Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
368
28.11.10 20:16

Holky, moc děkuji, na ty stránky mrknu. originál tašku bych brala, kdyby nebyla tak drahá, myslela jsem něco jednoduchého černého. Nákupní košík mám a plánuju koupit i ten box, ale mám ještě malou dcerku a když budeme nosit ven hračky, tak tu tašku potřebuju. S tím skejtem nemáte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.11.10 20:32

Matyg taky jsem v Ikee viděla maminku s Mutsy s touto taškou http://www.malvik.cz/…enni-potreby a vypadalo to moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
28.11.10 20:36

Taška!! Já řešila strašně dlouho 8-o
Nakonec mám Lassig. Na krátký vycházky nenosím vůbec, jen když někam jedu autem. Koš je super, ale nevešlo by se mi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
28.11.10 20:41

Já jsem si koupila na golfky vak z emitexu, a byla jsem překvapená kolik se do toho narve věcí, podobnou dělá i aesthetic pokud to chce někdo sladit barevně. Emitex dělá asi jenom 5barev.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
28.11.10 21:14
Bébka píše:
Nakonec mám Lassig. Na krátký vycházky nenosím vůbec, jen když někam jedu autem. Koš je super, ale nevešlo by se mi :wink:

Bébko , prosím tě a který typ máš? Já o ní uvažuji ke golfkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
28.11.10 21:22

Bébko, moc děkuju za fotečky, Adámek se tam hezky ksichtil :huban: Tak asi je vážně o něco kratší než Sofi.

Taška - to se ti Mafino divím, já se porád ohybat do toho košíku tak to nakopu :lol: jsem ráda za tašku na madle a stejně teda většinou tahám nákupy, poštu ap. takže bych ani tu svou „maličkou“ taštičku neměla kam dát :wink: O té na Pinkie jsem také uvažovala, ale přijde mi taková málo vystužená a asi v ní nejsou ani žádné kapsičky, ne? To by mi vadilo, nosím sebou pěknej bordýlek, takže se v tom přehrabovat to neee…

Mmch. kam dáváte když jezdíte se sporťákem pláštěnku? myslím tu origoš, ta je ohromná :roll: a teď mě i napadá, když přejdu do sporťáku a dám ho proti směru jízdy, tak nebudu mít košík… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
28.11.10 21:59

Pláštěnku vozím vepředu na tom stupátku,je to jak dělaný na to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
28.11.10 22:22
Ráďa69 píše:
Bébka píše:
Nakonec mám Lassig. Na krátký vycházky nenosím vůbec, jen když někam jedu autem. Koš je super, ale nevešlo by se mi :wink:
Bébko , prosím tě a který typ máš? Já o ní uvažuji ke golfkám…

http://www.malvik.cz/…-Bag-Classic

Příspěvek upraven 28.11.10 v 22:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.11.10 22:23

Holky tu někde o hodně dřív psaly a nafotily, že ten koš využívat lze i když máš sporťák proti směru jízdy. Koukni hodně zpátky do fotek.

Jinak já zatím s sebou vozím jen telefon a foťák. Až začneme jezdit někam, kde budeme přebalovat nebo kojit, tak to asi bude jiné a možná pak začnu taky řešit větší tašku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
28.11.10 22:24
pate81 píše:
Pláštěnku vozím vepředu na tom stupátku,je to jak dělaný na to :dance:

Na stupátku maj pak nohy, ne??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
28.11.10 22:28

Taška Lassig, mám jí teď přidělanou vejš než na fotce, tam je to moc dole :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
28.11.10 22:28
Mafina5 píše:
Holky tu někde o hodně dřív psaly a nafotily, že ten koš využívat lze i když máš sporťák proti směru jízdy. Koukni hodně zpátky do fotek.Jinak já zatím s sebou vozím jen telefon a foťák. Až začneme jezdit někam, kde budeme přebalovat nebo kojit, tak to asi bude jiné a možná pak začnu taky řešit větší tašku :-)

No a taky s sebou tahat spoustu jídla a hraček a hadrů, protože madam je stále jak prasátko, tak pak naplním tašku i koš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
28.11.10 22:29
Bébka píše:
pate81 píše:
Pláštěnku vozím vepředu na tom stupátku,je to jak dělaný na to :dance:
Na stupátku maj pak nohy, ne??? :think:

Asi by měly mít, ale třeba naše malá mi ještě v 19 měsících na stupátko nedosáhne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.11.10 22:35

Koukám Bébko, že modrá nebo tyrkysová v kombinaci s Active Coffee vypadá moc dobře. Já uvažuju, že si vyletním tyrkysovou barvou sporťák (tou vložkou, obalem na madlo apod…) Tak doufám, že to bude vypadat taky tak dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
28.11.10 22:41

Jo, jo, ono k Active Coffee sehnat nějakou hnědou je dost problém :think: A já právě chtěla, aby to byla veselá barva, aby to byla taška, kterou pak užiju. Tahle je fajn, velká, spousta přihrádek a kapsiček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí