Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTak MF DNES ty testy opravdu nedělala, poslední je ten z dTestu.
No,právě proto mi to přijde na jedno brdo,Mooch,pvc jsou všechny,škvíry mají všechny,tak bych čekala,že i hodnocení bude skoro stejné…Polly jsem chtěla kvůli tomu,že ta řada Magic jde od narození,je jakoby i s lehátkem a těch moc není,ještě jsem našla 1 nebo 2,ale 2× dražší,a zas dávat 5tisíc za židličku…
Tak bych nemusela kupovat lehátko…
Pořá dokola,jak s kočárem,moc velký výběr = akorát starosti navíc ![]()
jo jo, pravda pravda.
Já zkoumala jen tu Polly (proto jsem to sem dala), ostatní ne, takže netuším jaký maj jednotlivý hodnocení od uživatelů.
Leníku hele jakou funkci tam má ta prostřední tyč a ta dle prvního pohledu zarážka? a dá se u té židličky polohovat i pultík? Děkuju ![]()
Tak dobře vyberte holky,pak tady písněte a já se přizpůsobím ![]()
My pořídili Geuther Family, ale malá mi z ní kolem roku začla zdrhat, tak jsem začla používat Ikeu, kterou jsem měla koupenou jako cestovní, na dovču a tak. Ta nemá opěrku pod nohama a má popruh a tak nemůže zdrhnout, ale k té Geuther se taky dá dokoupit popruh, jen my ho nekoupili, protože jsem si říkala, že to je dočasné a už jsem zůstala u Ikey ![]()
RYbko a nechceš tu naši židličku?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… za 800,–
Denulenko super, vezmu si jí, jen se domluvím až přijde domů chap, kam si ji necháme poslat, jestli dom či k rodičům. Pak ti písnu SZ ![]()
No jídelní židličku tedy zatím neředším. Ale holky, neděste mě|! Já myslela, že kočárkem to vše skončí a už mě žádné tisícové výdaje nečekají. Je ale pravda, že ty židličky se mi všechny zdají dost odpudivé. Nesnáším plast ve všech podobách, takže asi zůstanu u dřevěné klasiky.
Z vás co máte jako já novou Mutsynu, nestalo se vám v těch závějích, že vám povolilo to pérování. My teď máme z Mutsyny superodpružený kočárek. Je fakt úplně dokonalý, jen se bojím, jestli to není špatně. Aby se to nepovolilo ještě víc a nakonec třeba mi něco neprasklo.
LeníkDOMO píše:
My jsme loni malému k ježíšku koupili židličku Peg Perégo Prima pappa diner, dopadla nejlépe v testech a jako jedna s mála se nám hodila k jídelnímu stolu (tm.hnědá)
Tak jsem dnes vyrazila do obchodu a nechala si poradit. Jednoznačně nejvíce doporučovali Prima Papa. Zkoušeli jsme tam malou i posadit a všechny její funkce nám taky vyhovovaly, byla i hodně bytelná a skladná. Ale ta cena!!!! Leníku, koupila by sis ji znovu?
Na údržbu je báječná, při představě že bych drhla dřevo… Asi záleží na tom jaké máš dítě, malý jí od roku naprosto sám a taky to podle toho vypadá a opravdu na každé jídlo jde do židličky, akorát krekry si může jíst za pochodu, přes den má svoje flašky s pitím na pultíku, teď začíná kreslit-čmárat tak ho naučím že se kreslí jen v židličce… Oddělala jsem pásy na kurtaci, ty bych mohla prát 3× za den, hlídám ho ať mi nevyleze. ¨
Teď nevím kolik nás stála, brala jsem ji z nejlevnějšího eshopu.
Už jsem to našla 2990,– ![]()
Mafina5 píše:
No jídelní židličku tedy zatím neředším. Ale holky, neděste mě|! Já myslela, že kočárkem to vše skončí a už mě žádné tisícové výdaje nečekají. Je ale pravda, že ty židličky se mi všechny zdají dost odpudivé. Nesnáším plast ve všech podobách, takže asi zůstanu u dřevěné klasiky.Z vás co máte jako já novou Mutsynu, nestalo se vám v těch závějích, že vám povolilo to pérování. My teď máme z Mutsyny superodpružený kočárek. Je fakt úplně dokonalý, jen se bojím, jestli to není špatně. Aby se to nepovolilo ještě víc a nakonec třeba mi něco neprasklo.
To nevím, toho jsem si nevšimla.
Mně zase zmrzne ta aretace. Takže když přijdu někam dovnitř a odaretuju kola, tak chvíli trvá, než se ta náprava otáčí ![]()
V tom sněhu je to fakt záhul, včera jsem zase musela táhnout za sebou, popředu to nešlo, ale tady to nehrabou, tak se není čemu divit,páč vyšlapaná je jen jedna stopa
Sníh mám ráda, ale na ten kočár to fakt není ![]()
Jedině si přidělat na kolečka lyže jako ve S tebou mne baví svět
…
Mne v mrazu zamrzavá brzda a zedeformovaly se mi disky kol, což jsem teda naštvaná hodně, ale manžel tvrdí že to bude dobré, tak jsem zvědavá, koukněte se na Vaše kočáry jestli máte disky kulaté …
Tak mně nic zatím nezamrzlo a to jsme byli venku i v těch -14. A včera večer bylo krásně, tak jsme šli na dloooouhou procházku
![]()