Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderSmall má myslím být nahoře, tak s tím potoč. Musí se zmáčknout do vnitř a otočit uvidíš jak se ti to hýbe. Při small se dá dát více do lehu.
Při small to jde víc do lehu?
To s tím zkusím ještě zítra potočit.
Já když to dala na small,tak mi to tam v lehu udělalo takovej schod,tak sem to radši vrátila ![]()
To kolečko small-large upravuje hloubku sedu, když je dítě menší tak se tam dá small a větší large. Já tam mám small, je tam sice trošku schůdek, ale nemyslím si že by to malému vadilo. Takhle má pásy přes bříško akorát a neklouže tam když sedí.
A korbičku jsme nakloněnou neměli.
pootočit jo? Jsem s tím rvala doprava doleva a nic
( měla jsem to zmáčknuté ), resp. se to ani nehlo, ale už na to prdím, snad to takhle má být a kdyby to bylo pak na prd na sezení tak si dojedu do Babyparku ![]()
rybko musi se to hooodne zamacknout nez tocis…me to taky jde ztuha..
Holky, už máte vybraný ty golfky???
Co ty NUNA nebo CYBEX - má Leník, ne??? Já na to čumím skoro celou noc
a furt nevím, co vybrat. Taky se mi líbí ten Maclaren. Je to mazec, budu určitě potřebovat v létě na dovolenou a taky do těch nákupáků, i když košík u Mutsy mi bude asi chybět ![]()
Bébko tak já jsem trávila včerejší večer přesně jako ty
Mám vyhlídnuté ty Cybex, buď Onyx Black 2011 nebo Topaz 2011 - v té kávové barvě jsou k sežrání
, ty Onyxy se mi teda líbí víc, ale zaráží mě že v Malvíku mají uvedeny rozměry sedáku a ten je děsně úzkej, tak nevím jestli to nejni jen chyba
ale pokud neklapnou ani jedny, tak jdu do Maclarena ( do těch „levnějších“
) Ale je teda pravda že je to děsný, těch golfek je takové nepřeberné množství…to vybrat Mutsynu bylo jednodušší ![]()
Kdyby jsi objevila něco zajímavého tak napiš…
Rybko a vidělas je naživo??Já ještě ne
Teď se těším na sporťák, ale ještěasi bude v hlubokym, sice má trošku skrčený nožky, ale to nevadí, pěkně tam spinká ![]()
Mně se designově líbí Nuna, ale to nějak nejde moc do lehu, takže ty Cybex. Kamarádka má všecho Bugaboo, takže je pro Bee, ale cena je masakr
Jiná mi doporučovala Jané. Tak já vůbec nevím, ale vzhledem k ceně asi skončím u Cybex, myslím, že stačí. Hlavní bude sporťák a tohle jen tak do auta ![]()
holky si z golfek tak hodne chvali PP pliko. jinak ty mclareny sou drahy jak svin…ale kdo je ma je nemuze vynachvalit. jinac ja mam podedeny nejaky stary po trech detech uplne obycejny…jsou zase lehoucky (3kg) a taky poslouzi v pohode
nuny sou krasny ale nadavaji ze nemaji lehaci polohu a maji mini kosik..a kdyz se s tim chodi hlavne nakupovat tak naprd. a cybex nevim ale sou taky pekny ![]()
Jo, Pliko taky dobrý, ale už trochu velký,těžký, ne? ![]()
No, dám asi ty Cybex Topaz a uvidím, ale ještě je čas , tak jak se znám, několikrát změním
![]()
Holky jak jste se tu o tom už bavili dřív, tak mě zaujalo, že je někdo ochotnej dát takový prachy za golfky a koukla jsem se taky na ty McLareny, takže jsem věděla, jak vypadají a náhodou ten samej den jsem je potkala ve městě a vrzaly jak nějaká stará herka. Příšerný, já bych s tím tedy ven nešla. Já golfky asi řešit nebudu. Předpokládám, že budu jezdit s Mutsynou a když budou golfky třeba, tak si vezmu starý od ségry. Používat je budu jen v létě, protože nemají stříšku, ani fusak a ani ndsou polohovat. Budu je mít jen na krátký cesty do města, určitě né na spaní.
Někde jsem tady našla že k té Nuně jedna maminka uvažovala o všití klínu - aby se dala zádová opěrka vypolohovat - což je super, jenže zase záruka
takže sice nejsou zase tak drahé, ale na to kašlu a ty nové mě trochu zklamaly.
Mafi je to asi otázka kusu, já jsem s nima jezdila s roční holčičkou a skvěle se ovládaly, jsou lehoučké a vzhledově jsou také fajn + mají krásné limitované edice, ale ta cena mě odrazuje, ale možná - pokud teda budou ty Cybexy blbý, tak u nich skončím.
Bébko, na živo jsem je neviděla
Ten Topaz chceš ten novej nebo ten s těma mohutnýma kolečkama z loňské kolekce?
To Pliko se mi nelíbí, je hrozně těžkopádnej - teda pro mě, ale dělá se i Pliko MINI a ty jsou menší…jenže, zase na vzhled nic mooooc a když už dám dalších dejme tomu 4-5 tisíc za kočár, tak chci aby byl prostě nádhernej ( samozřejmně podle mě
)
Víc se mi líbí ten novej 2011, ale musím asi do Malvíka tady v Praze, jinak nevím, kde by je měli ![]()
Bébko jde se na ně juknout na čtyřce ve Špuntíku:
Opatovská 1753/12
(naproti prodejně Bila na ulici Opatovská na galerii - bezbariérový přístup)
(přímo u zastávky Ke Kateřinkám)
Praha 4, 149 00
tel: 272 914 594, 739 053 384
otevřeno denně bez polední přestávky:
po-pá 9.30-19, so-ne 9.30-19 (včetně prázdnin a svátků)