Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolky, máte některá ten rukávník na rukojeť???
http://www.malvik.cz/…arku-Novinka
Bébko díky za tip , ta je super , mám od nich přesně tuhle, ale tu větší „Traveler“ .Je skvělá .Budu o ní přemýšlet.
Rukávník má sousedka a moc si ho pochvaluje
. Je zimomřivka. Mě to přijde trochu zbytečné , raději si vezmu rukavice.
Bébko: Mě by se ten rukávník líbil,jsem zmrzlík a i když mám rukavice,vždycky jsem řídila jednou rukou a druhou jsem ohřívala v kapse. ![]()
Bébka píše:pate81 píše:Na stupátku maj pak nohy, ne???
Pláštěnku vozím vepředu na tom stupátku,je to jak dělaný na to
Terce je skoro rok a půl a na stupátko nedosáhne ani náhodou.Měla sem v Mutsy UR i dvou a půl leté dítě a taky nedosáhne.A později ho už asi sotva budem používat ![]()
Tak aspon je tam pláštěnka.
pate81 píše:Bébka píše:Terce je skoro rok a půl a na stupátko nedosáhne ani náhodou.Měla sem v Mutsy UR i dvou a půl leté dítě a taky nedosáhne.A později ho už asi sotva budem používatpate81 píše:Na stupátku maj pak nohy, ne???
Pláštěnku vozím vepředu na tom stupátku,je to jak dělaný na to
Tak aspon je tam pláštěnka.
Aha,aha, tak proč to tam je?? Asi na tu pláštěnku, teda…
Je to jak malej stan
![]()
Leníku, všimla jsem si, že u autosedačky máš tu vložku - ten klínek. Já už jsem to vyndala. Myslíš, že je lepší to tam mít???
Přišlo mi, že mu právě s tím klínem moc vyčuhujou nohy, tak jsem to dala pryč ![]()
Bébka píše:
Leníku, všimla jsem si, že u autosedačky máš tu vložku - ten klínek. Já už jsem to vyndala. Myslíš, že je lepší to tam mít???Přišlo mi, že mu právě s tím klínem moc vyčuhujou nohy, tak jsem to dala pryč
Ani nevím že tam něco je co by se dalo vyndat. Nám k ní došel návod na MC TOBI, tak to se musím kuknout.
Bébko, tak já si myslela, že rukávník je na prd, ale po první podzimnější vycházce jsem změnila názor. Objednala jsem si ho od tchýně k Vánocům, tak už se na něj těším.
Holky prvomaminky, necháváte si Mutsyka na druhé mimi?Já asi jo, když ruší porodné, jen uvažuju že si vyměním barvičky ![]()
Bébka píše:
Holky, máte některá ten rukávník na rukojeť???
http://www.malvik.cz/…arku-Novinka
já jo, je super
LeníkDOMO píše:
Holky prvomaminky, necháváte si Mutsyka na druhé mimi?Já asi jo, když ruší porodné, jen uvažuju že si vyměním barvičky
Já jo, ani by mě nenapadlo ho prodávat.
LeníkDOMO píše:
Holky prvomaminky, necháváte si Mutsyka na druhé mimi?Já asi jo, když ruší porodné, jen uvažuju že si vyměním barvičky
Já určitě, sice s tímhle ďáblem, co máme doma , jsem si řekla, že druhý nikdy nezvládnu, ale kdo ví, co bude za pár let, že??? ![]()
Mám dvě korbičky - Active Coffee a Ice blue, tak jsem vybavená ![]()
Bébka píše:LeníkDOMO píše:
Holky prvomaminky, necháváte si Mutsyka na druhé mimi?Já asi jo, když ruší porodné, jen uvažuju že si vyměním barvičkyJá určitě, sice s tímhle ďáblem, co máme doma , jsem si řekla, že druhý nikdy nezvládnu, ale kdo ví, co bude za pár let, že???
Mám dvě korbičky - Active Coffee a Ice blue, tak jsem vybavená
Tak tomu říkám výbava ![]()
Zkusím „vyčenžovat“ mám tm. modrou.
Mafina5 píše:Mooch, jakou tu menší tašku v koši máš? Já tam vozím batoh, ale je zbytečně velký, tak zvažuju něco, jen na přebalovací věci a doklady a tak. Nevíš o nečem?
Já mám takovou větší kosmetickou tašku - tak 10×12×25 cm (akorát mi neladí barevně, bo je červená). Co v těch taškách všechno nosíte? Já tam mám akorát 4× plínu, vlhčený ubrousky, pytlíčky na použitý plíny, pár jednorázovejch žínek, krém na prdelku, náhradní bodýčko, látkovou plínu, přebalovací podložku a zdravotní průkaz.
No a pak nosím akorát klíče, mobil, peněženku, což dám všechno do kapes do kočáru (kde mám teda schovaný ještě další vlhčený ubrousky, kapesníky a plínu - pro případ kdyby nebyla přebalovací taška). A pokud mám nákup, tak ho houpnu do koše.