Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
27.10.10 11:25

bylo u toho napsáno že je to Baby Smile, asi nějaký polský výplod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.10.10 11:27

ja to rikam porad ze ti polaci maji ty kocary vychytanejsi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
27.10.10 11:30
mikitaa píše:
ja to rikam porad ze ti polaci maji ty kocary vychytanejsi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: otázka je, jak dlouho vydrží pohromadě… :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.10.10 11:52
rybkabezvody píše:
mikitaa píše:
ja to rikam porad ze ti polaci maji ty kocary vychytanejsi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: otázka je, jak dlouho vydrží pohromadě… :oops:

covece ja ty polaky nejak neodsuzuju…dyt se tam vyrabi dneska spoustu kocaru (xlander, firkon) a holky jsou s nima spokojeny…

jeste by me zajimalo jestli jsou tyhle presny napodobeniny kompatibilni s originalem.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
27.10.10 12:06

to já teda nemám osobní zkušenost, ale známá má X-Landera a jednou si vystupovala s kočárkem z tramvaje a pěkně se jí urvalo madlo a kočár letěl… nechci si ani domýšlet co by bylo s holčičkou, kdyby ho nechytli… :roll: Ale jasně, může to být jen špatný kus, vyjímka potvrzuje pravidlo, viz Bébka :-D

Já právě uvažuju nad tím co udělám s hlubokou korbou, za chvilku půjdeme do sporťáku a chtěla bych kočárek nechat na druhé, jenže já už takhle mám kupovanou boudičku na MMB jako starší a příšerně mě tam deptá jak na těch starých kolekcích jsou vyřešené boudičky, nejde vypnout vůbec - ty nové aspoň trochu jo, jenže zase se bojím co když jí prodám a Mutsy začne dělat jiné uchycení korbiček a já pak na podvozek nic neseženu… :?: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.10.10 12:18

rybko..ja myslim ze to uchyceni je uz roky stale stejny…jen ta hluboka korbicka se meni…ale uchyty nechavaji…ja mam podvozek dost starej…sportovni mam novejsi a vsechno porad sedi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
27.10.10 21:09

kolekce 2011

Ahoj Holky, budu kupovat sportovní sedačku pro malýho a chci se zeptat. Nemáte zkušenosti nebo nevíte, jestli Mutsy nebude vydávat nějakou novou kolekci barev 2011? Dělají vůbec každý rok nové kolekce, nové barvičky? Dík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
27.10.10 21:20

Ahoj Martino, Mutsy má každý rok nové barvy, resp. některé zůstávají a některé jsou nové, ale barvy jsou známé vždy až po novém roce , pokud se dobře pamatuju únor- březen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.10.10 21:25

Díky všem, za info ohledně polohování opěrky zad. Koukám, že to tedy taky nemá Mutsy nějak moc vymyšlené, když to jde u většiny kočáru ztuha. :roll:

Gabrle, pokud jsem grif nezískala za rok a půl používání kočárku, tak už ho asi nezískám, nehledě na to, že ten čudlík je napravo, takže zase jasná diskriminace leváků :wink: Kdyby to šlo zlehka, tak to zvládnu, ale jak to jde takhle ztěžka, tak je to peklo a hlavně jde o to, že to polohování používají i obě babičky a obě babičky z toho mají hrůzu, že malá usne a jim to nepůjde dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
28.10.10 10:12

KOlozubko,to máš pravdu babičky bojují :-)
Ale holky stejně i přes ty chyby si pořád myslím že mám nej.kočár :-) Malá má 21 měs odjezdím zimu a na jaře se s ním budu loučit :-(
Pořídím nějaké goláče…ach jo to zas bude rozhodování :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
28.10.10 11:10

Ráďa - dík za info, to je ale v troubě :jazyk: , protože my půjdeme do sporťáku určitě už před novým rokem.

A co se týče golfáčů, nedívali jste se na golfky Mutsy, tu trojkolku, ty vypadají moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
28.10.10 12:06

Holky,to musíte vidět,skvělý tip,jestli máte Mutsy a zahrádku :mrgreen:
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
28.10.10 12:46
Gabrle píše:
KOlozubko,to máš pravdu babičky bojují :-)
Ale holky stejně i přes ty chyby si pořád myslím že mám nej.kočár :-) Malá má 21 měs odjezdím zimu a na jaře se s ním budu loučit :-(
Pořídím nějaké goláče…ach jo to zas bude rozhodování :-(

Taky si myslím, že lepší kočárek na trhu není. Jak to tak pozoruju okolo, tak si každý stěžuje víc :mrgreen: Podvozek je prostě super, o tom žádná. Jen by mohli vychytat nějaký ty drobnosti na těch korbičkách a sportovních nástavbách a byl by to ideální kočárek :palec: Taky z jara plánuju prodat kočár a už teď jsem z toho smutná a co se golfáčů týká, tak už jsem měla troje a žádný mi nevyhovují. :cry: Jak jen to trochu jde, tak jedu s milovanou Mutsynkou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.10.10 13:26

jeee to video je dobry…ale museli by jsme dokopit jeste takovou chytrou sekacku :mrgreen:

a golfky ja mam zamilovany nuny…ty sou bezkonkurencni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
28.10.10 13:31
mikitaa píše:
jeee to video je dobry…ale museli by jsme dokopit jeste takovou chytrou sekacku :mrgreen:a golfky ja mam zamilovany nuny…ty sou bezkonkurencni :-)

Ten bych nechtěla. Nejde polohovat. To už jsem měla Zappa, kterého jsem používala na autosedačku a pak šel do světa, protože když malá usnula, tak spala vsedě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí