Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMafino, mám Team Brown a za ten rok a půl se mi ještě neokoukal. Jsem z něj stále nadšená. Korbičku jsem vůbec nečistila před prodejem, byla jak nová a sporťák používáme necelých 11 měsíců a ještě jsem ho nečistila. Jen madlo jsem hodila do vany a vzala kartáčem a bylo jako nové. Na léto jsem měla ušitou vložku a na zimu používám fusak, takže se mi kočár moc nešpiní. Počítám, že ho budu prát až před prodejem
Vůbec se ale na loučení netěším ![]()
MAFI,já mám ušitý na madle kryt stejný jak je letní vložka.Takže jednoduše rozepnout a hodit do pračky ![]()
Mám sporťák pro holčičku barvu Team dark kaki je to taková vojenská,ale mě se moc líbí kombinuji to z červenou a malá v něm hezky vynikne.Podšívka je béžová,a za 1,5 roku jsem ji ani jednou nečistila.Kukni ke mě na fotky,na léto jsem měla tu sluneční sříšku MUTSY a jsem z ní nadšená,koupila jsem ji červenou a k tomu ty potahy ušité červené,tak si všichni mysleli že mám zase nový kočár a já mám pořád jen jeden
I LOVE YOU MUTSY
![]()
Jo a myslím že tu kdysi někdo psal, že ty tmavé podšívky se trochu šisujou.Ale nejsem si uplně jistá.
Právě, toho šisovánní se docela bojím. Mám sice tmavou podšívku na korbičce, ale s tou budu jezdit jen maximálně půl roku a navíéc přes zimu, tak myslím, že to nevyšisuje. Ale u sporťáku se toho bojím. Ale abych řekla pravdu, tak u coffe a champagne nevím, jaké ty podšívky jsou a ani to na stránkách Mujtsy nejde zjistit prrotože mají sporťáky nafocené bez boudičky.
Tak to máš jednoduché - zajdeš do Babyparku a necháš si ty kočáry ukázat ne? Píšou, co mají na skladě a tak by ti to mohli normálně předvést. Team Brown vidíš na fotce, je to takové světlá béžová, nebo přírodní bílá, nebo jak se to píše a ty ostatní dvě ti ukážou ![]()
champagne má Danulenka: https://www.emimino.cz/…nkovani/113/
tady jsou vidět něktrý ty vnitřní potahy boudiček http://www.babypark.nl/…e-mutsy.html
Mafina5 píše:
KOmpromis je Coffe, ale zase je to barva, která se dělá už dost dlouho a taky jich dost jezdí po světě…
Tak pls. poraďte. Díky
No zrovna na Kladně moc Mutsíků jezdit nebude, to bych se bála, že potkám spíš stejnou Libertu než někoho s Coffee ![]()
Jo, člověče taky jsem docela překvapená, jak luxusní kočárky tady maminky mají. Hodně tu jsou in ale Teutonie, Mutsyny jsem viděla asi 3 z toho jednoho urbana a dva 4Ridery.
mooch píše:Mafina5 píše:No zrovna na Kladně moc Mutsíků jezdit nebude, to bych se bála, že potkám spíš stejnou Libertu než někoho s Coffee
KOmpromis je Coffe, ale zase je to barva, která se dělá už dost dlouho a taky jich dost jezdí po světě…
Tak pls. poraďte. Díky
tak to by ses vážně divila, je tady Mutsýků vážně dost… já potkávám jen u nás kolem sídliště 3 a to se jistě s Mafinou nikde nepotkáváme ![]()
mutsyn je vsude spousta…jen u nas na malym meste jich u obchodu pravidelne stava nekolik
kdyz jedu do brna tak potkavam na kazdym kroku ![]()
U nás jsou taky 3 (skoro 10tis město), se mnou 4. Ale od tý doby, co jezdim já, tak jsem tu žádnýho nepotkala. A to 2 z toho byly hluboký.
Na Kladně jsem totiž žádný neviděla a to po nich koukám od června co ho máme a na Kladno jezdim dost často.
Zato jsem ve Slaným zahlídla nějakou Libertu s bílejma kolama zrovna v době, kdy jsme ještě měli vybranej retro kočár (přesně v tý barvě). Pak už jsem ho nechtěla a byl jasnej Mutsík ![]()