Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAdy, ta taška ti ale musí zavazet, když jdeš ne? Nekopeš do ní stehnama (popř koleny?)
Pláštěnku mám universla Maxi se jmenuje a sedne asi na každý sporťák, za 199,–…jako každá levná věc, vydrží asi nejdéle.
My jezdili v loni v těch velkých mrazech jen s pláštěnkou a nic…
ahoj všem, tak dnes při sněžení jsem se poprvé pokusila nandat nánožník a teda moc jsem význam nepochopila - jelikož tam mám ještě malé dítě tak to šíííleně odstává a přijde mi, že fakt k užitku není - prostoru pro studený vzduch tam bylo teda spousta a nejvíc mi teda vadilo jak to odstává v místech kde je madlo.
tak jsem usoudila, že používá pláštěnky bude moudřejší ale jelikož ji nemám tak jsem začla hledat na netu a vůbec jsem nenašla žádný eshop
(
mohla bych poprosit o nějaký odkaz kde ji mám sehnat? popř. vaše zkušenosti s nánožníkem
)
moc díky
než jsem svůj příspěvek napala tak tu přibyly i jiné příspěvky ohledně pláštěnky
) - takže použít úplně jinou?
ja jsem treba s plastenkou naprosto spokojena…mam ju z druhe ruky…pani mi k tomu dala aji nejakej papir na udrzbu co k tomu byl…a tam bylo napsany ze do mrazu nee…ale ja teda na dite nechavam snezit
ma fusak tak co…takze pouzivam jen kdyz prsi a pohoda…plastenka mi slouzi bez potizi…
tak jsem pročetla diskuzi od včerejšího dne a docela si chválíte pláštěnku z DM - vím že ji tam prodávají a ráda ji půjdu koupit - fakt je možný že padne na všechny kočárky? a zakryje i na sporťácích nohy sedícího dítka?
předem moc díky
)
jinak ona se plastenka v mrazech nedoporucuje aji ze zdravotnich duvodu…vevnitr se to zapari a pak hrozi mnohem vic ze dite namrzne.
Ja mam teda taky plastenku na sportak origo… uff… tak doufam, ze jsem neprohloupila (za ty prachy!), na hlubokou mam univerzalni.
Danulenko, taška mně nevadí, tady jsem ji měla asi trošku výš. Jinak pláštěnku mám taky origo, ale z druhé ruky od paní na MMB.
holky,kde jste kupovaly koš? Netušila jsem, že na hlubokém vypadá tak dobře. Až jsem viděla tady fotky Tak si ho možná necháme naložit pod stromeček. Sehnaly jste ho některá levnější než 1 000 Kč. Díky moc.
Hoblinko, našij si ze spod nánožníku pod tím tvrdým lemem tkaničky a přidělej si ho k madlu… báječné
Přidávám fotečku, clona je daná na půl, ať má malý „tmu“ ![]()
ta clona je super
, kde jsi jí sehnala?
počkej, ze spoda našít provázky a přivázat za madlo bude stačit? Já to o víkendu zkoušela - teda bez madla a zapla jsem jí na dovnitř za boudu a bylo to sice takové pomačkané, ale lepší než nic ![]()
Dneska jsem jí horko těžko narvala i s pořádným fusakem dovnitř do hluboké korby, ale to vyndavání, málem jsem jí chudinku zlomila
![]()
Tady je inzerát na pláštěnku.
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…
rybkabezvody píše:
ta clona je super, kde jsi jí sehnala?
počkej, ze spoda našít provázky a přivázat za madlo bude stačit? Já to o víkendu zkoušela - teda bez madla a zapla jsem jí na dovnitř za boudu a bylo to sice takové pomačkané, ale lepší než nic
Dneska jsem jí horko těžko narvala i s pořádným fusakem dovnitř do hluboké korby, ale to vyndavání, málem jsem jí chudinku zlomila![]()
Já si tam našila gumky a neklepla druky, ale blbě se to oddělává. Provázek bude lepší.