Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
28.11.10 22:46

Holky, máte některá ten rukávník na rukojeť???
 http://www.malvik.cz/…arku-Novinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
28.11.10 22:57

Bébko díky za tip , ta je super , mám od nich přesně tuhle, ale tu větší „Traveler“ .Je skvělá .Budu o ní přemýšlet.
Rukávník má sousedka a moc si ho pochvaluje :wink: . Je zimomřivka. Mě to přijde trochu zbytečné , raději si vezmu rukavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
29.11.10 00:52

Bébko: Mě by se ten rukávník líbil,jsem zmrzlík a i když mám rukavice,vždycky jsem řídila jednou rukou a druhou jsem ohřívala v kapse. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
29.11.10 07:39
Bébka píše:
pate81 píše:
Pláštěnku vozím vepředu na tom stupátku,je to jak dělaný na to :dance:
Na stupátku maj pak nohy, ne??? :think:

Terce je skoro rok a půl a na stupátko nedosáhne ani náhodou.Měla sem v Mutsy UR i dvou a půl leté dítě a taky nedosáhne.A později ho už asi sotva budem používat :nevim:
Tak aspon je tam pláštěnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
29.11.10 08:42
pate81 píše:
Bébka píše:
pate81 píše:
Pláštěnku vozím vepředu na tom stupátku,je to jak dělaný na to :dance:
Na stupátku maj pak nohy, ne??? :think:
Terce je skoro rok a půl a na stupátko nedosáhne ani náhodou.Měla sem v Mutsy UR i dvou a půl leté dítě a taky nedosáhne.A později ho už asi sotva budem používat :nevim:
Tak aspon je tam pláštěnka.

Aha,aha, tak proč to tam je?? Asi na tu pláštěnku, teda… :mrgreen: Je to jak malej stan :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
29.11.10 08:47

Leníku, všimla jsem si, že u autosedačky máš tu vložku - ten klínek. Já už jsem to vyndala. Myslíš, že je lepší to tam mít??? :think: Přišlo mi, že mu právě s tím klínem moc vyčuhujou nohy, tak jsem to dala pryč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
29.11.10 08:59
Bébka píše:
Leníku, všimla jsem si, že u autosedačky máš tu vložku - ten klínek. Já už jsem to vyndala. Myslíš, že je lepší to tam mít??? :think: Přišlo mi, že mu právě s tím klínem moc vyčuhujou nohy, tak jsem to dala pryč :nevim:

Ani nevím že tam něco je co by se dalo vyndat. Nám k ní došel návod na MC TOBI, tak to se musím kuknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.11.10 09:09

Bébko, tak já si myslela, že rukávník je na prd, ale po první podzimnější vycházce jsem změnila názor. Objednala jsem si ho od tchýně k Vánocům, tak už se na něj těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
29.11.10 09:46

Holky prvomaminky, necháváte si Mutsyka na druhé mimi?Já asi jo, když ruší porodné, jen uvažuju že si vyměním barvičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
29.11.10 09:46
Bébka píše:
Holky, máte některá ten rukávník na rukojeť???
http://www.malvik.cz/…arku-Novinka

já jo, je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
29.11.10 09:49
LeníkDOMO píše:
Holky prvomaminky, necháváte si Mutsyka na druhé mimi?Já asi jo, když ruší porodné, jen uvažuju že si vyměním barvičky :-)

Já jo, ani by mě nenapadlo ho prodávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
29.11.10 09:49
LeníkDOMO píše:
Holky prvomaminky, necháváte si Mutsyka na druhé mimi?Já asi jo, když ruší porodné, jen uvažuju že si vyměním barvičky :-)

Já určitě, sice s tímhle ďáblem, co máme doma , jsem si řekla, že druhý nikdy nezvládnu, ale kdo ví, co bude za pár let, že??? :mrgreen:

Mám dvě korbičky - Active Coffee a Ice blue, tak jsem vybavená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
29.11.10 10:00
Bébka píše:
LeníkDOMO píše:

Já určitě, sice s tímhle ďáblem, co máme doma , jsem si řekla, že druhý nikdy nezvládnu, ale kdo ví, co bude za pár let, že??? :mrgreen:

Mám dvě korbičky - Active Coffee a Ice blue, tak jsem vybavená :palec:

Tak tomu říkám výbava :-)
Zkusím „vyčenžovat“ mám tm. modrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.11.10 10:11

rukavnik je super vec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
29.11.10 10:11
Mafina5 píše:

Mooch, jakou tu menší tašku v koši máš? Já tam vozím batoh, ale je zbytečně velký, tak zvažuju něco, jen na přebalovací věci a doklady a tak. Nevíš o nečem?

Já mám takovou větší kosmetickou tašku - tak 10×12×25 cm (akorát mi neladí barevně, bo je červená). Co v těch taškách všechno nosíte? Já tam mám akorát 4× plínu, vlhčený ubrousky, pytlíčky na použitý plíny, pár jednorázovejch žínek, krém na prdelku, náhradní bodýčko, látkovou plínu, přebalovací podložku a zdravotní průkaz.

No a pak nosím akorát klíče, mobil, peněženku, což dám všechno do kapes do kočáru (kde mám teda schovaný ještě další vlhčený ubrousky, kapesníky a plínu - pro případ kdyby nebyla přebalovací taška). A pokud mám nákup, tak ho houpnu do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí