Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderkolozubka píše:
Mafino, mám Team Brown a za ten rok a půl se mi ještě neokoukal. Jsem z něj stále nadšená. Korbičku jsem vůbec nečistila před prodejem, byla jak nová a sporťák používáme necelých 11 měsíců a ještě jsem ho nečistila. Jen madlo jsem hodila do vany a vzala kartáčem a bylo jako nové. Na léto jsem měla ušitou vložku a na zimu používám fusak, takže se mi kočár moc nešpiní. Počítám, že ho budu prát až před prodejemVůbec se ale na loučení netěším
ahoj Kolozubka, ideme kupovat Mutsynu a strasne sa mi paci ta tvoja farebna kombinacia. mozes mi prosim napisat, kde si zohnala tu krasnu vlozku? diky, petusa
petusa5 píše:kolozubka píše:ahoj Kolozubka, ideme kupovat Mutsynu a strasne sa mi paci ta tvoja farebna kombinacia. mozes mi prosim napisat, kde si zohnala tu krasnu vlozku? diky, petusa
Mafino, mám Team Brown a za ten rok a půl se mi ještě neokoukal. Jsem z něj stále nadšená. Korbičku jsem vůbec nečistila před prodejem, byla jak nová a sporťák používáme necelých 11 měsíců a ještě jsem ho nečistila. Jen madlo jsem hodila do vany a vzala kartáčem a bylo jako nové. Na léto jsem měla ušitou vložku a na zimu používám fusak, takže se mi kočár moc nešpiní. Počítám, že ho budu prát až před prodejemVůbec se ale na loučení netěším
Ahoj Petuso, vložku jsem objednávala na mmb http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Koukám, že paní tam má dokonce můj kočár jako vzor
Z druhé strany mám takovou bílou s černým vzorem a vypadá taky skvěle. Jsou to pevné látky z Ikey. Opravdu doporučuju na léto. Malá neseděla na té umělině a taky mi kočár zbytečně neušpinila ![]()
Ještě doplním odkaz na látku, co mám z druhé strany a vypadá taky nádherně v tom hnědém kočáru ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
petusa5 píše:
velmi pekne dakujem, fakt radost sa na to kuknut
Děkuju za pochvalu ![]()
Ahoj všem, mám urban rider zcela nově a když jsem včera posazovala 7měsíční dítě do tohoto sporťáku v zimní kombinéze, tak jsem tam to dítě sotva narvala - bojim se jak ho tam budu vozit příští rok popř. popříští rok ![]()
máte stejnou zkušenost? nebo jste tam dvou či tří leté děti bez problému dali? přece jenom to zimní oblečení zabere asi dost ![]()
Předem díky za reakce ![]()
to mas asi nejakyho velikaaana
nase mala se tam vklidu vleze s fusakem kombinezou a jeste ma misto
ma 9,5kg ![]()
Hoblinka píše:
Ahoj všem, mám urban rider zcela nově a když jsem včera posazovala 7měsíční dítě do tohoto sporťáku v zimní kombinéze, tak jsem tam to dítě sotva narvala - bojim se jak ho tam budu vozit příští rok popř. popříští rok
máte stejnou zkušenost? nebo jste tam dvou či tří leté děti bez problému dali? přece jenom to zimní oblečení zabere asi dost
Předem díky za reakce
Už sice Mutsynu nemám, ale občas si přečtu co je nového
a třeba bude na druhé znova, lepší kočár jsem zatím nevymyslela, nějak má každý nějaké mouchy ![]()
Hoblinko kdysi jsme kolem 7m taky přecházeli na sporťák a měla jsem dost podobné pocity jako Ty
Ale ony se dětem časem mění proporce, takže další zimu jak se vytáhl a ramena se dostaly úplně jinam se vešel snad ještě líp než v těch 7m, takže žádný strach. My nakonec jezdili cca do 2 let a vešel se bez problémů ![]()
JJ Bébko, ani mi nemluv, mám doma slečnu!!!
Nemám Nipi,ale Pulse.Růžovo fialové:-)
Quinny, já možná jo…asi se mi líbí ty nové Jané na nafukovacích kolech.
Je lepší mít u těch golfek po dvou kolečkách ve předu i v zadu???Má to nějaký lepší jízdní vlastnosti?
Abych vás opět pobavila, tak mi začíná lupat v rukojeti , to dřív nebylo ![]()
Když najedu na chodník předníma a zadní kola zvednu , tak někde v madle to cvakne-lupne. Tak si píšu další věc, kterou budu chtít opravit
Až tam s tím na jaře přijdu, tak to asi přinesu po částech ten podvozek
Neskutečnej šmejd!
Už se těším, až bude dítě chodit bez kočáru
![]()
Jo a rozbil se mi zip na Emitexovym fusaku ![]()
Už se tomu jen směju…
![]()
hi, Bébko ty si smolař.
Ale když jsme u těch reklamací
je normální že v madle jako takovém, resp. v tom pojezdu kde ta tyč drží je vůle? myslím jako když kočárek spouštím po pojezdu u schodů, tak že mi v něm vždy hrkne…nerada bych, aby se to urvalo a ujelo i s malou
![]()
rybkabezvody píše:
hi, Bébko ty si smolař.Ale když jsme u těch reklamacíje normální že v madle jako takovém, resp. v tom pojezdu kde ta tyč drží je vůle? myslím jako když kočárek spouštím po pojezdu u schodů, tak že mi v něm vždy hrkne…nerada bych, aby se to urvalo a ujelo i s malou
![]()
Jo , mně se taky trochu viklá, jestli myslíš tohle. Ale ošahala jsem v Babyparku kočárky a dělaj to taky ![]()
Já jsem na ty zvuky prostě ulítlá, vadí mi, když věci vržou, skřípou, divně cinkaj a hrkaj
No, holt, každej je nějak šáhlej ![]()
ahoj Kolozubka, ideme kupovat Mutsynu a strasne sa mi paci ta tvoja farebna kombinacia. mozes mi prosim napisat, kde si zohnala tu krasnu vlozku? diky, petusa