Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJo, dneska se chystám postavit sporťák, tak asi budu mít všetečné dotazy
![]()
Já jsem taky fanynka ![]()
Nejvíc se mi líbí jen tak holej, bez košíku, jen hluboká, bez tašky,prostě takovej elegán
…jen ty funkce se mi trochu občas pokazí…
Ale je fakt, že spokojenech je určitě víc, než nás neustále objevujících nové a nové problémy
![]()
Bébka píše:mooch píše:Anielkha píše:Já taky včera bYla pyšná. Jela jsem po Praze hromadou a musim říct, že jiným kočárem bych to asi nedala.
Ja mam novej a jsem spokojena! Myslim, ze v tomhle snehu by jinej kocar ani nevyjel! A vcera, kdyz jsem byla nakupovat vanocni darky, jsem na mutsíka byla fakt pyšnáTY jezdíš po Praze MHD???
Jinak taky myslím,že na zimu je Mutsy dobrej, i se zaaretovanym podvozkem mi to pěkně točí na místě na tom sněhuTo tě obdivuju, já jedině autem, do MHD bych si teda netroufla
Bojím, že bych kočár asi po schodech nevytáhla, ne všude tady jezděj ty nízkopodlažní
![]()
![]()
Jen do těch obchodů bych potřebovala , aby se přepnul na 4R , abych mohla líp manévrovat. Ale do terénu zase as lepší ten UR.
Každej kočár má něcoNeříkám, že bych znova brala Mutsynu, kdybych vybírala znova, ale jsou i horší
normálně jezdim po Praze autem, ale to je od převčíra nabouraný a včera jsme byly objednané k doktorovi, tak jsem musela sockou. Ale vždycky někdo přiskočil aby mi pomohl se schodama - nikoho jsem předem nemusela prosit ![]()
mooch píše:Bébka píše:normálně jezdim po Praze autem, ale to je od převčíra nabouraný a včera jsme byly objednané k doktorovi, tak jsem musela sockou. Ale vždycky někdo přiskočil aby mi pomohl se schodama - nikoho jsem předem nemusela prositmooch píše:Anielkha píše:Já taky včera bYla pyšná. Jela jsem po Praze hromadou a musim říct, že jiným kočárem bych to asi nedala.
Ja mam novej a jsem spokojena! Myslim, ze v tomhle snehu by jinej kocar ani nevyjel! A vcera, kdyz jsem byla nakupovat vanocni darky, jsem na mutsíka byla fakt pyšnáTY jezdíš po Praze MHD???
Jinak taky myslím,že na zimu je Mutsy dobrej, i se zaaretovanym podvozkem mi to pěkně točí na místě na tom sněhuTo tě obdivuju, já jedině autem, do MHD bych si teda netroufla
Bojím, že bych kočár asi po schodech nevytáhla, ne všude tady jezděj ty nízkopodlažní
![]()
![]()
Jen do těch obchodů bych potřebovala , aby se přepnul na 4R , abych mohla líp manévrovat. Ale do terénu zase as lepší ten UR.
Každej kočár má něcoNeříkám, že bych znova brala Mutsynu, kdybych vybírala znova, ale jsou i horší
tak to je super!!! ![]()
Ahoj holky, již delší dobu si pročítám vaše zkušenosti a trable s Mutsynou, já mám UR a jsem s ním zatím nad míru spokojená!!! Musím zaťukat, ale doteď s ním nebyl jediný problém. Ve sněhu pravda jezdí trošku hůř, obzvlášť když není protaženo, ale zatím jsme jízdu sněhem vždycky zvládli.
Mám 4,5měsíční holčičku, do korbičky se mi zatím vejde, ale už je tam taková nahňácaná, tak počítám, že po novým roce vyndám sporťák. Pak určitě budu potřebovat vaše rady, protože podle toho, co tu píšete, sestavit sporťák zase není tak jednoduchý ![]()
přikládám fotečku naší Mutsynky
Bébko, v klidu. To byla samozřejmě legrace s těma reklamacema jako hobby ![]()
Jinak jak tu někdo psal, že se Mutsy v poslední době zhoršil, tak já to tedy potvrdit zatím nemůžu. Mám vše nové a jsem 100procentně spokojená. Navíc teď co jsem kočár projela pořádnými závějemi (a že u nás na Kladně jsou - dokonce tu byl kvůli sněhu vyhlášen mimořádný stav), tak se mi povolila přední náprava a líp pruží. Takže je to dokonale odpruženej kočárek. Doufám tedy, že to není vada. Ale den ode dne jsem z toho víc a víc nadšená.
