Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
3.12.10 00:22

já teda radost ze sněhu přestávám sdílet :zed: :cert: mám toho nějak už dost, za mě už by mohlo být jaro :dance: už se těším až si vyšperkuju Mutsynku podložkou, clonou popř. slunečníkem či tou letní boudičkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
3.12.10 09:54

holky máte někdo funseat? Přemejšlíme o něm, tak bych potřebovala vědět, jestli se opravdu využije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
3.12.10 10:16

My jsme si funseat koupili, Vašík je ještě malý ale už se na léto těším až s ním vyrazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
3.12.10 12:30

Já ho kupovala malému k ročním narozenínám, obrovský úspěch, i teď mne tahá ať mu ho sundám ať si může hrát se řídítkama…
Koupila jsem ho přes slovenský mimibazar za 800,– :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
3.12.10 16:14

Mooch není na myšlenky na funseat ještě brzo :-) Koukám, že jsi jako já. Vždycky něco koupím a říkám si, máme vše co potřebujeme, takže teď už nemusíme utrácet. Ale za chvíli objevím něco dalšího, co nezbytně pro malýho potřebujeme :-) Teď je to zrovna takový to vibrační lehátko. Nevím totiž co malýmu koupíme k Vánocům kromě maňáska z Ikea, kterej mě nadchnul a musím tam pro něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
4.12.10 07:01

Tak kočár dobrej, akorát v tom ušlapaným, kde je místo jen pro jednu stopu a druhou musím brodit sněhem, to teda moc nejede,musela jsem táhnout za sebou, no vypadala jsem jako sob ze sáněma :mrgreen: Ale je fakt, že moc mamin se ven teda nepouští :lol:

Jediný co teda, že když mám fusak a deku, tak pak ten dekl je dost mělkej a pořádně nezakryje ten kočár a po stranách vyčuhuje ta vložka korbičky, z estetickýho hlediska teda nic moc, no, mohli to soudruzi udělat trochu hlubší, jak ten dekl, tak ten kočár :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.12.10 09:46

Ahoj holky, vím, že to s kočárem moc nesouvisí, ale potřebovala bych nějaký tip na jídelní židli, se kterou jste spokojené. Pro mimi, které ještě nesedí a poroste s námi. Mutsy asi žádnou nevyrábí :cry: Díky moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.12.10 10:33
AdélaF. píše:
Ahoj holky, vím, že to s kočárem moc nesouvisí, ale potřebovala bych nějaký tip na jídelní židli, se kterou jste spokojené. Pro mimi, které ještě nesedí a poroste s námi. Mutsy asi žádnou nevyrábí :cry: Díky moc. :kytka:

mymame uplne obycejnou polskou polohovaci…a jsem spokojena…stala cca 1200..bybydesign PEPE jungle sem na ni vycetla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
4.12.10 15:42
Mafina5 píše:
Mooch není na myšlenky na funseat ještě brzo :-) Koukám, že jsi jako já. Vždycky něco koupím a říkám si, máme vše co potřebujeme, takže teď už nemusíme utrácet. Ale za chvíli objevím něco dalšího, co nezbytně pro malýho potřebujeme :-) Teď je to zrovna takový to vibrační lehátko. Nevím totiž co malýmu koupíme k Vánocům kromě maňáska z Ikea, kterej mě nadchnul a musím tam pro něj.

To né já, ale rodiče chtěj malý koupit něco k Vánocům - a vzhledem k tomu, že najít pěknou jídelní židličku tak, abych si jí mohla předem prohlídnout je pořádnej problém, tak vymejšlím alternativy. Jinak vibrační lehátko je super - já ho původně ani nechtěla, ale nakonec jsem ho přihodila k nákupu v Drážďanšch, poněvadž tam měli poslední za 18 euro. A jsem za něj ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
4.12.10 15:44
AdélaF. píše:
Ahoj holky, vím, že to s kočárem moc nesouvisí, ale potřebovala bych nějaký tip na jídelní židli, se kterou jste spokojené. Pro mimi, které ještě nesedí a poroste s námi. Mutsy asi žádnou nevyrábí :cry: Díky moc. :kytka:

Mutsy vyrábí - mají jí na Zličíně v Babyparku, jen tam teda nemaj vystavenou tu vložku do ní pro malý děti. Ale vypadá dobře - stojí asi 4,5 tis a roste s dítětem a je stabilní.
 http://www.zbozi.cz/items?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.12.10 17:36

Mooch a Mikitaa, díky za tip. Snad něco vyberu. Myslela jsem, že nejtěžší byla volba kočáru, ale asi jsem se spletla. Mooch, ty jsi teda informovaná. :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
4.12.10 17:40

já jsem jí tam totiž náhodně objevila, když jsem šla reklamovat kolotoč. Váhám mezi ní a dalšíma dvěma, akorát těch se nemůžu dopátrat naživo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.12.10 18:31

My jsme loni malému k ježíšku koupili židličku Peg Perégo Prima pappa diner, dopadla nejlépe v testech a jako jedna s mála se nám hodila k jídelnímu stolu (tm.hnědá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
5.12.10 23:44

nemáte nějaké recenze či testy těch židliček? zrovna dneska jsme si říkali že nejpozději po Vánocích už musíme koupit židličku jinak se nám propadne lehátko :-) a jediné na co jsem narazila je x let starý test na dtestu který je samozřejmně jen pro předplatitele :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
6.12.10 07:48

Já budu mít tu IKEAckou obyč. , všechny kámošky jsou s ní spokojený a k našim do baráku jsem objednala tu dřevěnou, z toho pak tam bude mít stolek a židličku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí