Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNo to doufám, jinak ho budu muset vozit na trakaři
. Vždycky řeknu vydechnout
a zapínáme.
Mafina5 píše:
Na jednu stranu se těším, až sporťák nasadím, ale na druhou stranu je mi jasný, že pak budu muset prodat korbičku, ze které jsem taky nadšená. A to mi asi bude lítoNic se mi totiž nenaklání, naopak - je prostě nádherná.
Mafi, gratulujeme ke křtinám
A korbičky se nezbavuj - na druhé mimčo se bude hodit ![]()
Bébka píše:
Jo, dneska se chystám postavit sporťák, tak asi budu mít všetečné dotazy![]()
Jo, to budeš nadávat!!!! Změní se těžiště a ty budeš mít pocit, že jezdíš s úplně jiným kočárem
Pak budeš nadáat na sed apod… ale to tady řešili snad všichnni, proto tolik stránek
Ale jak si zvykneš (a bude to rychle!), tak budeš i ze sporťáku nadšená ![]()
lulje píše:Bébka píše:Jo, to budeš nadávat!!!! Změní se těžiště a ty budeš mít pocit, že jezdíš s úplně jiným kočárem
Jo, dneska se chystám postavit sporťák, tak asi budu mít všetečné dotazy![]()
Pak budeš nadáat na sed apod… ale to tady řešili snad všichnni, proto tolik stránek
Ale jak si zvykneš (a bude to rychle!), tak budeš i ze sporťáku nadšená
Doufám,ž e se těžiště trochu vyrovná. Já se jednou opřela trochu víc a už sem letěla na zadek a málem jsem na sebe převrhla kočár
Ale měla jsem ty blbý nasazovací kolečka, to jsem jezdila skoro furt po zadních ![]()
Timura píše:
Ahoj holky, mám taky Mutsy 4raider, jezdíme ve sporťáku a vyvstal nám „menší“ problém. Syn má téměř 10 měsíců, cca. 11 kg a ve fusaku mám co dělat abych ho „narvala“ do sporťáku. Ten kočárek je na něj asi úzkej. Jo, mám jej do lehu, syn tam většinou spí a ještě sám nesedí. Mám strach, že kočárek bude za chvilku malej, kluk je tam narvanej jako sardinka a moc se mu to nelíbí. Má to někdo taky tak? Přece mu nebudu po roce kupovat větší sporťák?
Oni už děti tolik nepřibírají, Vašík za dva měsíce přibral 300g, bude mu 11. měsíců, ještě ani pořádně neleze, oni to pak vyběhají, my jsme tam taky narvaný, hlavně ručičky, většinou v kočárku spí, tak mu pak ručičky dávám na bříško, ale záleží i co máš za fusak, jestli máš huňatý,my máme origo a je tam tip top, ale v létě v něm seděla holčička 2 roky a úplně v pohodě.
Holky,dneska jsem potkala holku a ta měla v mutsy korbičce normálně 7 měsíční holčičku,úplně malou,to bylo tak roztomilé,v obchodě,takže posvlíkaná,tak ta korba buď není tak malá nebo měla hodně malé dítě
Seděla opřená o polštář ,ladila barevně a mladá mamka byla s kočárkem úplně spokojená a nadšená,že je zatím bez chybičky,jen jí nešla vyčistit nějaká š´távička z potahu…Ještě jsem našla jeden kočár s otočnou nápravou Bebecar Stylo,ale moc se mi nelíbí,zas jsem na vážkách…Mutsy nebo Icoo. ![]()
Za mě tedy taky Mutsy. Mě se s tím Icoo nejezdilo tak dobře jako s Urbanem. Má to na mě moc omezený rejd. Já i v obchodě jsem to tahala smykem ty přední kolečka
Ale třeba bych si zvykla, co já vím.
Já už fakt z těch kočárů nemůžu,a to mám ještě 3 a půl měsíce
…Asi nechám přítele,ať vybere on.
Díky moc za rady a tipy. ![]()
RIcki,já měla rozhodnuto daleko dopředu.Švagrová měla předemnou Mutsynku takže jsem věděla do čeho jdu,a taky jsem s ním už uměla jezdit.Budu ho mít letos už třetí zimu a fakt bomba.
Dneska mi kočárek okukovala moje zubařka
a jezdila kolem dokola zubního křesla
![]()
odaretovanou nápravou,a kupodivu ji to šlo,já opíchanou pusu ale nasmáli jsme se ![]()
tak se neboj
![]()
ricki píše:
Ještě jsem našla jeden kočár s otočnou nápravou Bebecar Stylo,ale moc se mi nelíbí,zas jsem na vážkách…Mutsy nebo Icoo.
My se rozhodovali mezi Bebecar Stylo a Mutsy. A když jsem si šla do obchodu vyzkoušet, jak se mi vejdou do kufru auta, tak mi prodavačka řekla, ˇže jestli se rozhoduju mezi těmahle dvouma, tak Bebecar ať ani nezkoušim. Tak jsme měli rozhodnuto.
ricki píše:
Holky,dneska jsem potkala holku a ta měla v mutsy korbičce normálně 7 měsíční holčičku,úplně malou,to bylo tak roztomilé,v obchodě,takže posvlíkaná,tak ta korba buď není tak malá nebo měla hodně malé dítěSeděla opřená o polštář ,ladila barevně a mladá mamka byla s kočárkem úplně spokojená a nadšená,že je zatím bez chybičky,jen jí nešla vyčistit nějaká š´távička z potahu…Ještě jsem našla jeden kočár s otočnou nápravou Bebecar
Stylo,ale moc se mi nelíbí,zas jsem na vážkách…Mutsy nebo Icoo.
Ricki, naše Aduš má 6,5 měsíce a stále se vejdeme do hluboké. Počítám, že po Vánocích ale vytáhneme sporťák. Za mě určitě Mutsy!!!
Ricky, naše Toninka jezdila v korbičce 8 měsíců a to i s fusakem z berana. Mohla tam být klidně do desíti, ale já jí už přestěhovala do sporťáku, jak začla sedět. Bylo to sice zbytečné, protože v zimě v kočárku stejně jen spinkala, ale to jsem dopředu netušila.
Vy mi dáváte,asi jste mě zlomily…je fakt,že je krásný,to ti ostatní favoriti teda tejsou..
Až budu potřebovat taťku o něčem přesvědčit,pošlu ho sem za váma ![]()