Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAnonymní píše:
Ahoj, bohužel nejsem schopná se prokousta celou diskuzí, někde kolem strany 100 jsem odpadla.
Máme doma Mutsy UR, kupovali jsme ho jako sporťák pro syna, teď jsem těhotná, takže k němu budeme dokupovat korbičku a autosedačku. Víte někdo, které sedačky jsou s ním kompatibilní? A je některá z těchto kompatibilních sedaček nasaditelná i na nějaký podvozek od golfek, abychom nemuseli třeba na nákupy tahat UR podvozek?
Snad je ten dotaz srozumitelný…Díky
Ahoj , měla jsem MAXI-COSI Cabrio a podvozek golfkový jsem měla QUINNY ZAPP , s touto kombinací jsem byla maximálně spokojená , je to super do auta - s MUTSY UR jsem s autosedačkou jezdila minimálně (kvůli velikosti) .Jo, a na MUTSYNU potřebuješ adaptéry , ale to určitě víš…
Ráďo, díky moc. Přesně něco takového jsem potřebovala vědět, kdo máte vyzkoušené jiné kombinace, klidně dál pište
. A ještě - používala jsi quinny zap i jako golfky? Osvědčily se?
Díky, Katka
A ještě - adaptéry že musí být na Mutsy vím, na info o quinny jsem se taky dočetla, že autosedčka s adaptéry, ale asi to nebudou tytéž, co? ![]()
Katka
Na Quinny to nejsou tytéž , ale ty co tam jsou jsou v ceně kočárku (narozdíl od MUTSY) .
Golfky - mám ty nepolohovací: Záleží co od nich očekáváš…na cestování a krátké přejezdy naprosto super - lehký , nádherně ovladatelný. Co bych jim trochu vytkla , když do nich dáš např. čerstvě roční dítě , tak v noch trošku visí - jsou koncipované na větší dítě .
Pokud bys je chtěla využívat víc, tak je třeba zvážit , zda neinvestovat do těch QUINNY ZAPP XTRA 2011 - ty jsou polohovací , ale zase méně skladné . Pokud jsi z Prahy ,asi bych zajela do Babyparku a porovnala…
Katko, já měla taky Zapp, adaptéry byly v ceně kočárku a jak jsme dali pryč Cabriofix (malé bylo 14 měsíců), tak jsem dala pryč i Zapp, protože mi na něm vadilo, že nejde polohovat a koupila jsem polohovací golfky. Když mi malá usnula v Zappu, tak jsem jí nemohla položit.
Já bych ten Zapp asi jen pod autosedačku, protože jsem koukala, že nemá spojenou rukojeť a mám teď ani ne dvouleté dítě, takže pak budu s mimčem potřebovat aspoň jednu ruku volnou. Je teda fakt, že Ondra od září (rok a půl) v kočárku nejel, skoro je mi Mutsíka líto, jak se tu na něj jen práší, ale v létě ho zase vyvětrám
. Golfky teď taky nemám a nepotřebuju je… snad bude druhé dítě taky „chodec“
.
Katka
V tom případě doporučuju jednoznačně ZAPPiky, řídit se dají jednou rukou. Pod autosedačku jsou ideální.
Ahojte holky mám Mutsy je supéér,jen sporťák je tak do 2-2.5 let,syn se mi pak v sedě nevlezl pod boudičku.Tedka čekám v únoru další tak ho ještě využijem a dokoupila jsem k němu skyte je supéér.Jinak mám ještě chicco trio enjoy je super jsou to golfky se vším. ![]()
A jinak-Skvělý start v lednu, lásku v únoru, harmonii v březnu, žádné starosti v dubnu, legraci v květnu, štěstí od června do listopadu a radost v prosinci.
Mějte všichni skvělý rok plný zdraví a peněz!!
takhle vypadá chicco trio enjoy na mimibazaru se sežene levněji.
je tam i velký koš na nákupy.Kočár jde až do samého lehu.
Hezký , ale není kompatibilní autosedačka s MUTSY, takže Katky problém to neřeší ![]()
Navíc já osobně tedy nemám CHICCO kočáry absolutně dobrou zkušenost
..trošku hrkátka.....asi jsem náročná
Kdo neví cje fun seat-Funseat Mutsy je alternativa sportovní sedačky k podvozkům Mutsy, neboli zábavná sedačka pro větší děti s řidítky.OSOBNĚ SI MYSLÍM,ŽE TJE ZBYTEČNÁ INVESTICE.
Tak jsem vás dočetla
Vrátiola jsem se po víc než týdnu návštěvy u našich. Vezla jsem s sebou Mutsynu a dělala jsem tedy parádu i na Moravě ![]()
Jak jste se tu nové zájemkyně o Mutsy ptaly na 4Rider nebo Urban, mám podobnou zkušenost jako ostatní holky tady. Původně jsem taky chtěla 4Rider a nakonek po přečtení diskuse zde koupila urbana a jsem nadšená. Pořád se s manželem ujišťujeme, že jsme koupili opravdu nejhlepší kočárek na trhu no a navíc se nám urban začal i víc líbit než 4Rider.
Anonymní co se tu pídila po ojeté korbičce, tak já budu na jaře prodávat tuhle Ocean barvičku navíc k ní dám zdarma i nepoužiotý slunečník v barvě. Taky barvu jsem púůvodně chtěla jinou nějakou nenápadnou třeba coffee a po přečtení diskuse zde mě uživatelka Lištička, která zde přispívala někdy v roce 2008 nadchla pro Ocean. Začala jsem se po té b arvě, o které tak básnila, pídit a zalíbila se mi taky a nakonec jsem ji koupila. Tímto děkuji uživatelce jménem Lištička za tip. Dítko už má tři měsíce a kočár jsem doma měla m,ěsíc před porodem a stále se na něj chodím dívat a kochat se
Je to super barvička do sněhu - opravdu zářivka a na sluníčku mění barvu a úplně svítí, takže taky nádhera. No a s tím slunečníkem myslím, že to je na léto super kombinace. Kočárek je zatím v naprostém pořádku, ale zatím s ním ještě jezdím a doufám, že tak tří měsíce ještě budu
jo a o dovolený na Moravě jsem se navíc ujistila, že tyrkysová je barva letošního roku - všichni mladí (děti mých přátel) chodí jen v tyrkysové. Tak když bys měla zájem, napiš SZ.
Ahoj, bohužel nejsem schopná se prokousta celou diskuzí, někde kolem strany 100 jsem odpadla
.
Máme doma Mutsy UR, kupovali jsme ho jako sporťák pro syna, teď jsem těhotná, takže k němu budeme dokupovat korbičku a autosedačku. Víte někdo, které sedačky jsou s ním kompatibilní? A je některá z těchto kompatibilních sedaček nasaditelná i na nějaký podvozek od golfek, abychom nemuseli třeba na nákupy tahat UR podvozek?
Snad je ten dotaz srozumitelný…
Díky
PS. Pokud byste někdo z Prahy se chystal prodávat korbičku (termín máme v červenci), tak bych možná měla zájem. Buď nějakou neutrální barvu a nebo až budeme vědět pohlaví, tak i něco výraznějšího. I když, na kluka jsem kupovala červený hlubokáč a jaký byl frajer
.