Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderLeníku neskutečně díky za tip - zítra to promyslím ( kde a jak to nejšikovněji přišít ať to drží) tu clonu maš taky jako domácí výrobu?
děkuju i za odkaz na MMB - ale jelikož se tady dost píše, že praská a do mrazu se vůbec nemá používat tak uvažuju že si vymyslím nějakou clonu z igelitu aby tam malé nelétal sníh a toť vše, nánožník a stříška ani neprovlhnou.
a můžu se ještě zeptat kam se těmi popruhy přidělává nánožník? hádám že k stříšce ale dnes jsem viděla nějaké fotky a tam byl přidělaný k rámu.....
k tomu košíku mě ještě napadá otázka - dá se použít když dí
tě jezdí čelem ke mě ( tzn. proti směru jízdy) veškeré fotografie na netu jsou jen při nasazené sedačce po směru jízdy.....
předem moc díky za rady
)
Hoblinko já to mám přichytlé pod jazykem jak končí ta venkovní látka, šila jsem to jen v ruce na zkoušku jestli to k něčemu bude.
Clona je od Safety1.
tak nanoznik mam k ramu…kosik sem kupovala taky za vic jak litr…clonu safety jsem mela dve..obe praskly..ale jinak je super..jen je treba pocitat s tim ze moc nevydrzi
jo a kos se da dat aji po smeru…jen je min prostoru na vkladani veci…musis jak dyby dycky trochu nadzvednout nozicky decku aby tam dostala treba velkou petku 2l…
Nám clona taky praskla, ale manžel mi to opravil, prasklé místa vystužil tenkým plechem a malým šroubkem, nejde to ani poznat.
Leni,prosím,jestli se můžu zeptat,špiní se světlý kočárek víc než tmavší?Je to moc vidět? My jsme měli jen tmavě modrý a takový středně modrý a teď se kromě světle béžové a khaki manželovi žádný nelíbí,mi ten khaki přijde moc tmavý a béžového se trochu bojím,jsme prasátka a často budou vozit děti…
tak nevím,děkuji moc za radu ![]()
dianda píše:
Leni,prosím,jestli se můžu zeptat,špiní se světlý kočárek víc než tmavší?Je to moc vidět? My jsme měli jen tmavě modrý a takový středně modrý a teď se kromě světle béžové a khaki manželovi žádný nelíbí,mi ten khaki přijde moc tmavý a béžového se trochu bojím,jsme prasátka a často budou vozit děti…tak nevím,děkuji moc za radu
Ani ne, měli jsme šedý a na tom šel vidět prach, spíš se bojím takových těch teček „hoven“ od hmyzu…
![]()
Holky, jak zvládáte sníh? U nás je asi tak 15 až 20 cm a je to tedy docela porod. Po neprošlapaný cestě do lesa jsem to dnes jen zkusila a po pěti metrech jsem otáčela a byla ráda, že jsem se od tam dostala.
Ale po městě už je docela odklizeno. U nás na sídlišti je to ještě horší, ale kde jsou už cesty prošlapaná, tak to jde, jen na těch hrbatých vyšlapaných cestičkách malej tedy nadskakuje. Naštěstí jsem mu dala do kočárku na dvakrát složenou peřinku jako podložku a ještě měkký fusak Aestetic, takže skáče na měkkém ![]()
Ale viděla jsem opravdu málo maminkem oproti běžným dnům venku, Asi se málokro odváží. Jedna s kočárkem s malými otočnými kolečky mě ale ujistila v tom, že jsme vybrali dobře. Opravdu jí to nezávidím.
teda Mafi to ti závidím, na kterém že to bydlíte sídlišti? my tady prohrnuto máme opravdu málo
cesta je ukrutná, kde je větší sníh tam mi to moc nejede a normálně bych mohla jít ven v tričku, protože jsem tak splavená že je mi bunda k ničemu
Do lesa bych si netroufla už vůbec, leda že by začali prodávat nějaký nový nástavec na mutsynku ve tvaru pluhu ![]()
tak na jizni morave mame tradicne tri centimetrovou kalamitu…takze pohoda
![]()
holky ale kdyz uz je vic snehu nebo jedem nekam kde je snih tak jedine na sanich…a to je pohoda dostanete se vsude
kdyz byla terka mala tak jsem gumama pridelala korbicku na sane a fakt vyborny…
tako vyrabi aji s madlem http://www.levne-kocarky.eu/product.php?…
Rybko, já bydlím u Energie. Na sidlišti je to taky horor, ale spíš, že to s malým drncá, než že by se nedalo projet. Horší to bylo v pondělí, to to ještě nebylo prošlapané ![]()
S tím sněhem je to taky do jisté míry ukázka civilizovanosti národa. Silnice pro auta máme líp uklizené než chodníky pro lidi. Zkrátka banánová republika. V Rakousku by se to nestalo, ani se jim nedivím, že na nás koukají přes prsty ![]()
Tak u nás na vesnici máme tradičně protáhlou jen hlavní cestu a po té je mazec jít pěšky na tož s kočárem, vesnice je dost hodně z kopce, nakláďáky rozfičené po tom uježděném sněhu..... už máme nachystané sáně. ale nevím jak ho bez kočáru uspím.