Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderBébka píše:
Disky mám zatím taky normální, ale ta zadní náprava nějak blbne, jde to otáčet hodně ztuha, asi je tam nákej bordel
Bébko-
mám ten problém co ty,jakmile najedu do sněhu nebo se tam dostane voda, jde ta náprava hodně ztuha
, a to manža ten podvozek celej vyčistil, a to ještě k tomu dost vrže
, to je něco na moje uši , už nepomáhá ani promazání. Mám pocit že jsem koupila špatně. No a brzda mi taky zamrzla hned při úplně první procházce, tak jsem zajela do tepla a musela promazat. Místo pláštěnky v košíku vozím WD 40
.Toť moje zkušenosti
.
no holky,tahle diskuze je pro mě rána.Chtěla jsem Mutsynu,ale po přečtení vaší diskuze jsem začala i zastavovat mamky tady ve městě,a ptát se.Jednak mi trochu vadí,že je jich tu nějak moc,ale hlavně taky mají docela problémky s kočárky.teď to jako chápu,sníh není nicmoc pro žádný kočár,ale aby takle drahý kočár vrzal a jezdil po reklamacích z různých důvodů u každé druhé mamky…
to zírám,a to byly skoro všechno nové kočáry,ne zdruhé ruky,jak urban,tak i 4 rider,u toho jsem to čekala,ale že i urbany vržou,tuhnou…atd.to potěš.Takže budu hledat něco podobného,ale mutsynu už ne,už ani ti holanďani to nedělají pořádně,tak už mi zbývají jen německé kočárky,ty jsou těžší,ale pořádné,ještě jsem nepotkala maču,co by si stěžovala třeba na hartan,na teutonku a hauck málokdy, a ten Icoo peak air,ten má taky pěkný houpací podvozek,je jiný než má kde kdo,sice o 3 kg těžší,ale to už je jedno,bydlím v přízemí a auto mám velké.Tak možná vyberu ten nebo hertan…ale vaše zkušenosti mě fakt odradily. ![]()
ricki píše:
no holky,tahle diskuze je pro mě rána.Chtěla jsem Mutsynu,ale po přečtení vaší diskuze jsem začala i zastavovat mamky tady ve městě,a ptát se.Jednak mi trochu vadí,že je jich tu nějak moc,ale hlavně taky mají docela problémky s kočárky.teď to jako chápu,sníh není nicmoc pro žádný kočár,ale aby takle drahý kočár vrzal a jezdil po reklamacích z různých důvodů u každé druhé mamky…to zírám,a to byly skoro všechno nové kočáry,ne zdruhé ruky,jak urban,tak i 4 rider,u toho jsem to čekala,ale že i urbany vržou,tuhnou…atd.to potěš.Takže budu hledat něco podobného,ale mutsynu už ne,už ani ti holanďani to nedělají pořádně,tak už mi zbývají jen německé kočárky,ty jsou těžší,ale pořádné,ještě jsem nepotkala maču,co by si stěžovala třeba na hartan,na teutonku a hauck málokdy, a ten Icoo peak air,ten má taky pěkný houpací podvozek,je jiný než má kde kdo,sice o 3 kg těžší,ale to už je jedno,bydlím v přízemí a auto mám velké.Tak možná vyberu ten nebo hertan…ale vaše zkušenosti mě fakt odradily.
já teda brblám, ale Mutsynu bych za nic nevyměnila a to že je sem tam nějaká reklamace, to si myslím že je v dnešní době u všeho…Teutonky jsou pěkné, to jo, ale moc se mi nelíbí ty jejich podvozky, ale na druhou stranu barevné kombinace
Já jsem děsně toužila po MC Mura, ale váha pro mě byla rozhodující, i když co si budeme povídat, UR nejni také moc lehký, ale oproti téměř 20 kilům Mury
ostatní značky co jsi jmenovala moc neznám, ale každopádně přeju hodně štěstí při výběru a ať nejsi jak já, že vybírám vybírám a přeberu
![]()
Jo,jo,to přesně hrozí,s takovým velkým výběrem kočárů a tyhle diskuze=moje smrt…taky se bojím,že vybírám,až přeberu,ale prostě kdyby něco,tak se dá prostě prodat a pořídit jiný…
Tak to bude buď hartan,icoo,nebo mutsy.
![]()
No pokud vím, jediný, kdo si tu stěžuje na Mutsy, je Bébkla, a ta, jak přiznala reklamuje vše nejen kočárek. Má to jako hobby ![]()
Holky jak už jsem kdysi psala tak já mám podvozek UR kupovaný z druhé ruky,a mužu teda říct že mi jezdí úúúžasně,nic moc s ním nedělám,sem tam ho jen otřu a manžel vždy po zimě vyčistí a promaže.Nedám na MUTSY dopustit
![]()
Já si snad kvůli kočárku pořídím 3 dítě ![]()
![]()
ricki píše: ,a to byly skoro všechno nové kočáry,ne zdruhé ruky,jak urban,tak i 4 rider,u toho jsem to čekala,ale že i urbany vržou,tuhnou…atd.to potěš.Takže budu hledat něco podobného,ale mutsynu už ne,už ani ti holanďani to nedělají pořádně,tak už mi zbývají jen německé kočárky,ty jsou těžší,ale pořádné,ještě jsem nepotkala maču,co by si stěžovala třeba na hartan,na teutonku a hauck málokdy, a ten Icoo peak air,ten má taky pěkný houpací podvozek,je jiný než má kde kdo,sice o 3 kg těžší,ale to už je jedno,bydlím v přízemí a auto mám velké.Tak možná vyberu ten nebo hertan…ale vaše zkušenosti mě fakt odradily.
Možná by sis měla koupit Mutsynu z druhé ruky - já jí mám taky a absolutně bez problémů.
Jo a ten Icoo peak4air je o 5 kilo těžší. Má ho kámoška. Jediná výhoda je delší korbička. Nevýhody: váha, nemá tolik doplňků jako Mutsy, má ještě menší košík (a nemá ten dokupovací nákupní koš) a nemá tolik barevnejch variant. Jinak jsou nastejno s UR.
Je to možné,že starší mutsy jsou kvalitnější,to už někdo psal…že nové jsou nějak odfláknuté…
váha je mi jedno,záleží,jak se s kočárem jezdí,mutsy není z nejlehčích,ale dá se řídit jedním prstem,tak i ten icoo peak,kdežto kámošká má nějaký lehčí,ale nějak divně vyvážený a nadře se dost…pár kg je zbytečné řešit,když se v nich vozí různě těžké děti,nákupy,tašky…a bydlím v přízemí a mám obr kombíka
tak pořád váhám.Ale není pravda,že mají stejné podvozky,ti moji 2 favoriti
,mutsy má jinou nápravu,točí se ta zadní,kdežto u icoo se točí přední,to řízení je jiné,mám párkrát vyzkoušené oba…mamky tady v parku zkoušejí pořád
,jestli si vybraly dobře
tak pořád nevím…košík má fakt větší mutsy,nevím,jestli je to pro mě důležité,nákupy řeším autem a mám ráda tašku na madle ![]()
A k té váze kočárků,podle prodavačky z Chicca nelze věřit všemu,co se píše.Jednou převážila všechny kočárky,co měli na prodejně a jen u 3 byla pravda to,co psali…někdy i 2,5 kg rozdíl
tak snad půjdu nakupovat s váhou… ![]()
Mafina5 píše:
No pokud vím, jediný, kdo si tu stěžuje na Mutsy, je Bébkla, a ta, jak přiznala reklamuje vše nejen kočárek. Má to jako hobby
No, moment, já to nemám jako hobby, nesnáším to, ale jen mám prostě smůlu na šmejdy, no ![]()
Ty by sis nechala naštíplou postýlku, nehrající televizi a nakloněnej kočár??? Asi ne, že? ![]()
Vždyť se koukni na fotky, dávala jsem sem fotku, kde je děsně nakloněnej, tak to si snad nevymýšlím!!!
Mám ráda kvalitu, a když už člověk do toho vrazí takový neskutečný prachy, tak očekávám, že to bude fungovat bez problémů, a tak mě prostě sere, že se na tom furt něco sere
![]()
Ja mam novej a jsem spokojena! Myslim, ze v tomhle snehu by jinej kocar ani nevyjel! A vcera, kdyz jsem byla nakupovat vanocni darky, jsem na mutsíka byla fakt pyšná ![]()
Ricki a hartan má nějaký pěkný kočár?????to bych teda chtěla vidět
a nekecej,že jsi přečetla úplně celou diskuzi… ![]()
Já nemůžu na svou mutsynku pusinku říct půl slova, nikdy jsem nereklamovala, neřešila, nestěžovala si…krom fáze, kdy jsem ho dovezla domů a nemohla to ukaučovat a zaparkovat:-)Jediné,co je mírně na obtíž je mít 10kg dítě, 5kg nákup, v jedné ruce něco k jídlu a tou druhou to vše tlačit do kopce ve sněhu…ale to je rarita!!!!:-)
MONILI…ahooooooj kočko, jak je? jste zapadlá vesnice? ![]()
ricki píše:
JeAle není pravda,že mají stejné podvozky,ti moji 2 favoriti,mutsy má jinou nápravu,točí se ta zadní,kdežto u icoo se točí přední,to řízení je jiné,mám párkrát vyzkoušené oba…mamky tady v parku zkoušejí pořád
,jestli si vybraly dobře
tak pořád nevím…košík má fakt větší mutsy,nevím,jestli je to pro mě důležité,nákupy řeším autem a mám ráda tašku na madle
A k té váze kočárků,podle prodavačky z Chicca nelze věřit všemu,co se píše.Jednou převážila všechny kočárky,co měli na prodejně a jen u 3 byla pravda to,co psali…někdy i 2,5 kg rozdíltak snad půjdu nakupovat s váhou…
Hele mám je dost odzkoušené oba - jak jsem psala ten druhej má kámoška, se kterou jezdím. S tím řízením - každej to má trochu jinak, ale s obouma se budeš muset naučit couvat. S tou váhou těch 5 kilo navíc asi odpovídá. Zkoušela jsem to.
Jo ještě jeden rozdíl - Icoo má integrovanou moskytiéru.
Anielkha píše:
Ja mam novej a jsem spokojena! Myslim, ze v tomhle snehu by jinej kocar ani nevyjel! A vcera, kdyz jsem byla nakupovat vanocni darky, jsem na mutsíka byla fakt pyšná
Já taky včera bYla pyšná. Jela jsem po Praze hromadou a musim říct, že jiným kočárem bych to asi nedala.
mooch píše:Anielkha píše:Já taky včera bYla pyšná. Jela jsem po Praze hromadou a musim říct, že jiným kočárem bych to asi nedala.
Ja mam novej a jsem spokojena! Myslim, ze v tomhle snehu by jinej kocar ani nevyjel! A vcera, kdyz jsem byla nakupovat vanocni darky, jsem na mutsíka byla fakt pyšná
TY jezdíš po Praze MHD???
To tě obdivuju, já jedině autem, do MHD bych si teda netroufla
Bojím, že bych kočár asi po schodech nevytáhla, ne všude tady jezděj ty nízkopodlažní ![]()
Jinak taky myslím,že na zimu je Mutsy dobrej, i se zaaretovanym podvozkem mi to pěkně točí na místě na tom sněhu
Jen do těch obchodů bych potřebovala , aby se přepnul na 4R , abych mohla líp manévrovat. Ale do terénu zase as lepší ten UR.
Každej kočár má něco
Neříkám, že bych znova brala Mutsynu, kdybych vybírala znova, ale jsou i horší ![]()
ricki píše:
no holky,tahle diskuze je pro mě rána.Chtěla jsem Mutsynu,ale po přečtení vaší diskuze jsem začala i zastavovat mamky tady ve městě,a ptát se.Jednak mi trochu vadí,že je jich tu nějak moc,ale hlavně taky mají docela problémky s kočárky.teď to jako chápu,sníh není nicmoc pro žádný kočár,ale aby takle drahý kočár vrzal a jezdil po reklamacích z různých důvodů u každé druhé mamky…to zírám,a to byly skoro všechno nové kočáry,ne zdruhé ruky,jak urban,tak i 4 rider,u toho jsem to čekala,ale že i urbany vržou,tuhnou…atd.to potěš.Takže budu hledat něco podobného,ale mutsynu už ne,už ani ti holanďani to nedělají pořádně,tak už mi zbývají jen německé kočárky,ty jsou těžší,ale pořádné,ještě jsem nepotkala maču,co by si stěžovala třeba na hartan,na teutonku a hauck málokdy, a ten Icoo peak air,ten má taky pěkný houpací podvozek,je jiný než má kde kdo,sice o 3 kg těžší,ale to už je jedno,bydlím v přízemí a auto mám velké.Tak možná vyberu ten nebo hertan…ale vaše zkušenosti mě fakt odradily.
TAk já jsem asi jedna z těch šťastných, které vlastní MUTSY a nemají problém. Už s nním jezdím třetí rok denně několik kilometrů, vyzkoušela jsem nejrůznější terény, jezdila jsem v extrémních teplotách, v blátě, vodě i písku, ve městě i na vesnici, v lese i na pláži… Vozila jsem mimi i skoro dvouleťáka - mám hlubokou korbu i sporťák, jezdím i s autosedačkou… Některé doplňky nemám originální, ale i přesto jem prostě spokojená a nikdy bych nechtěla jiný kočár. Byla nás tady většina na několika stech stránkách. Ale až posledních pár desítek stránek se tady objevují věčně nespokojené uživatelky. Že by se výrobce zhoršil nebo se zvedly naše nároky
Každopádně já se řadím mezi fanynky ![]()