Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolky, moc děkuji, na ty stránky mrknu. originál tašku bych brala, kdyby nebyla tak drahá, myslela jsem něco jednoduchého černého. Nákupní košík mám a plánuju koupit i ten box, ale mám ještě malou dcerku a když budeme nosit ven hračky, tak tu tašku potřebuju. S tím skejtem nemáte někdo zkušenosti?
Matyg taky jsem v Ikee viděla maminku s Mutsy s touto taškou http://www.malvik.cz/…enni-potreby a vypadalo to moc dobře.
Taška!! Já řešila strašně dlouho ![]()
Nakonec mám Lassig. Na krátký vycházky nenosím vůbec, jen když někam jedu autem. Koš je super, ale nevešlo by se mi ![]()
Já jsem si koupila na golfky vak z emitexu, a byla jsem překvapená kolik se do toho narve věcí, podobnou dělá i aesthetic pokud to chce někdo sladit barevně. Emitex dělá asi jenom 5barev.:-)
Bébka píše:
Taška!! Já řešila strašně dlouho
Nakonec mám Lassig. Na krátký vycházky nenosím vůbec, jen když někam jedu autem. Koš je super, ale nevešlo by se mi
Bébko , prosím tě a který typ máš? Já o ní uvažuji ke golfkám…
Bébko, moc děkuju za fotečky, Adámek se tam hezky ksichtil
Tak asi je vážně o něco kratší než Sofi.
Taška - to se ti Mafino divím, já se porád ohybat do toho košíku tak to nakopu
jsem ráda za tašku na madle a stejně teda většinou tahám nákupy, poštu ap. takže bych ani tu svou „maličkou“ taštičku neměla kam dát
O té na Pinkie jsem také uvažovala, ale přijde mi taková málo vystužená a asi v ní nejsou ani žádné kapsičky, ne? To by mi vadilo, nosím sebou pěknej bordýlek, takže se v tom přehrabovat to neee…
Mmch. kam dáváte když jezdíte se sporťákem pláštěnku? myslím tu origoš, ta je ohromná
a teď mě i napadá, když přejdu do sporťáku a dám ho proti směru jízdy, tak nebudu mít košík… ![]()
Pláštěnku vozím vepředu na tom stupátku,je to jak dělaný na to ![]()
Ráďa69 píše:Bébka píše:Bébko , prosím tě a který typ máš? Já o ní uvažuji ke golfkám…
Taška!! Já řešila strašně dlouho
Nakonec mám Lassig. Na krátký vycházky nenosím vůbec, jen když někam jedu autem. Koš je super, ale nevešlo by se mi
http://www.malvik.cz/…-Bag-Classic
Příspěvek upraven 28.11.10 v 22:27
Holky tu někde o hodně dřív psaly a nafotily, že ten koš využívat lze i když máš sporťák proti směru jízdy. Koukni hodně zpátky do fotek.
Jinak já zatím s sebou vozím jen telefon a foťák. Až začneme jezdit někam, kde budeme přebalovat nebo kojit, tak to asi bude jiné a možná pak začnu taky řešit větší tašku ![]()
pate81 píše:
Pláštěnku vozím vepředu na tom stupátku,je to jak dělaný na to
Na stupátku maj pak nohy, ne??? ![]()
Taška Lassig, mám jí teď přidělanou vejš než na fotce, tam je to moc dole ![]()
Mafina5 píše:
Holky tu někde o hodně dřív psaly a nafotily, že ten koš využívat lze i když máš sporťák proti směru jízdy. Koukni hodně zpátky do fotek.Jinak já zatím s sebou vozím jen telefon a foťák. Až začneme jezdit někam, kde budeme přebalovat nebo kojit, tak to asi bude jiné a možná pak začnu taky řešit větší tašku
No a taky s sebou tahat spoustu jídla a hraček a hadrů, protože madam je stále jak prasátko, tak pak naplním tašku i koš. ![]()
Bébka píše:pate81 píše:Na stupátku maj pak nohy, ne???
Pláštěnku vozím vepředu na tom stupátku,je to jak dělaný na to
Asi by měly mít, ale třeba naše malá mi ještě v 19 měsících na stupátko nedosáhne ![]()
Koukám Bébko, že modrá nebo tyrkysová v kombinaci s Active Coffee vypadá moc dobře. Já uvažuju, že si vyletním tyrkysovou barvou sporťák (tou vložkou, obalem na madlo apod…) Tak doufám, že to bude vypadat taky tak dobře.
Jo, jo, ono k Active Coffee sehnat nějakou hnědou je dost problém
A já právě chtěla, aby to byla veselá barva, aby to byla taška, kterou pak užiju. Tahle je fajn, velká, spousta přihrádek a kapsiček ![]()