Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
petusa
19.11.10 19:25

ahoj Kolozubka, ideme kupovat Mutsynu a strasne sa mi paci ta tvoja farebna kombinacia. mozes mi prosim napisat, kde si zohnala tu krasnu vlozku? diky, petusa

• Citovat
  • Upravit
3
19.11.10 19:32
kolozubka píše:
Mafino, mám Team Brown a za ten rok a půl se mi ještě neokoukal. Jsem z něj stále nadšená. Korbičku jsem vůbec nečistila před prodejem, byla jak nová a sporťák používáme necelých 11 měsíců a ještě jsem ho nečistila. Jen madlo jsem hodila do vany a vzala kartáčem a bylo jako nové. Na léto jsem měla ušitou vložku a na zimu používám fusak, takže se mi kočár moc nešpiní. Počítám, že ho budu prát až před prodejem :mrgreen: Vůbec se ale na loučení netěším :oops:

ahoj Kolozubka, ideme kupovat Mutsynu a strasne sa mi paci ta tvoja farebna kombinacia. mozes mi prosim napisat, kde si zohnala tu krasnu vlozku? diky, petusa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.11.10 20:45
petusa5 píše:
kolozubka píše:
Mafino, mám Team Brown a za ten rok a půl se mi ještě neokoukal. Jsem z něj stále nadšená. Korbičku jsem vůbec nečistila před prodejem, byla jak nová a sporťák používáme necelých 11 měsíců a ještě jsem ho nečistila. Jen madlo jsem hodila do vany a vzala kartáčem a bylo jako nové. Na léto jsem měla ušitou vložku a na zimu používám fusak, takže se mi kočár moc nešpiní. Počítám, že ho budu prát až před prodejem :mrgreen: Vůbec se ale na loučení netěším :oops:
ahoj Kolozubka, ideme kupovat Mutsynu a strasne sa mi paci ta tvoja farebna kombinacia. mozes mi prosim napisat, kde si zohnala tu krasnu vlozku? diky, petusa

Ahoj Petuso, vložku jsem objednávala na mmb http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Koukám, že paní tam má dokonce můj kočár jako vzor :mrgreen: Z druhé strany mám takovou bílou s černým vzorem a vypadá taky skvěle. Jsou to pevné látky z Ikey. Opravdu doporučuju na léto. Malá neseděla na té umělině a taky mi kočár zbytečně neušpinila :wink:
Ještě doplním odkaz na látku, co mám z druhé strany a vypadá taky nádherně v tom hnědém kočáru :palec:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.11.10 21:05

velmi pekne dakujem, fakt radost sa na to kuknut :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.11.10 21:17
petusa5 píše:
velmi pekne dakujem, fakt radost sa na to kuknut :-)

Děkuju za pochvalu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.11.10 22:02

do jakého věku?

Ahoj všem, mám urban rider zcela nově a když jsem včera posazovala 7měsíční dítě do tohoto sporťáku v zimní kombinéze, tak jsem tam to dítě sotva narvala - bojim se jak ho tam budu vozit příští rok popř. popříští rok :-(
máte stejnou zkušenost? nebo jste tam dvou či tří leté děti bez problému dali? přece jenom to zimní oblečení zabere asi dost :-(
Předem díky za reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.11.10 22:15

to mas asi nejakyho velikaaana :-) nase mala se tam vklidu vleze s fusakem kombinezou a jeste ma misto :) ma 9,5kg :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.11.10 07:53
Hoblinka píše:
Ahoj všem, mám urban rider zcela nově a když jsem včera posazovala 7měsíční dítě do tohoto sporťáku v zimní kombinéze, tak jsem tam to dítě sotva narvala - bojim se jak ho tam budu vozit příští rok popř. popříští rok :-(
máte stejnou zkušenost? nebo jste tam dvou či tří leté děti bez problému dali? přece jenom to zimní oblečení zabere asi dost :-(
Předem díky za reakce :-)

Už sice Mutsynu nemám, ale občas si přečtu co je nového :mavam: a třeba bude na druhé znova, lepší kočár jsem zatím nevymyslela, nějak má každý nějaké mouchy :mrgreen:

Hoblinko kdysi jsme kolem 7m taky přecházeli na sporťák a měla jsem dost podobné pocity jako Ty :wink: Ale ony se dětem časem mění proporce, takže další zimu jak se vytáhl a ramena se dostaly úplně jinam se vešel snad ještě líp než v těch 7m, takže žádný strach. My nakonec jezdili cca do 2 let a vešel se bez problémů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
20.11.10 12:04

JJ Bébko, ani mi nemluv, mám doma slečnu!!!
Nemám Nipi,ale Pulse.Růžovo fialové:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
20.11.10 12:05

Quinny, já možná jo…asi se mi líbí ty nové Jané na nafukovacích kolech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
20.11.10 13:35

krásný! Lucince to tam moc sluší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
20.11.10 16:17

Je lepší mít u těch golfek po dvou kolečkách ve předu i v zadu???Má to nějaký lepší jízdní vlastnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
20.11.10 16:34

Abych vás opět pobavila, tak mi začíná lupat v rukojeti , to dřív nebylo :mrgreen:
Když najedu na chodník předníma a zadní kola zvednu , tak někde v madle to cvakne-lupne. Tak si píšu další věc, kterou budu chtít opravit :roll: Až tam s tím na jaře přijdu, tak to asi přinesu po částech ten podvozek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Neskutečnej šmejd!

Už se těším, až bude dítě chodit bez kočáru :dance: :lol:

Jo a rozbil se mi zip na Emitexovym fusaku :mrgreen:

Už se tomu jen směju… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
20.11.10 18:01

hi, Bébko ty si smolař.

Ale když jsme u těch reklamací :wink: je normální že v madle jako takovém, resp. v tom pojezdu kde ta tyč drží je vůle? myslím jako když kočárek spouštím po pojezdu u schodů, tak že mi v něm vždy hrkne…nerada bych, aby se to urvalo a ujelo i s malou :-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
20.11.10 18:44
rybkabezvody píše:
hi, Bébko ty si smolař.Ale když jsme u těch reklamací :wink: je normální že v madle jako takovém, resp. v tom pojezdu kde ta tyč drží je vůle? myslím jako když kočárek spouštím po pojezdu u schodů, tak že mi v něm vždy hrkne…nerada bych, aby se to urvalo a ujelo i s malou :-( :zed:

Jo , mně se taky trochu viklá, jestli myslíš tohle. Ale ošahala jsem v Babyparku kočárky a dělaj to taky :think:

Já jsem na ty zvuky prostě ulítlá, vadí mi, když věci vržou, skřípou, divně cinkaj a hrkaj :zed: No, holt, každej je nějak šáhlej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí