Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderjá teda radost ze sněhu přestávám sdílet
mám toho nějak už dost, za mě už by mohlo být jaro
už se těším až si vyšperkuju Mutsynku podložkou, clonou popř. slunečníkem či tou letní boudičkou ![]()
holky máte někdo funseat? Přemejšlíme o něm, tak bych potřebovala vědět, jestli se opravdu využije
My jsme si funseat koupili, Vašík je ještě malý ale už se na léto těším až s ním vyrazím.
Já ho kupovala malému k ročním narozenínám, obrovský úspěch, i teď mne tahá ať mu ho sundám ať si může hrát se řídítkama…
Koupila jsem ho přes slovenský mimibazar za 800,– ![]()
Mooch není na myšlenky na funseat ještě brzo
Koukám, že jsi jako já. Vždycky něco koupím a říkám si, máme vše co potřebujeme, takže teď už nemusíme utrácet. Ale za chvíli objevím něco dalšího, co nezbytně pro malýho potřebujeme
Teď je to zrovna takový to vibrační lehátko. Nevím totiž co malýmu koupíme k Vánocům kromě maňáska z Ikea, kterej mě nadchnul a musím tam pro něj.
Tak kočár dobrej, akorát v tom ušlapaným, kde je místo jen pro jednu stopu a druhou musím brodit sněhem, to teda moc nejede,musela jsem táhnout za sebou, no vypadala jsem jako sob ze sáněma
Ale je fakt, že moc mamin se ven teda nepouští ![]()
Jediný co teda, že když mám fusak a deku, tak pak ten dekl je dost mělkej a pořádně nezakryje ten kočár a po stranách vyčuhuje ta vložka korbičky, z estetickýho hlediska teda nic moc, no, mohli to soudruzi udělat trochu hlubší, jak ten dekl, tak ten kočár ![]()
Ahoj holky, vím, že to s kočárem moc nesouvisí, ale potřebovala bych nějaký tip na jídelní židli, se kterou jste spokojené. Pro mimi, které ještě nesedí a poroste s námi. Mutsy asi žádnou nevyrábí
Díky moc. ![]()
AdélaF. píše:
Ahoj holky, vím, že to s kočárem moc nesouvisí, ale potřebovala bych nějaký tip na jídelní židli, se kterou jste spokojené. Pro mimi, které ještě nesedí a poroste s námi. Mutsy asi žádnou nevyrábíDíky moc.
mymame uplne obycejnou polskou polohovaci…a jsem spokojena…stala cca 1200..bybydesign PEPE jungle sem na ni vycetla ![]()
Mafina5 píše:
Mooch není na myšlenky na funseat ještě brzoKoukám, že jsi jako já. Vždycky něco koupím a říkám si, máme vše co potřebujeme, takže teď už nemusíme utrácet. Ale za chvíli objevím něco dalšího, co nezbytně pro malýho potřebujeme
Teď je to zrovna takový to vibrační lehátko. Nevím totiž co malýmu koupíme k Vánocům kromě maňáska z Ikea, kterej mě nadchnul a musím tam pro něj.
To né já, ale rodiče chtěj malý koupit něco k Vánocům - a vzhledem k tomu, že najít pěknou jídelní židličku tak, abych si jí mohla předem prohlídnout je pořádnej problém, tak vymejšlím alternativy. Jinak vibrační lehátko je super - já ho původně ani nechtěla, ale nakonec jsem ho přihodila k nákupu v Drážďanšch, poněvadž tam měli poslední za 18 euro. A jsem za něj ráda ![]()
AdélaF. píše:
Ahoj holky, vím, že to s kočárem moc nesouvisí, ale potřebovala bych nějaký tip na jídelní židli, se kterou jste spokojené. Pro mimi, které ještě nesedí a poroste s námi. Mutsy asi žádnou nevyrábíDíky moc.
Mutsy vyrábí - mají jí na Zličíně v Babyparku, jen tam teda nemaj vystavenou tu vložku do ní pro malý děti. Ale vypadá dobře - stojí asi 4,5 tis a roste s dítětem a je stabilní.
http://www.zbozi.cz/items?…
Mooch a Mikitaa, díky za tip. Snad něco vyberu. Myslela jsem, že nejtěžší byla volba kočáru, ale asi jsem se spletla. Mooch, ty jsi teda informovaná.
![]()
já jsem jí tam totiž náhodně objevila, když jsem šla reklamovat kolotoč. Váhám mezi ní a dalšíma dvěma, akorát těch se nemůžu dopátrat naživo.
My jsme loni malému k ježíšku koupili židličku Peg Perégo Prima pappa diner, dopadla nejlépe v testech a jako jedna s mála se nám hodila k jídelnímu stolu (tm.hnědá)
nemáte nějaké recenze či testy těch židliček? zrovna dneska jsme si říkali že nejpozději po Vánocích už musíme koupit židličku jinak se nám propadne lehátko
a jediné na co jsem narazila je x let starý test na dtestu který je samozřejmně jen pro předplatitele ![]()
Já budu mít tu IKEAckou obyč. , všechny kámošky jsou s ní spokojený a k našim do baráku jsem objednala tu dřevěnou, z toho pak tam bude mít stolek a židličku ![]()