Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
12.11.10 10:44

Vyzkouším to Tesco, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.11.10 15:22

Tak co holky, koupily jste něco v rámci nákupů s Maminkou? Já jsem ukořistila sporťák.- V Active Champagne už nebyl, tak jsem vzala Active Coffee. Nakonec jsem raději. Vždy se mi líbila víc, jen jsem ho nechtěla proto, že už se vyrábí dlouho a hodně jich po světě jezdí. Ale je fakt nádherná viz foto. Koupila jsem i nánožník, adaptéry a fusak Aestetic černý se žlutým vnitřkem. Ten je taky nádhernej, mekoučkej, sedí líp než originál, zkrátka super!
Celejm nákup za 5700 a ušetřili jsme 1900. No nekup to :-)
Koš na mě už nezbyl, ale ukázalo se, že mi ho k dnešním narozeninám koupila neteřinka z Brna. Jedeme tam příští středu, tak už se na něj těším!
A co vy, uspěli jste taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
12.11.10 18:20

Tak už máme taky Mutsíka doma. Samozřejmě, že z nákupů s Maminkou :) Podvozek urban, korbičku Team green a sporťák Team brown. Moc na výběr nebylo, tohle byly moje preferované barvy, ale bohužel ne favoriti. Nakonec jsem ale i tak spokojená na 100% a hlavně úspora 4600 Kč hřeje krásně u srdce. Jen nám nejde složit podvozek - musíme si vypomoct kleštěma (vycvaknout ty háčky). Ještě to zkusíme promazat, ale kdyby to pořád šlo takhle pitomě, tak jim ho tam asi odvezu a zkusím jinej kus. V tom krámu to byl dneska takovej fofr, že jsme si ho ani nezkusili. Jen jsme vzali krabice, zaplatili a vše vybalili až doma 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.11.10 18:45

Jaký háčky vycvakuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.11.10 18:51

Jo holky takto to vypadalo před otevřením dnes na Zličíne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
12.11.10 19:24
Mafina5 píše:
Jo holky takto to vypadalo před otevřením dnes na Zličíne :-)

chichi já se tam vidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
12.11.10 19:31
Mafina5 píše:
Jaký háčky vycvakuješ?

Když chci ten podvozek složit tak vytáhnu na levé straně ten válec, zmáčnu na rukojeti tlačítko a tlačím dolů (podle návodu) no a nic se neděje… Všimla jsem si, že jsou na konstrukci nad kolečky takový 2 zobáčky, který by měly umožnit složení, ale jsou tam jak zařezaný a ne a ne ten podvozek složit. Lomcujeme s tím a pořád nic, nechci si ho hned nějak zničit. Takže, když ho chci složit musím si pomoct kleštěma - zobáčky ručně vytáhnout a uvolnit tu tyčku, kterou drží a pak ho složíme. Těžko se to popisuje, hlavně když neznám přesnou terminologii, tak snad to pochopíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
12.11.10 19:37

Holky nějak jsem nesledovala, že jsou nějaké nákupy s maminkou. Náhodou jsem byla na Čerňáku v Babyparku a měla jsem pocit, že jsem v supermarketu před vánocema :mrgreen: .Pán tam měl připravenou autosedačku Maxi-cosi a prodavačka na něj „hlídejte si to, ať vám to někdo nevezme!“ Tak jsem si myslela, že jsem se ocitla v džungli. No tak teď už to chápu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.11.10 20:49

Mikro, všechny jsme si tím prošly, v tom skládání je spíš grif než síla. Raději s tím kleštěma nic nedělej ať si to nezničíš. Neuznali by ti reklamaci. Skládá se to tak, že zabrzdíš kočárek, pravou nohou si ho zajistíš (stoupneš si na nápravu), zavřeš rukojeť a pak levou rukou táhneš k sobě válec a proti tomu tlačíš rukojeť (a přitom máš samozřejmě stlačený ten velký čudl v prostřed na rukojeti). Důležité je, a v tom je ten grif, abys při tom, kdy válec táhneš nahoru a rukojeť tlačíš dolů, tlačila dolů ve směru té hlavní hliníkové tyčky, nikoli dolů k zemi. V žádném případě se ještě nesnaž ten kočárek skládat. To, že ho tlačíš zároveň dolů (snažíš se ho skládat) je důvod, proč ho složit nemůžeš. Tlačit musíš ve směru té hliníkové tyče až do chvíle, než to cvakne. Pak se podvozek sám začne skládat. Všechny jsme tu řešily tento problém. Na Mutsy to jde všechno ztuha, ale na druhou stranu díky tomu to také zase něco vydrží. Kdybys nechápala můj popis, tak mi napiš soukromou zprávu, pošlu ti telefon a popíšu ti to ústně (ono se to špatně popisuje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.11.10 21:08

Nám to šlo taky špatně, manžel to něčím nastříkal a šlo to hned líp.
Holky co jste to měly za slevy, já o ničem zase nevím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.11.10 21:10

tak ja si holky taky udelala radost s akci maminka :-)sfrkla jsem do brnenskeho baby parku a poridila si tez sportak team navy cord+nanoznik pak jsem si jeste poridila ten koupaci kyblik a hned vecer jsme ho s Julii testy jeste t musime vychytat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.11.10 21:23

to byl nějaký kupon v časopise?? a jen do babyparku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.11.10 21:38

Ještě máš šanci o víkendu. V časopise Maminka (listopadovém čísle) bylo pět stran kupónů do růzmných obchodů včetně internetových a nabíézeli různé slůevy od 10 do 50 procent. V babyparku třeba měli 25 procent na vše, co nakoupíš. Byla to bitka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.11.10 21:39

Jo některé ty kupóny platí až do vánoc, ale ty nejsou do dětských obchodů, ale do knih apod. Většina je ovšem na tento víkend včetně dneška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.11.10 21:53

Dík, my už jsme mutsy-kompletní, jen doufám že mutsy bude vyrábět stejné uchycení. Na další dítě bych chtěla nový sporťáček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí