Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJo a že ti někdo odpověděl hned… to se nediv. Mít Mutsynu je totiž životní styl a chodit na eMimino do Mutsy diskuse k tomu patří ![]()
Mafina5 píše:
Jo a že ti někdo odpověděl hned… to se nediv. Mít Mutsynu je totiž životní styl a chodit na eMimino do Mutsy diskuse k tomu patří
hauk, jak by řekl Vinetů
. Naprosto přesně vystiženo. Mutsy je životní styl. Já mám Mutsy 4rider s korbičkou Joey Silver. Nic nakloněného nemám, je v naprosté rovině, trošku se kýve, ale opravdu jen minimálně, že ti to ani nepřijde divné a jak píše kolegyně výše, je to tím uchycením. Jinak můj podvozek fakt není vůbec do terénu, už se štěrkem má velké problémy, větší dlažební kostky taky cítím, ale jinak bych ho nevyměnila za nic na svěstě. Při reklamaci jsme dostali k užívání Urbana a to je takový malý tank oproti 4riderovi, který ale fakt projede všechno a navíc je tou svou konstrukcí trošku houpací. Přiznám se, že jsme měli doma celá rodina problém se ho naučit řídít, přišlo nám, že si sám jezdí kam chce a my za ním vlajeme jako onuce
, takže jsme jezdili se zaaretovanýma kolečkama, protože jsme neměli potřebu se to učit. Teď jsme doma řešili, protože jsme velcí výletníci a turisti, že musíme koupit ještě kočát do terénu a fakt po velkém vybírání a studování diskusí tady na emiminu jsme se nakonec stejně usnesli, že si přes MMB koupíme ještě podvozek UR a budeme mít komplet Mutsy. Mám k Mutsyně i ten velký nákupní košík a ten je mi fakt k nezaplacení, tam narvu všechno a navíc má vysokou nosnost, tuším že 10 kg. To ostatní kočárky uvezou v košíku tak max 3 kg, což na nákup z obchodu není vůbec nic. Jediné co mi na Mutsyně vadí, že hluboká korba by mohla být ani ne tak delší, ale rozhodně širší. Ale jinak ten kočár fakt doma všichni žereme ![]()
MMartina1 píše:Mafina5 píše:
Jo a že ti někdo odpověděl hned… to se nediv. Mít Mutsynu je totiž životní styl a chodit na eMimino do Mutsy diskuse k tomu patříhauk, jak by řekl Vinetů
. Naprosto přesně vystiženo. Mutsy je životní styl. Já mám Mutsy 4rider s korbičkou Joey Silver. Nic nakloněného nemám, je v naprosté rovině, trošku se kýve, ale opravdu jen minimálně, že ti to ani nepřijde divné a jak píše kolegyně výše, je to tím uchycením. Jinak můj podvozek fakt není vůbec do terénu, už se štěrkem má velké problémy, větší dlažební kostky taky cítím, ale jinak bych ho nevyměnila za nic na svěstě. Při reklamaci jsme dostali k užívání Urbana a to je takový malý tank oproti 4riderovi, který ale fakt projede všechno a navíc je tou svou konstrukcí trošku houpací. Přiznám se, že jsme měli doma celá rodina problém se ho naučit řídít, přišlo nám, že si sám jezdí kam chce a my za ním vlajeme jako onuce
, takže jsme jezdili se zaaretovanýma kolečkama, protože jsme neměli potřebu se to učit. Teď jsme doma řešili, protože jsme velcí výletníci a turisti, že musíme koupit ještě kočát do terénu a fakt po velkém vybírání a studování diskusí tady na emiminu jsme se nakonec stejně usnesli, že si přes MMB koupíme ještě podvozek UR a budeme mít komplet Mutsy. Mám k Mutsyně i ten velký nákupní košík a ten je mi fakt k nezaplacení, tam narvu všechno a navíc má vysokou nosnost, tuším že 10 kg. To ostatní kočárky uvezou v košíku tak max 3 kg, což na nákup z obchodu není vůbec nic. Jediné co mi na Mutsyně vadí, že hluboká korba by mohla být ani ne tak delší, ale rozhodně širší. Ale jinak ten kočár fakt doma všichni žereme
Jezdime kratce… manzel UR zvlada, ja porad trochu bojuju… s tim couvanim hlavne, ale myslim, ze se to naucim. ale na co jsem prisla, ze je to jako s autem… ![]()
jo tak s tím couváním je to taky fakt, ale zase super je, že to aretování kol na UR je na kočáru hned u nohy, takže když člověk chce couvat s kolečkama na pevno, tak jen udělá cvičený pohyb nožkou
a má po problému.
