nanoznikem originalem co jsem ke kocaru mela…ale je fakt ze je mizernej. jeste na MMb sijou nektery maminky nanozniky…tak bych se mrkla aji tam…jinak v brne zkus pantera nebo na tomkove namesti pod husovickym tunelem…tady v tech dvou se mi zda ze maji nejvetsi vyber.

jo a prani…prala sem na jemny prani…nechala sem vyzdimat na 400ot…dala sem trikrat machani…aby v tom fakt nezustal zadnej prasek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.10.10 19:10

Nemáte někdo zkušenosti s fusakama Lodger Bunger? Vejdou se ko čárku Mutsy i do hluboké korbičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
25.10.10 19:43
nozbor123 píše:
Nemáte někdo zkušenosti s fusakama Lodger Bunger? Vejdou se ko čárku Mutsy i do hluboké korbičky?

tak já si myslím, že se nevejde, respektive vejde, pokud se tam tak nějak nastrká. Nikde jsem nenašla rozměry, ale když se tak dívám, tak bude zhruba stejný jako Emitex Cocoon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
25.10.10 21:08

Já jsem fusak Lodger zkoušela přímo v obchodě a vešel se do hluboké korbičky, ale moc prostoru tam nebylo. Záleží jak máš velké mimi.
Mikitaa-moc díky za návod na praní. Snad se nesrazí a nebudeme bez kočáru. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
26.10.10 10:10

nebudete :lol: neboj, já ho prala v pračce a vše bylo OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
26.10.10 18:16

teď jsem narazila na kopii Mutsynky, viz. obrázek, jde toto udělat ( myslím s boudičkou ) i u originálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
26.10.10 19:07

Viděla jsem v Babyparku takto překlopenou boudičku a tu přední část složenou (takže jako stínítko fungovala ta část, co je normálně vzadu . Jinak by totiž na zadní část sporťáku s boudičkou nešla přidělat taška, kterou tam měli vystavenou. Normálně totiž ta zadní část boudičky překrývá ty úchyty na tašku, které jsou zezadu opěrky sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
27.10.10 07:43
rybkabezvody píše:
teď jsem narazila na kopii Mutsynky, viz. obrázek, jde toto udělat ( myslím s boudičkou ) i u originálu?

Rybko a co to je za značku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4