Já mám sporťák ještě pořád v krabici, ale o víkendu jsme měli ty křtiny a kmotrům jsem ho rozdělala a ukázala viz foto. Fakt jsem z něj nadšená.
Na jednu stranu se těším, až sporťák nasadím, ale na druhou stranu je mi jasný, že pak budu muset prodat korbičku, ze které jsem taky nadšená. A to mi asi bude líto
Nic se mi totiž nenaklání, naopak - je prostě nádherná.
Mafina5 píše:Já mám sporťák ještě pořád v krabici, ale o víkendu jsme měli ty křtiny a kmotrům jsem ho rozdělala a ukázala viz foto. Fakt jsem z něj nadšená.
Mafi, vy jste tak brzo krtili? Ja chci az na jare…
Mafino taky budu truchlit,až budu přendavat sporťák. Korbička je prostě korbička a mimča jsou v nich takoví malí mimísci. Ve sporťáku to už budou velcí prďolové ![]()
Jo a do třetice naposled: Já když byla těhotná letos v létě, tak jsem skutečně přečetla CELOU diskusi Mutsy, a 100procentně mě to přesvědčilo, abych ho koupila. Chtěla jsem 4Rider a po přečtení diskuse mám Urbana a jsem fakt nadšená, takže díky vám a všem našim předchůdkyním ![]()
Z toho taky vyplývá, že si tak nějak pamatuju skoro vše, na co se nové uživatelky sporťáků ptaly a na co jim tady holky už tisíckrát odpovídaly. Takže Bébko, až budeš dávat sporťák do kupy a narazíš na problém, klidně pomůžu (když budu samozřejmě vědět, protože ty klidně můžeš narazit i na problém, který ještě nikdo neměl) ![]()
Jo, jo. Už máme křtiny za sebou. Měla jsem na malýho nádhernou krajkovou peřinku a do jara by mi z ní vyrostl viz foto
Ta peřina je ještě po mě a dokonce po mé ségře, které je 46 let ![]()
Příspěvek upraven 09.12.10 v 11:36
Tak jsem nasadila sporťák, no, musím říct, že to vypadá opravdu dobře
I leh je nad mé očekávání opravdu téměř leh ![]()
Jen samo nevím, co s těma všema úchytama, sucháčema atd.
Musím to najít někde v diskusi. Vím, že jsem o tom četla a i mně to sedadlo tak jako sjíždí, jen přijít na to, kde se to uchycuje ![]()
Mafina5 píše:
Bébko, v klidu. To byla samozřejmě legrace s těma reklamacema jako hobby
Jinak jak tu někdo psal, že se Mutsy v poslední době zhoršil, tak já to tedy potvrdit zatím nemůžu. Mám vše nové a jsem 100procentně spokojená. Navíc teď co jsem kočár projela pořádnými závějemi (a že u nás na Kladně jsou - dokonce tu byl kvůli sněhu vyhlášen mimořádný stav), tak se mi povolila přední náprava a líp pruží. Takže je to dokonale odpruženej kočárek. Doufám tedy, že to není vada. Ale den ode dne jsem z toho víc a víc nadšená.
Já mám sporťák ještě pořád v krabici, ale o víkendu jsme měli ty křtiny a kmotrům jsem ho rozdělala a ukázala viz foto. Fakt jsem z něj nadšená.
Maf, super
Já ho sestavila teď a zrovna psala, že jsem z něho nadšená ![]()
Bébkojestli ho máš proti směru,tak ten pásek na sucháč musíš zachytit za tyčku nad přední nápravou a nic by sjíždět nemělo.Jestli máš sporták po směru tak ty dva háčky co sou pod sedačkou musí být protáhlé mezi těmi dvěma tyčkami.
Taky se hlásím k Maf,přečetla sem komplet celou diskusi,jen o rok dřív.Je to sice děsivě dlouhé,ale zkušenosti k nezaplacení.Třeba sem do té doby nevěděla,že jde sporták složit s podvozkem ![]()