Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
6.12.10 12:34

Tak MF DNES ty testy opravdu nedělala, poslední je ten z dTestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
6.12.10 12:39

No,právě proto mi to přijde na jedno brdo,Mooch,pvc jsou všechny,škvíry mají všechny,tak bych čekala,že i hodnocení bude skoro stejné…Polly jsem chtěla kvůli tomu,že ta řada Magic jde od narození,je jakoby i s lehátkem a těch moc není,ještě jsem našla 1 nebo 2,ale 2× dražší,a zas dávat 5tisíc za židličku… 8-o Tak bych nemusela kupovat lehátko… :nevim: Pořá dokola,jak s kočárem,moc velký výběr = akorát starosti navíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.12.10 12:55

jo jo, pravda pravda.

Já zkoumala jen tu Polly (proto jsem to sem dala), ostatní ne, takže netuším jaký maj jednotlivý hodnocení od uživatelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
6.12.10 13:05

Leníku hele jakou funkci tam má ta prostřední tyč a ta dle prvního pohledu zarážka? a dá se u té židličky polohovat i pultík? Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
6.12.10 13:10

Tak dobře vyberte holky,pak tady písněte a já se přizpůsobím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.12.10 15:15

My pořídili Geuther Family, ale malá mi z ní kolem roku začla zdrhat, tak jsem začla používat Ikeu, kterou jsem měla koupenou jako cestovní, na dovču a tak. Ta nemá opěrku pod nohama a má popruh a tak nemůže zdrhnout, ale k té Geuther se taky dá dokoupit popruh, jen my ho nekoupili, protože jsem si říkala, že to je dočasné a už jsem zůstala u Ikey 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
6.12.10 16:59

RYbko a nechceš tu naši židličku?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… za 800,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
6.12.10 17:40

Denulenko super, vezmu si jí, jen se domluvím až přijde domů chap, kam si ji necháme poslat, jestli dom či k rodičům. Pak ti písnu SZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.12.10 17:58

No jídelní židličku tedy zatím neředším. Ale holky, neděste mě|! Já myslela, že kočárkem to vše skončí a už mě žádné tisícové výdaje nečekají. Je ale pravda, že ty židličky se mi všechny zdají dost odpudivé. Nesnáším plast ve všech podobách, takže asi zůstanu u dřevěné klasiky.

Z vás co máte jako já novou Mutsynu, nestalo se vám v těch závějích, že vám povolilo to pérování. My teď máme z Mutsyny superodpružený kočárek. Je fakt úplně dokonalý, jen se bojím, jestli to není špatně. Aby se to nepovolilo ještě víc a nakonec třeba mi něco neprasklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.12.10 20:40
LeníkDOMO píše:
My jsme loni malému k ježíšku koupili židličku Peg Perégo Prima pappa diner, dopadla nejlépe v testech a jako jedna s mála se nám hodila k jídelnímu stolu (tm.hnědá)

Tak jsem dnes vyrazila do obchodu a nechala si poradit. Jednoznačně nejvíce doporučovali Prima Papa. Zkoušeli jsme tam malou i posadit a všechny její funkce nám taky vyhovovaly, byla i hodně bytelná a skladná. Ale ta cena!!!! Leníku, koupila by sis ji znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
6.12.10 20:51

Na údržbu je báječná, při představě že bych drhla dřevo… Asi záleží na tom jaké máš dítě, malý jí od roku naprosto sám a taky to podle toho vypadá a opravdu na každé jídlo jde do židličky, akorát krekry si může jíst za pochodu, přes den má svoje flašky s pitím na pultíku, teď začíná kreslit-čmárat tak ho naučím že se kreslí jen v židličce… Oddělala jsem pásy na kurtaci, ty bych mohla prát 3× za den, hlídám ho ať mi nevyleze. ¨
Teď nevím kolik nás stála, brala jsem ji z nejlevnějšího eshopu.
Už jsem to našla 2990,– :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
7.12.10 07:29
Mafina5 píše:
No jídelní židličku tedy zatím neředším. Ale holky, neděste mě|! Já myslela, že kočárkem to vše skončí a už mě žádné tisícové výdaje nečekají. Je ale pravda, že ty židličky se mi všechny zdají dost odpudivé. Nesnáším plast ve všech podobách, takže asi zůstanu u dřevěné klasiky.Z vás co máte jako já novou Mutsynu, nestalo se vám v těch závějích, že vám povolilo to pérování. My teď máme z Mutsyny superodpružený kočárek. Je fakt úplně dokonalý, jen se bojím, jestli to není špatně. Aby se to nepovolilo ještě víc a nakonec třeba mi něco neprasklo.

To nevím, toho jsem si nevšimla.
Mně zase zmrzne ta aretace. Takže když přijdu někam dovnitř a odaretuju kola, tak chvíli trvá, než se ta náprava otáčí :roll:
V tom sněhu je to fakt záhul, včera jsem zase musela táhnout za sebou, popředu to nešlo, ale tady to nehrabou, tak se není čemu divit,páč vyšlapaná je jen jedna stopa :zed: Sníh mám ráda, ale na ten kočár to fakt není 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
7.12.10 09:10

Jedině si přidělat na kolečka lyže jako ve S tebou mne baví svět :-) :-) :-)
Mne v mrazu zamrzavá brzda a zedeformovaly se mi disky kol, což jsem teda naštvaná hodně, ale manžel tvrdí že to bude dobré, tak jsem zvědavá, koukněte se na Vaše kočáry jestli máte disky kulaté …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
7.12.10 09:50

Tak mně nic zatím nezamrzlo a to jsme byli venku i v těch -14. A včera večer bylo krásně, tak jsme šli na dloooouhou procházku :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
7.12.10 09:52

Akorát si ho na ten prašan aretuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie