Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderbylo u toho napsáno že je to Baby Smile, asi nějaký polský výplod ![]()
mikitaa píše:
ja to rikam porad ze ti polaci maji ty kocary vychytanejsi![]()
![]()
rybkabezvody píše:mikitaa píše:
ja to rikam porad ze ti polaci maji ty kocary vychytanejsi![]()
![]()
otázka je, jak dlouho vydrží pohromadě…
covece ja ty polaky nejak neodsuzuju…dyt se tam vyrabi dneska spoustu kocaru (xlander, firkon) a holky jsou s nima spokojeny…
jeste by me zajimalo jestli jsou tyhle presny napodobeniny kompatibilni s originalem.. ![]()
to já teda nemám osobní zkušenost, ale známá má X-Landera a jednou si vystupovala s kočárkem z tramvaje a pěkně se jí urvalo madlo a kočár letěl… nechci si ani domýšlet co by bylo s holčičkou, kdyby ho nechytli…
Ale jasně, může to být jen špatný kus, vyjímka potvrzuje pravidlo, viz Bébka ![]()
Já právě uvažuju nad tím co udělám s hlubokou korbou, za chvilku půjdeme do sporťáku a chtěla bych kočárek nechat na druhé, jenže já už takhle mám kupovanou boudičku na MMB jako starší a příšerně mě tam deptá jak na těch starých kolekcích jsou vyřešené boudičky, nejde vypnout vůbec - ty nové aspoň trochu jo, jenže zase se bojím co když jí prodám a Mutsy začne dělat jiné uchycení korbiček a já pak na podvozek nic neseženu…
![]()
rybko..ja myslim ze to uchyceni je uz roky stale stejny…jen ta hluboka korbicka se meni…ale uchyty nechavaji…ja mam podvozek dost starej…sportovni mam novejsi a vsechno porad sedi…
Ahoj Holky, budu kupovat sportovní sedačku pro malýho a chci se zeptat. Nemáte zkušenosti nebo nevíte, jestli Mutsy nebude vydávat nějakou novou kolekci barev 2011? Dělají vůbec každý rok nové kolekce, nové barvičky? Dík ![]()
Ahoj Martino, Mutsy má každý rok nové barvy, resp. některé zůstávají a některé jsou nové, ale barvy jsou známé vždy až po novém roce , pokud se dobře pamatuju únor- březen…
Díky všem, za info ohledně polohování opěrky zad. Koukám, že to tedy taky nemá Mutsy nějak moc vymyšlené, když to jde u většiny kočáru ztuha. ![]()
Gabrle, pokud jsem grif nezískala za rok a půl používání kočárku, tak už ho asi nezískám, nehledě na to, že ten čudlík je napravo, takže zase jasná diskriminace leváků
Kdyby to šlo zlehka, tak to zvládnu, ale jak to jde takhle ztěžka, tak je to peklo a hlavně jde o to, že to polohování používají i obě babičky a obě babičky z toho mají hrůzu, že malá usne a jim to nepůjde dolů…
KOlozubko,to máš pravdu babičky bojují ![]()
Ale holky stejně i přes ty chyby si pořád myslím že mám nej.kočár
Malá má 21 měs odjezdím zimu a na jaře se s ním budu loučit ![]()
Pořídím nějaké goláče…ach jo to zas bude rozhodování ![]()
Ráďa - dík za info, to je ale v troubě
, protože my půjdeme do sporťáku určitě už před novým rokem.
A co se týče golfáčů, nedívali jste se na golfky Mutsy, tu trojkolku, ty vypadají moc dobře.
Holky,to musíte vidět,skvělý tip,jestli máte Mutsy a zahrádku ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Gabrle píše:
KOlozubko,to máš pravdu babičky bojují
Ale holky stejně i přes ty chyby si pořád myslím že mám nej.kočárMalá má 21 měs odjezdím zimu a na jaře se s ním budu loučit
Pořídím nějaké goláče…ach jo to zas bude rozhodování
Taky si myslím, že lepší kočárek na trhu není. Jak to tak pozoruju okolo, tak si každý stěžuje víc
Podvozek je prostě super, o tom žádná. Jen by mohli vychytat nějaký ty drobnosti na těch korbičkách a sportovních nástavbách a byl by to ideální kočárek
Taky z jara plánuju prodat kočár a už teď jsem z toho smutná a co se golfáčů týká, tak už jsem měla troje a žádný mi nevyhovují.
Jak jen to trochu jde, tak jedu s milovanou Mutsynkou ![]()
jeee to video je dobry…ale museli by jsme dokopit jeste takovou chytrou sekacku ![]()
a golfky ja mam zamilovany nuny…ty sou bezkonkurencni ![]()
mikitaa píše:
jeee to video je dobry…ale museli by jsme dokopit jeste takovou chytrou sekackua golfky ja mam zamilovany nuny…ty sou bezkonkurencni
Ten bych nechtěla. Nejde polohovat. To už jsem měla Zappa, kterého jsem používala na autosedačku a pak šel do světa, protože když malá usnula, tak spala vsedě ![]()