mikro: ja mela moznost vyzkouset kocaru vicero…dostala jsem po kamoska tri zadarmo…ja kocar prve vubec neresila s tim ze je to jedno s cim to odjezdim
no a ted uz si ze me cela rodina dela srandu ze terka mela do pul roku pet kocaru
tak jak pisou holky..vetsina modernich kocaru ma uchyceni na jednom miste…to me osobne silene vadilo pac proste prejeti pres kamen znamenalo ze se korba viklala a s deckem to mlatilo jak hrom (mela jsem patrona a zkousela jsem i hlubokou mutsynu) proste me osobne to vadilo strasne moc. naopak treba kocarky firkon nebo roan maji uchyceni korbicky na dvou mistech..vepredu i vzadu takze krasne drzi..maji taky nafukovaci velky kola takze pohoda…stejne sem s hlubokym jezdila cca 4 - 5 mesicu…takze ted bych to resila tak ze bych hlubokac koupila jetej - je to nachvilu - klidne i polskej ale proste s uchycenim korby na dvou mistech. a mutsynu pak sportak novej (i kdyz ted mam taky po jednom diteti - vysel me na pet tisic a jsem spokojena) tot moje zkusenost a nazor.
ale proste sportak mutsy je uuuuuuuzasnej…projede oranici…v lese bez problemu…proste the best
![]()
Mikro, jestli zvažuješ toho Urbana a nejsi si jistá, jesli by ses s tím naučila jezdit, tak zkus tady vyzvat holky, zda by si tě některá nepozvala na návštěvu a procházku. Já bych tě ráda pozvala, ale jsem z Kladna a ty z Plzně a to by se ti asi nechtělo. Ale určitě tu nějaká Mutsýkářka z Plzně bude a snad tě s tím nechá venku pojezdit, abys byla jistá, že nekupuješ něco, s čím pak nebudeš spokojená. Ono se to totiž v obchodě fakt nedá posoudit, zda se ti s tím bude jezdit dobře.
Dneska chystáme s rodinkou nájezd do Prahy na kočárky. Takže Babypark a Malvík nezůstane bez povšimnutí. Po vašich reakcích ještě prověřím toho urbana, když ho tak chválíte. Už o něm taky začínám uvažovat
Tak hurá na věc
My máme UR a jsme s ním spokojeni, korbičku jsme nakloněnou neměli, nyní už jsme ve sporťáku. Korbička se nám vypárala ve švu, asi tak 2cm, tak jsme ji reklamovali a dostali jsme korbičku úplně novou
, takže na druhé mimi budeme mít zase novou ![]()
Tak to ten Urban rider nakonec zvítězil. I prodavačka ho upřednostnila před mým bývalým favoritem 4riderem. Jezdila jsem si s ním po krámu a mohla bych se to ježdění naučit
V pátek si pro něj jedeme ![]()
budes nadsena…ten podvozek je proste super…no a snad prezijes i tu hlubokou korbicku…ma ju spoustu holek a jsou spokojeny…asi su uchyl jen ja ze mi to tak vadi
![]()
Prostě to risknu i s tou korbičkou. Jsem z ní taky trochu rozpačitá, přeci jenom jsem zvyklá na klasický houpací kočárky, ale přesto do ní půjdu. Kdyžtak jí prodám a koupím inglesinu nebo něco podobnýho. Taky zvažuju, že tu korbičku bych zkusila koupit použitou, aby mě to nebylo tak líto, když by šla pryč.
no to taky neni blbej napad … na MMB je jich fura a za rozumny penizky ![]()